Budget Tegels Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Alles werd keurig en snel geleverd. Na een paar weken, we waren nog niet aan de klus begonnen, bleek dat we niet de juiste tegels hadden ontvangen. Het waren buitentegels ipv de bestelde binnentegels... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mijn bestelling zorgde voor veel gedoe. Uiteindelijk heb ik geld terug gekregen omdat een tegel "niet bestond" en heb ik twee verkeerde tegeltjes gekregen (ivory en niet cream). De communicatie was op... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijn contact gehad via social media over een bepaalde kleur tegel die ik zocht. Naar aanleiding daarvan een aantal samples besteld en er zit een winnaar tussen. Tot zover erg tevreden en jullie zullen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di tegole e piastrelle
  2. Negozio di materiali da pavimentazione

Scritti dall'azienda

Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

172 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

110 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veel keuze

Veel keuze, mooie tegeltjes en goede prijzen. Je word goed op de hoogte gehouden wat betreft levertijd. Als ik meer tegels nodig hebt dan gaan we zeker terug naar dit bedrijf.

1 aprile 2026

Top service!

Vriendelijke verkoper, behulpzaam, snelle reactie en een mooie showroom met veel keus! Zeker een aanrader!

27 marzo 2026

Top ervaring!

Bestellen was simpel, ik was al in de buurt - na een belletje heeft de zeer vriendelijke heer e.e.a. met prio klaargezet voor mij. Echt geweldige service en ervaring!

18 febbraio 2026

Aanrader

Aanrader. Mooie betaalbare tegels. Goed geholpen en nette service. Snelle reactie bij vragen of wanneer iets niet volgens planning verloopt.

5 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Echt mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij krijgen enorm veel complimenten over onze 10x10 cm roze wandtegeltjes! Echt hele mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. De lijm die we hadden uitgekozen was niet op voorraad, maar werd erg snel opgelost. Gekozen om ze op te halen, en dat was erg toegankelijk. Super tevreden😊

6 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Prima service bij het nabestellen van…

Prima service bij het nabestellen van tegels. De prijs en levertijden waren ook prima.

Een ster min vanwege beperkte openingstijden. Vanwege de afstand en het werk is door de weeks ophalen geen optie voor mij. Nu is de zaak er paar weekenden achter elkaar gesloten. Het was fijn geweest als dit op de website vermeld was of tijdens het contact wat ik met hen had.

4 febbraio 2026
Logo di Budget Tegels

Risposta di Budget Tegels

Goedemorgen Patrick,

Dankjewel voor de 4-sterren review. We communiceren wijzigingen in onze openingstijden altijd ruim van tevoren via onze website, socials en Google. Vanwege een mooie bedrijfsuitbreiding zijn we momenteel op zaterdagen gesloten (volgende week zaterdag zijn we wel weer zoals gewoonlijk geopend) om de kwaliteit van onze groei te waarborgen. Hoewel we zelf ook het liefst elke zaterdag open zouden zijn, was dit nu helaas niet mogelijk.
We hopen dat de tegels naar wens zijn en wensen u een mooie dag tegemoet.

Klantenservice Budget Tegels
^Sem

Super klantvriendelijk

Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Hoewel ik slechts een kleine order deed, werd ik als een 'grote' klant behandeld. Snel afhalen was mogelijk, ook in de showroom zeer klantvriendelijk geholpen. De tegels werden zelfs voor me in de auto gezet. Ook toen ik een week later nogmaals een kleine order deed, wederom heel goed geholpen. Kortom: een heel goede ervaring!

22 gennaio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più