Deck Verzekeringen Recensioni 197

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Via PorteRenée ben ik een aantal jaar geleden bij Deck verzekeringen uitgekomen. Door middel van een verhoogd eigen risico (wat je zelf kunt bepalen, en nee dat is zeker geen €5000,-) kan Deck verz... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een aanrijding met een vogel bleek de schade (koplamp unit stuk) veel duurder dan verwacht. Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een aanrijding (buiten onze schuld om) heb ik Deck als mijn verzekeraar ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling hiervan. Mijn ervaringen zijn louter positief! Van contact zoeken met de tegenpa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben met mijn hele verzekerings pakket overgestapt naar DECK. Ik ben aangenaam verrast door de snelle en adequate communicatie. Vragen werden snel beantwoord, en op vele manieren bereikbaar. Ze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di assicurazioni
  2. Agenzia di assicurazioni auto
  3. Agenzia di assicurazioni per la casa
  4. Azienda di assicurazioni per la responabilità legale
  5. Azienda di assicurazioni per le indagini fiscali
  6. Azienda di assicurazioni per i viaggi

Scritti dall'azienda

Deck durft te benoemen wat bijna iedereen vindt, namelijk bezig zijn met verzekeringen is niet spannend. Het is saai, supersaai. Maar niet voor ons. Verzekeren is vaak een verplichting die gedaan moet worden. Vakmensen van Deck staan klaar om je hierbij te helpen. Samen met Team Deck regel jij je verzekeringen, je doet het gewoon. En daarna ben je beschermd en kun je verder met je leven. Deck biedt een alles in 1 pakket voor al je particuliere bezit inclusief je zakelijke auto. Onze klanten begrijpen dat je jezelf alleen verzekert voor zaken die je niet alleen kunt dragen. Omdat we slimmer verzekeren is Deck tot wel 40% goedkoper, terwijl onze service 100% is: geen wachtrijen, keuzemenu's of vage chatbots. Onze adviseurs van team Deck staan altijd voor je klaar.

4,6

Happyy

Happy with experience

9 gennaio 2026

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi KP, wij worden blij van happy klanten. Dankjewel en groet Desiree van team Deck

Valutata 4 stelle su 5

Bereikbaarheid

Gewoon goed

6 dicembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Peter, dank voor je review. Wij houden niet van wachtrijen, lange keuzemenu's enzo. We staan voor je klaar! Groetjes Dena van team Deck

great

Very friendly and caring approach, thank you

12 giugno 2025

Hi Apo, many thanks for your review. Cheers Aziza , team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Lagere premies en strak geregeld

Duidelijk lagere premies dan bij mijn vorige verzekering. Heldere communicatie.

30 ottobre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Karel, dankjewel. Mooie review die vertelt waar we voor staan. Daar doen we het voor! Groet Dena van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Contact met medewerkers was goed en…

Contact met medewerkers was goed en waren makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en whatsapp

30 ottobre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi William, dankjewel voor je 5 sterren. Jij kiest zelf maar hoe je ons wil bereiken, wij staan voor je klaar. Groet Sander van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Fijne service ondanks geen fysiek contact

Helaas hadden wij een barst in het raam in ons net nieuwe huis. In de eerste instantie waren we bang dat we voor alle kosten zouden moeten opdraaien...
Contact opgenomen met Deck via het formulier en verder via de mail. Alles werd keurig geregeld !

18 marzo 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Demi, dank voor mooie review. We staan altijd klaar voor jullie. Groetjes Dena van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Goede besparing in dure tijden

Ten eerste was dit een goede besparing. Kreeg ik gelijk een persoon aan de telefoon ipv een keuzemenu. En het overstappen is prima geregeld. Dus gewoon top.

29 settembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Lia, dank en fijn die besparing. We zullen laten zien dat een scherpe premie en topservice prima samengaan. Groet Aziza van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Heel goede serviceHeel goede service

Heel goede service! Je wordt overal goed meegeholpen en vriendelijke personeel Beter verzekerd en minder premiel!!

29 settembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Henry, dank. Wat een mooi compliment en exact waar we voor staan. Welkom bij Deck verzekering. Groet Bob van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

De klantenservice heeft mij goed…

De klantenservice heeft mij goed geholpen en meegedacht.
Top ga zo door

29 giugno 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi A, dankjewel voor de 5 sterren. Naast handige online omgeving staan onze adviseurs altijd voor je klaar. Groet Dena van team Deck

Aanrader

Fijn dat alles overzichtelijk beschreven staat. Fijn dat je zelf keuze kan maken in welke verzekering en hoe je verzekerd wilt zijn.

9 settembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Marjolijn, dank voor je review en welkom bij Deck! Groetjes Aziza van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne en goede klantenservice

Nu 2 jaar onze verzekeringen bij Deck lopen. Ik ben erg tevreden. Korte lijntjes als je contact wil. Ik vind via whatsapp altijd fijn. Ze regelen een wijziging supersnel, denken mee en adviseren. Daarnaast hebben ze echt goede betaalbare premies. Komt ook door het hogere eigen risico waar je voor kiest. Wij kiezen zelf voor € 500,00. Dan heb je een prima premie/prijs. En heb je een keer een schade dan is die € 500,00 eigen risico te doen. Helaas al 2 keer schade gehad door diefstal, maar Deck regelt dat allemaal prima. Ik ben een tevreden klant.

19 settembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Joyce, dank voor je mooie review. Fijn dat de schades naar tevredenheid zijn afgehandeld. We staan altijd klaar voor jullie om te helpen. Groetjes Desiree van team Deck

Heel goed

Heel goed opgevangen na schade auto. Snel contact, alles ook via mail goed contact. Communicatie fijn, alles snel geregeld.

4 luglio 2025

Hi Karlijn, dank! Snelheid daar gaan wij voor, gr Anouk van team Deck

Snelle en goede hulp

Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar welk herstelbedrijf te gaan.
Binnen een week was alles gerepareerd en heb ik zonder zelf enige kosten te hoeven maken een nieuwe koplamp unit.
Kortom: Geweldige en snelle service wat een boel gedoe en kosten heeft gescheeld.

21 agosto 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Jan, dank voor je mooie review. Vliegensvlugge service... daar gaan en staan we voor. Groet Desiree van team Deck

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden

Snelle en duidelijke reactie op mijn vraag. Het contact voelt persoonlijk en betrokken, je bent geen nummer. Heel prettig!

10 settembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Yvonne, dank voor je persoonlijke review. In een tijd waar veel digitaal gaat, is het fijn als echte mensen voor je klaar staan. Wij hopen dat je dat ook zo ervaart. Groetjes Anouk van team Deck

Super begeleiding

Nadat mijn auto flinke schade kreeg door toedoen van een ander, sprak ik mijn rechtsbijstandverzekering van Deck aan. Vanaf het begin was de aanpak duidelijk (m.b.v. 112schade) en is gedurende de expertise en aansprakelijkheidsstelling voortdurend betrokkenheid getoond. Service boven verwachting! Sowieso vind ik Deck prettig qua kosten in relatie tot een wat hoger risico.

27 agosto 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Beste F, dankjewel. Wat een coole review. Daar doen wij het voor! Groetjes Dena van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Na lekkage van verwarmingsketel wateroverlast op vliering,slaapkamers en hal en woonkamer.onze verzekering Deck gebeld en hebben alles zeer snel en goed afgehandeld.

Na lekkage van verwarmingsketel deck gebeld .
Die hebben tot tevredenheid alles secuur en vlot afgehandeld.
Zeer blij mee.

2 settembre 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Adrie, dankjewel. Superbalen als je wateroverlast hebt. Snel oplossen en hopla weer door. Groetjes Anouk van team Deck

Valutata 5 stelle su 5

Snel en makkelijk contact en antwoord…

Snel en makkelijk contact en antwoord op elke vraag, geen oeverloos geklets over voorwaarden, plus hele scherpe premie

20 agosto 2025

Risposta di Deck Verzekeringen

Hi Dirk, dank voor je mooie review. Wij doen niet aan onzin verzekeren. Groetjes Dena van team Deck

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più