1. Negozio di articoli per la pittura
  2. Artista
  3. Pittura
  4. Negozio di quadri

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Maling uden MI og meget mere.

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Fantastisk kundeservice

Vi vil gerne takke Decor for deres professionelle og kreative farverådgivning til vores ejendom ved søerne. Med et skarpt æstetisk blik og stor faglig indsigt præsenterede de os for farver, der både fremhæver bygningens originale charme og passer perfekt ind i kvarterets stemning. Deres engagerede proces, hvor vi blev inddraget i udvælgelsen, sikrede et resultat, vi er meget stolte af – varmt anbefalet!

Nicklas

11 luglio 2025

Hvis man kunne give 0 stjerner.

Hvis man kunne give 0 stjerner.
Jeg blev via. kundeservice rådet til at købe epoxymaling til et projekt og jeg fik trykket Base hvid ind i systemet. Jeg modtager produktet og ved påføring er epoxyen hvid men ændrer gradvist farve til halv gennemsigtig. Næste dag kan jeg konstatere at jeg har modtaget en base C uden pigment og et gulv som ligner at det er tørret over med en beskidt klud. Jeg kontakter kundeservice både på telefon og mail og får af vide at de ikke tager stilling til hvad kunder bestiller hvorfor det er min egen fejl at jeg har modtaget et upigmenteret produkt. Selv Jeres medarbejder i jeres fysiske butik fattede slet ikke hvordan det kunne ske. Da jeg vil returnere den ubrugte spand får jeg så af vide at jeg hverken kan få hjælp til returlabel eller ej hjælp til toning af den sidste spand da base c slet ikke kan tones hvid... Nu står jeg med en spand maling som jeg ikke engang kan få lov til at afleverer i deres fysiske butik fordi de ikke lagerfører den varer. Jeg skal selv stå for retur af en spand på 6 kg med en fragtmand som økonomisk ikke kan betale sig. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Vi kommer aldrig til at handle der igen.

16 aprile 2025

Super service

Jeg havde bestilt forkert fik ændret min bestilling med det samme på mail. Opdager efterfølgende dag at jeg har bestilt helt forkert, skriver i chat med Birgitte som får det hele klaret i løbet af 5 minutter

19 giugno 2024

Totalt spild af tid

Vi har nu brugt 2 timer på at indkøbe maling til flere projekter for kun at opleve at decor farver ikke vil sende deres varer. Under vores bestilling stod der hele tiden gratis forsendelse. Sikke et gigantisk spild af tid. Frankofilt københavneri snobberi ærlig talt. Brug dine penge hos Linoliemaling.dk istedet.

20 aprile 2024

Har købt og betalt for 2 spande…

Har købt og betalt for 2 spande kalkmaling, men kun modtaget 1!
Efter en uge lykkedes det at få kontakt til firmaet, som lovede at få styr på sagen. Nu er der gået yderligere 11 dage og vi har stadig ikke modtaget malingen.
Decor Farver reagerer nu slet ikke på vores henvendelser...

13 luglio 2023

Dyre lærepenge!!

Jeg købte en af deres egen malinger (DecorHome 10 i toner) , da den slår sig på at være ekstremt slidstærk og fuldt ud lige så god som de bedste malinger på markedet.
Det viser sig så, at man overhovedet ikke kan røre ved malingen uden at der er pletter og ridser.
Jeg kontakter virksomheden som fortæller at det kan tage op til 14 dage om at hærde.
Ingen hverken maler eller andre i min omgangskreds har hørt om en maling der tager SÅ lang tid om at hærde.
Jeg kontakter dem derfor igen. Nu kan det tage op til en mdr.! Men de vedkender dog at man burde kunne røre ved væggen efter en uge uden at der kommer mærker.
De tilbyder derfor at sende en ny eller kreditere for malingen.
Problemet er bare at jeg står med en maleregning som er pengene ud af vinduet, da de har solgt mig en maling der ikke dur, og nu skal betale en ny regning for at få det lavet om.
Jeg mener de bør betale for en ny maler, men det vil de ikke vedkende sig.
Det blev dælme en dyr fornøjelse at handle dem!

28 aprile 2022

Top top prof firma

Top top prof. Service. Jeg har siden 2017 købt maling ved decofarver til mine virksomheder og til mine private huse. De har altid givet mig super service, byttet uden problemer hvis noget var galt med varen og sidst har de nu udviklet en ny maling uden MI. De er nok et af Danmarks dygtigste firmaer og jeg kan ikke give dem stjerner nok. Tak til jer alle i Decofarver.

5 marzo 2022

Man er ikke bedre end ens sidste køb

SUPER god service. Fandt et sted som var billigere end DecoFarver. Skrev om aften hvor Brian Skrev tilbage hurtigt. at det var klaret. Prisen var sat 100kr under billigste pris. Hvilket er vildt. Jeg havde kun forventet lidt under. Også kan man lige så godt købe det hele der inde. :) Stort tillykke med jeres deal i løvens hule. Var fedt at se at de næsten gik i panik for at få del i jeres succes!

19-6-2021
Jeg ændre min anmeldelse som jeg beskrev før så startet det rigtig godt, Jeg vil godt fortælle hvor DÅRLIG deres retur system er, Hvilket gør at jeg ALDRIG køber ved dem igen, jeg vil heller købe ved en fysik butik hvor jeg kan aflevere varen igen,

Jeg havde købt for mange penge, også have jeg noget som skulle retur, jeg skrev til Decofarver omkring hvordan det skulle gøre, jeg skulle selv stå for alt! vi skal lige huske på at mange andre firmaer har fantastisk, retur system, hvor man får en label også skal det bare pakkes, Det er dog meget mere besværlig med maling da det vejer mere. Jeg har INTET imod at skulle betale for at sende malingen tilbage, Jeg ved også at Decofarver har en fantastik rabat på at få sendt ting ud, men der var intet hjælp, hvis jeg skulle have sent en halv palle så kostede det ca. 1000kr også kunne jeg lige så godt have smidt malingen ud, jeg måtte bruge meget tid på at finde ud af hvad jeg kunne gøre, og til sidst valgte jeg at bruge en flyttekasse, samt da jeg bestilte fragten skulle jeg gætte på en vægt, og hvordan BIP skulle jeg kunne det, det ente med at jeg ramte ved siden af og fik en regning samt bøde fordi vægten ikke passet.

Det er skuffende at når i har så mange steder i samarbejder med og man kan hente maling fra, så kunne vi ingen gang køre der ud og aflevere malingen, Som jeg sagde til jeres medarbejder så synes jeg det er BIP dårlig service og noget i burde kikke på!

19 giugno 2021

Da vi skulle genopfriske et møbel med…

Da vi skulle genopfriske et møbel med Linoliemaling i Almueblå og købte det ved en fejl hos Decor farver og sikke en fejl det var.
Farven stemte langt fra overens med den almue blå som vi tidligere har købt hos linolie.dk og langt fra overens med den farveeksempel de har på hjemmesiden.
Vi vil i kontakt med forretningen og det i sig selv var besværligt og blev derfor mistænkelig, efter lidt tid fik vi en mail med nummeret.
Jeg kom i tale med en sød dame som fortæller hun ikke havde blandet den selv.
Hun argumenterer imod at tage den retur, men jeg kan komme ind i butikken i Kbh på trods af hun er bevidst om at jeg er bosat i Aalborg. Hun bruger argumenter som at farven almueblå er forskellig fra by til by (hvilket ikke forklare farveforskellen fra det vi har modtaget kontra det vi ser på hjemmesiden) at vi bare selv kan blande sort i for at få den ønsket farve. At den kan skælle sig ud fra det man ser på skærmen . Denne vi har modtaget er lys babyblå og ikke let grålig almueblå .
Efter længere snak beder hun om at vende tilbage til en kollega i næste uge - jeg pointere deres service, hvorfor hun til slut svarer så send den retur og lægger på, med en snert af irritation i hendes stemme.
Jeg vil ikke anbefale denne web shop de kan sikkert være dygtige i butikken, men med denne behandling via web vil jeg aldrig bestille hos dem igen.

13 luglio 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito