Via PorteRenée ben ik een aantal jaar geleden bij Deck verzekeringen uitgekomen. Door middel van een verhoogd eigen risico (wat je zelf kunt bepalen, en nee dat is zeker geen €5000,-) kan Deck verz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een aanrijding met een vogel bleek de schade (koplamp unit stuk) veel duurder dan verwacht. Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een aanrijding (buiten onze schuld om) heb ik Deck als mijn verzekeraar ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling hiervan. Mijn ervaringen zijn louter positief! Van contact zoeken met de tegenpa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben met mijn hele verzekerings pakket overgestapt naar DECK. Ik ben aangenaam verrast door de snelle en adequate communicatie. Vragen werden snel beantwoord, en op vele manieren bereikbaar. Ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deck durft te benoemen wat bijna iedereen vindt, namelijk bezig zijn met verzekeringen is niet spannend. Het is saai, supersaai. Maar niet voor ons. Verzekeren is vaak een verplichting die gedaan moet worden. Vakmensen van Deck staan klaar om je hierbij te helpen. Samen met Team Deck regel jij je verzekeringen, je doet het gewoon. En daarna ben je beschermd en kun je verder met je leven. Deck biedt een alles in 1 pakket voor al je particuliere bezit inclusief je zakelijke auto. Onze klanten begrijpen dat je jezelf alleen verzekert voor zaken die je niet alleen kunt dragen. Omdat we slimmer verzekeren is Deck tot wel 40% goedkoper, terwijl onze service 100% is: geen wachtrijen, keuzemenu's of vage chatbots. Onze adviseurs van team Deck staan altijd voor je klaar.
Brinkstraat 43, 3741 AM, Baarn, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Duidelijke website en fijn om alles onder 1 dak te kunnen afsluiten

Risposta di Deck Verzekeringen
Duidelijk lagere premies dan bij mijn vorige verzekering. Heldere communicatie.

Risposta di Deck Verzekeringen
Snel iemand aan de telefoon die je goed helpt

Risposta di Deck Verzekeringen
Contact met medewerkers was goed en waren makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en whatsapp

Risposta di Deck Verzekeringen
Helaas hadden wij een barst in het raam in ons net nieuwe huis. In de eerste instantie waren we bang dat we voor alle kosten zouden moeten opdraaien...
Contact opgenomen met Deck via het formulier en verder via de mail. Alles werd keurig geregeld !

Risposta di Deck Verzekeringen
Ten eerste was dit een goede besparing. Kreeg ik gelijk een persoon aan de telefoon ipv een keuzemenu. En het overstappen is prima geregeld. Dus gewoon top.

Risposta di Deck Verzekeringen
Heel goede service! Je wordt overal goed meegeholpen en vriendelijke personeel Beter verzekerd en minder premiel!!

Risposta di Deck Verzekeringen
De klantenservice heeft mij goed geholpen en meegedacht.
Top ga zo door

Risposta di Deck Verzekeringen
Fijn dat alles overzichtelijk beschreven staat. Fijn dat je zelf keuze kan maken in welke verzekering en hoe je verzekerd wilt zijn.

Risposta di Deck Verzekeringen
Nu 2 jaar onze verzekeringen bij Deck lopen. Ik ben erg tevreden. Korte lijntjes als je contact wil. Ik vind via whatsapp altijd fijn. Ze regelen een wijziging supersnel, denken mee en adviseren. Daarnaast hebben ze echt goede betaalbare premies. Komt ook door het hogere eigen risico waar je voor kiest. Wij kiezen zelf voor € 500,00. Dan heb je een prima premie/prijs. En heb je een keer een schade dan is die € 500,00 eigen risico te doen. Helaas al 2 keer schade gehad door diefstal, maar Deck regelt dat allemaal prima. Ik ben een tevreden klant.

Risposta di Deck Verzekeringen
Heel goed opgevangen na schade auto. Snel contact, alles ook via mail goed contact. Communicatie fijn, alles snel geregeld.

Risposta di Deck Verzekeringen
Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar welk herstelbedrijf te gaan.
Binnen een week was alles gerepareerd en heb ik zonder zelf enige kosten te hoeven maken een nieuwe koplamp unit.
Kortom: Geweldige en snelle service wat een boel gedoe en kosten heeft gescheeld.

Risposta di Deck Verzekeringen
Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag. Het contact voelt persoonlijk en betrokken, je bent geen nummer. Heel prettig!

Risposta di Deck Verzekeringen
Nadat mijn auto flinke schade kreeg door toedoen van een ander, sprak ik mijn rechtsbijstandverzekering van Deck aan. Vanaf het begin was de aanpak duidelijk (m.b.v. 112schade) en is gedurende de expertise en aansprakelijkheidsstelling voortdurend betrokkenheid getoond. Service boven verwachting! Sowieso vind ik Deck prettig qua kosten in relatie tot een wat hoger risico.

Risposta di Deck Verzekeringen
Na lekkage van verwarmingsketel deck gebeld .
Die hebben tot tevredenheid alles secuur en vlot afgehandeld.
Zeer blij mee.

Risposta di Deck Verzekeringen
Snel en makkelijk contact en antwoord op elke vraag, geen oeverloos geklets over voorwaarden, plus hele scherpe premie

Risposta di Deck Verzekeringen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.