Blev kontaktad gällande blad och hyvel som jag beställt, fick frågan om beställda blad var tänkta till beställd hyvel och just de bladen passar inte till beställd hyvel. De hjälpte till att ändra or... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deckams är pålitliga och hjälpsamma om något strulat. Tagit varor från dem i många år nu och aldrig krånglat, de har varit mkt tillmötesgående om vi haft kontakt per telefon. Mycket bra.
L'azienda ha risposto
Väldigt nöjd med både kundservicen och den snabba leveransen. Utrustningen jag köpte till salongen är super, och jag kommer definitivt att handla här igen.
Informazioni su Deckams
Scritti dall'azienda
Välkommen till Deckams AB
Sedan 2005 hjälper vi kliniker, spa, skolor, företag och privatpersoner att hitta massageutrustning och förbrukningsmaterial som kombinerar kvalitet, funktion och pris. Vi håller lager i Sverige för snabb leverans och erbjuder normalt 1–3 arbetsdagar inom Sverige samt regelbundna leveranser till övriga Norden och Europa. Vårt löfte är enkelhet: tydliga priser, snabb service och produkter som håller i längden.
Vad vi erbjuder
- Massagebänkar & behandlingsstolar för ergonomiskt arbete
- Bänkpapper, nitril-/vinylhandskar, skyddsprodukter och massageoljor
- Massagestolar, sadelstolar, lupplampor & klinikutrustning
Varför välja Deckams?
✅ Snabb & pålitlig leverans
✅ Personlig rådgivning
✅ Konkurrenskraftiga priser
✅ Lång erfarenhet av behov inom vård, friskvård och skönhet
Behöver du hjälp att välja rätt bänk eller optimera förbrukningen? Hör gärna av dig – vi guidar.
Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och ser till helheten – från inköp och ergonomi till lagerhållning och flöden. Tack för att du besöker vår Trustpilot-sida. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt team att skapa en trygg, professionell och lönsam behandlingsmiljö.
Korsvägen 32, 30256, Halmstad, Svezia
- 0709708107
- info@deckams.se
- deckams.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jag har köpt protukter från Deckams i 6…
Jag har köpt protukter från Deckams i 6 år och vi har fått bra produkter och snabb service.

Kan varmt rekommendera Deckams
Kan varmt rekommendera Deckams
Fantastiskt bemötande/service
Snabb leverans och 100% nöjd med köpet💫
Tack!

Risposta di Deckams
Jag beställde specifikt via mitt…
Jag gjorde en beställning som resulterade i att ni skickade 2 paket utan min vetskap. När jag sedan skulle få det levererat till mitt företag så landade det i paketbox och ombud. Mkt krångel med DHL, men det löste sig till slut. Önskar att det är lättare att förstå vilket fraktalternativ man ska välja och om det kommer mer än 1 paket. Stort tack för er kundservice!!

Snabbt och bra
Snabb service och bra kommunikation. Fick en felaktig vara, men de skickade en ny redan samma dag och lät mig behålla den felaktiga utan kostnad.

Bra kvalitet
Bra kvalitet, enkel order och snabb leverans samt väldigt tilltalande prisbild.
Tack

Risposta di Deckams
Alltid bra service och produkter med…
Alltid bra service och produkter med kvalitet.

Risposta di Deckams
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.