Good food , lovely staff , great design but omg 😨 the noise level from the DJ made it impossible to talk with my gathering at all 🙈
Jeg har alt for mange gange måtte rykke for svar på mine mails. Det har været for frustrerende at skulle gå og huske på at bestemte posteringer endnu ikke var gennemført etc.
Igen i år har Decimo stået for årsregnskabet, årsrapporten samt indberetning i begge mine virksomheder - begge ApS. Tak igen for hjælp med de ting vi lige var lidt i tvivl om, gode råd og fleksi... Leggi di più
Vi har kun haft en positiv oplevelse med Mahir og Decimo teamet ifbm. med udarbejdelse af årsregnskab. De er yderst kompetente og meget servicemindede. Vi har hele vejen igennem følt at vi har været i... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Udarbejdelse af årsrapporter er vores spidskompetence og vores team sørger for et flydende, let og overskueligt forløb. Vi har optimeret regnskabsprocessen og din pris – det eneste du skal, er at udfylde vores formular og indsende de oplysninger der kræves ved udarbejdelse af en årsrapport. Vi er optaget af, at sikre kvalitet for vores kunder.
Bredgade 36B, 1260, København K, Danimarca
- info@decimo.dk
- decimo.dk
Særdeles god service og hurtig respons
Særdeles god service og hurtig respons. Mahir fra Decimo trådte til ved akut behov, hvor ingen andre kunne, endda til en god pris.
Very professional
Very professional, attentive and efficient. Thank you!
Support i topklasse!
Decimo er meget venlige, imødekommende og fleksible!
Efter en kompliceret (for os) selskabsudvidelse, hvor årssregnskabet skulle i hus, gjorde Decimo processen så overskuelig som mulig for os. Gennem email og telefonsupport fik vi hurtigt styr på sagerne. Jeg kan varmt anbefale dem :)
Tak for god og hurtig service til Decimo
Jeg fik lavet min selvangivelse for min enkeltmandsvirksomhed og det har sparet mig for en masse, da jeg havde fradrag for udgifter jeg havde overset i mange år. Tak til Decimo for hurtig og god service. Det kan klart anbefales da de er nemme at træffe også på sene tider 😊
Jeg har for første gang benyttet Decimo…
Jeg har for første gang benyttet Decimo til udarbejdelse af årsrapport for min virksomhed. Der har været den bedste service fra start til slut. Svar på mails indenfor for timer hver gang - selv på helligdage og i weekender.
Jeg giver derfor Decimo de bedste anbefalinger.
Kan varmt anbefale Decimo - Hurtig og god service.
Mahir har været en kæmpe hjælp. Uden ham var mit årsregnskab ikke blevet afleveret til tiden. Kan varmt anbefale Decimo.
Jeg skulle i al hast finde en ny…
Jeg skulle i al hast finde en ny revisor tæt på deadline til årsrapporten. Mahir formidabel i kommunikationen og leverede en yderst kompetent service.. Han får mine varmeste anbefalinger!
Kompetent
Hurtig, venlig og kompetent tilbagemelding. Det har været yderst værdsat.
Mahir fra Decimo = Danmarks bedste revisor?
Mahir fra Decimo overstiger hver gang mine forventninger og leverer super professionel support omkring samtlige spørgsmål. Er han Danmarks bedste revisor? Jeg ved kun, at jeg personligt aldrig vil vælge en anden til at varetage min virksomheds regnskaber, så i min bog, ja. Kan 100% anbefales.
Helt perfekt service
Helt perfekt service
Alt bliver gjort som man bedre om, da jeg er selvstændig og altid ude og arbejde så kan jeg ikke snakke i telefon hele tiden og bede om at alt forgik på mail, og det blev overholdt..
Kan klart anbefales
Højere service end man kan forvente
Decimo leverer meget høj service, med enormt hurtige svartider og meget højt fagligt niveau. En fornøjelse og helt igennem gnidningsfri proces at samarbejde med dem, og de kan derfor varmt anbefales!
Professionel og tilgængelig.
Mahir hos Decimo er super dygtig og behagelig at arbejde med.
Altid tilgængelig og god til at formidle.
Vi følte os trygge hele vejen.
Vi anbefaler gerne Decimo til andre.
Bedste hilsner
Jesper Rudbeck
Direktør og Partner
byRudbeck.com
Hvilken fornøjelse
Hvilken fornøjelse!
Vi havde brug for en ny bogholder til at hjælpe os med div. årsregnskab og blev i den forbindelse henvist til Decimo.
Det har være utrolig nemt og gnidnigsfrit at få den rette hjælp i samarbejdet med Decimo. Vi føler hele tiden at vi har været i gode hænder og det fungerede rigtig godt med guides da vi skulle hjælpe fra vores side.
5 flotte stjerner herfra!
God service og hurtig respons
Jeg kan varmt anbefale Decimo. Jeg har de seneste to år benyttede mig af forskellige revisorer til at udarbejde årsrapport og har hver gang været skuffet over servicen. Men ikke denne gang! Mahir har udført arbejde til perfektion og været let at komme i kontakt med.
Super godt og effektivt samarbejde
Super godt og effektivt samarbejde med Mahir fra Decimo! Kan klart anbefales.
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg er så glad for at jeg blev anbefalet Decimo og fik anbefalet Mahir som revisor.
Anbefales uden forbehold
Jeg har fået en yderst kompetent og dedikeret service hos Decimo, og for en meget fair pris. Opgaven var meget omfattende, og krævede is i maven hele vejen igennem, med kontakt til diverse myndigheder, plus al de regnskabsopgaver forbundet med processen. Jeg kan derfor anbefale Decimo helt uforbeholdent. Stort tak, af hele hjertet.
Super service
Super service, god pris og rådgivning man kan stole på
Fik lavet mit årsregnskab på super kort…
Fik lavet mit årsregnskab på super kort tid og Decimo tog sig af hele processen. Super nemt og fornuftig pris!
Effektivt og god service
Jeg fik lavet opstilling for mit regnskab for både Holding og drift og det fungerede helt optimalt. Derudover fik jeg en masse rådgivning og tips til hvordan jeg kunne optimere bogføringen. Vil helt sikker bruge Decimo igen :)