De Bie Natuurproducten Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het ging vlot en de na service IVB met de levering was perfect. Daar er problemen waren met de volging van de levering is er bij jullie meteen actie genomen ! En twee dagen later was de bestelling e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer lekkere koffie , altijd heel vlug geleverd , alles correct , wij zijn niet zo tevreden over Post NL , pakje over het hek gesmeten terwijl wij thuis waren !

Valutata 5 stelle su 5

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef betekent dat ik een zeer tevreden klant ben! Dit zowel voor de vlotte en deskundige afwerkin als voor de klare duidelijk te volgen evolutie. Natuurlijk speelt oo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Een paar weken terug op de markt van Tienen kocht ik bij jullie een potje Respimel. Ik en mijn vriendin zijn hier razend enthousiast over. Het is lekkere honing aangelengd met eucalyptus, thijm, pep... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

90 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijke en overzichtelijke website…

Gemakkelijke en overzichtelijke website ,goede producten aan een normale prijs, snelle en correcte levering !!

9 febbraio 2024

Hallo Erwin,

We willen je even bedanken om ons te belonen met deze mooie 5- sterren review en omdat je opnieuw producten bestelde via onze webshop.

Het is fijn te vernemen en dat je onze webshop overzichtelijk en gemakkelijk vindt.

Wij waarderen jou mening en doen ons best om een goede klantenservice aan te bieden, daar horen uiteraard een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een vlotte levering bij.

Valutata 5 stelle su 5

De correcte afhandeling van de bestelling.

Zeer snel en correct.

31 gennaio 2024

Beste Willy,

Bedankt om via onze webshop je aankopen te doen en om ons te belonen met een 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar hoort natuurlijk ook een Correcte afhandeling van je bestelling en een snelle levering bij.

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke informatie op de website

Duidelijke informatie op de website over producten, contact, levering,...

25 gennaio 2024

Beste Sarah,

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar hoort natuurlijk ook een goede communicatie bij.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al eerder honing besteld

Ik heb al eerder honing besteld, is telkens goed toegekomen, serieus goed ingepakt. Goede producten. Volgende bestelling volgt.....

4 febbraio 2024

Dag Yvon,

Het is fijn te vernemen en dat je onze producten goed vindt.

Snelle verzending

28 gennaio 2024

Beste Adrienne,

Bedankt om onze webshop te belonen met een 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar hoort uiteraard ook een snelle leveringstermijn bij.

Valutata 5 stelle su 5

Top snelle verzending correct…

Top snelle verzending correct verpakt!!!! Aanrader

28 gennaio 2024

Beste Sandra,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop en uiteraard ook voor de mooie 5-sterren review.

Het is fijn te vernemen en dat je onze webshop zo top vindt en dat je ons aanraad aan andere mensen.

Wij waarderen je mening en doen ons best om jou een goede klantenservice aan te bieden.

goed leveringstermijn

29 gennaio 2024

Beste Jean,

Bedankt om onze webshop te belonen met een 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar hoort uiteraard ook een goede leveringstermijn bij.

Alles was naar wens

25 gennaio 2024

Beste Didier,

Het is fijn te vernemen en dat alles naar wens was.

ontbrekende produkten

Een deeltje van mijn bestelling was niet onmiddellijk leverbaar. Direct na het plaatsen van mijn bestelling daarvan telefonisch op de hoogte gebracht. Uitstekende service !

24 gennaio 2024

Dag Veerle,

Het is fijn te vernemen en dat je onze service uitstekend vindt.

Wij waarderen jou mening en doen ons best om een goede klantenservice aan te bieden, daar hoort uiteraard een goede communicatie bij.

Beste David,

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook een snelle levering en goede communicatie bij.

Super !

Besteld tijdens het weekend en op maandag al in de bus, veilig verpakt en met een extraatje. Super.

14 gennaio 2024

Hallo Bernadette,

We willen je even bedanken om ons te belonen met deze mooie 5- sterren review en omdat je producten besteld via onze webshop.

Het is fijn te vernemen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de levering en de verpakking die wij aanbieden.

Wij waarderen jou mening en doen ons best om een goede klantenservice aan te bieden, daar hoort uiteraard af en toe een extraatje bij.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle behandeling en levering van…

Snelle behandeling en levering van producten.
Top producten…
Attentie bij de levering 👍

11 gennaio 2024

Beste Nathalie,

We willen je even bedanken om via onze webshop je aankopen te doen en uiteraard ook voor deze mooie 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook goede producten, een snelle afhandeling en af en toe een kleine attentie bij.

vlotte bestelling

vlotte bestelling, perfecte levering

9 gennaio 2024

Beste Guido,

Bedankt om opnieuw via onze webshop je aankopen te doen en uiteraard ook voor de mooie 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook een vlotte bestelmogelijkheid en een snelle levering bij.

Fijn om te vernemen dat jij hierover tevreden bent.

Prima snelle levering

Prima snelle levering. Het product, dat me was aanbevolen door iemand, beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben een heel tevreden klant!

8 gennaio 2024

Beste Willem,

Bedankt om via onze webshop je aankopen te doen en uiteraard ook voor de mooie 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook goede producten en een snelle levering bij.

Fijn dat jij hierover heel tevreden bent.

Het is altijd leuk om te vernemen dat onze producten ook aanbevolen worden via mond tot mond reclame.

Vlotte afhandeling en feedback

Dadelijk antwoord op wat vragen en snelle levering.

4 gennaio 2024

Beste Pascal,

We willen je even bedanken om via onze webshop je aankopen te doen en uiteraard ook voor de mooie 5-sterren review.

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook goede communicatie en een snelle levering bij.

Fijn dat jij tevreden bent hierover.

Alles goed geregeld

27 dicembre 2023

Beste Roland,

We willen je even bedanken om ons te belonen met deze mooie 5- sterren review en om de bestelling te plaatsen via onze webshop.

Het is fijn te vernemen en dat je tevreden bent over de afhandeling van je bestelling.

Wij waarderen je mening en doen ons best om een goede klantenservice aan te bieden.

31 dicembre 2023

Beste Leni,

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook een goede service en een snelle levering bij.

Leuk om te vernemen dat jij hierover tevreden bent.

Goede producten

Goede producten. Vlugge en correcte levering

22 dicembre 2023

Beste Christel,

We doen ons best om jou een fijne winkelervaring te geven, daar horen natuurlijk ook goede producten en een correcte levering bij.

We zijn verheugd om te vernemen dat jij hierover tevreden bent.

Snelle levering van TOP producten

Snelle levering, top producten, mailtje gestuurd onmiddellijk antwoord. Gewoonweg TOP!
Dank je wel

13 dicembre 2023

Beste Melanie,

Bedankt dat je producten kocht via onze webshop en uiteraard ook voor de mooie 5- sterren review.

We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent over de producten die wij aanbieden.

We doen ons best om jou een goede winkelervaring te laten beleven, daar hoort een antwoord geven op eventuele vragen ook bij.

Alles inorde

Snelle levering en laten wanneer er een prijsverhoging
komt van een product dat je regelmatig besteld.

19 dicembre 2023

Beste Sonja,

Bedankt dat je opnieuw koos om te bestellen via onze webshop en uiteraard ook voor de mooie 5- sterren review.

We zijn blij om te vernemen dat je alles in orde is.

We doen ons best om jou een goede winkelervaring te laten beleven, daar hoort ook bij om jou op de hoogte te houden van eventuele aankomende prijswijzigingen.

De Bie Natuurproducten

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più