De Bie Natuurproducten Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het ging vlot en de na service IVB met de levering was perfect. Daar er problemen waren met de volging van de levering is er bij jullie meteen actie genomen ! En twee dagen later was de bestelling e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer lekkere koffie , altijd heel vlug geleverd , alles correct , wij zijn niet zo tevreden over Post NL , pakje over het hek gesmeten terwijl wij thuis waren !

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Een paar weken terug op de markt van Tienen kocht ik bij jullie een potje Respimel. Ik en mijn vriendin zijn hier razend enthousiast over. Het is lekkere honing aangelengd met eucalyptus, thijm, pep... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

89 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Correct

Correcte en snelle levering van bestelling en ben tevreden van product

3 maggio 2025

Dag Francisca,

We willen je even bedanken voor de mooie beoordeling en om je bestelling te doen via onze webshop.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je tevreden bent over de levering van je bestelling en uiteraard ook dat je het product goed vindt.

Valutata 5 stelle su 5

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef…

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef betekent dat ik een zeer tevreden klant ben! Dit zowel voor de vlotte en deskundige afwerkin als voor de klare duidelijk te volgen evolutie. Natuurlijk speelt ook de jarenlange uitstekende werking van het product een doorslag gevende rol.

8 maggio 2025

Beste Guido,

We willen je even bedanken voor deze zeer mooie beoordeling en om via onze webshop de bestelling te doen.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je zeer tevreden klant bent.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar horen uiteraard een correcte afwerking van je bestelling en kwalitatieve producten bij.

Fijn dat jij dit kan waarderen.

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte afhandeling en zeer snelle…

Vlotte afhandeling en zeer snelle levering !

2 maggio 2025

Dag Hilde,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort uiteraard ook een vlotte afhandeling en een snelle levering bij.

Fijn dat jij dit kan appreciëren.

We geven de complimenten graag door aan het team en hopen jou snel weer te verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

een heel vlotte service en heel…

een heel vlotte service en heel vriendelijk

29 marzo 2025

Hallo Sonja,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort uiteraard ook een vlotte service en een vriendelijk woord bij.

Fijn dat jij dit kan appreciëren.

We geven de complimenten door aan het team en hopen jou snel weer te verwelkomen.

Kwaliteit

Netjes ingepakt, op tijd geleverd,
Kwaliteitsproduct, zoals omschreven op de website.

31 marzo 2025

Dag Bjorn,

Fijn dat je de tijd nam om dit zeer mooi berichtje achter te laten.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je tevreden bent over onze producten en onze webshop.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook bij dat alles netjes ingepakt en op tijd geleverd moet worden.

Duidelijke info.

6 aprile 2025

Dag Martin,

Het doet ons plezier om te vernemen dat alles duidelijk is.

Valutata 5 stelle su 5

snel en goede ervaring en stipt

was niet de eerste maal dat we bestelde van daar
dat we nog zullen bestellen prima service dank

30 marzo 2025

Hallo Frederik,

Bedankt om opnieuw de aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jullie als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle levering bij.

Fijn dat jullie dit kunnen waarderen.

We geven de complimenten door aan het team en hopen jullie snel weer te verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Prima levering en goede producten.

Prima levering en goede producten.

29 marzo 2025

Beste George,

Leuk dat je de tijd nam een berichtje achter te laten.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze producten goed vindt.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een goede levering bij.

Dag Constant,

We willen je even bedanken voor deze 5-sterren beoordeling en om je bestelling te doen via onze webshop.

Het doet ons plezier om te vernemen dat alles goed verzorgd en snel geleverd is.

Beste Erik,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle afhandeling bij.
Fijn dat jij dit waardeert.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

13 marzo 2025

Hallo JJ,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle en correcte levering bij.

Vlug en vlot geleverd

Vlug en vlot geleverd! Prijs kwaliteit.

12 marzo 2025

Dag Linda,

Het doet ons plezier om te vernemen dat alles vlug en vlot geleverd is.

Respimel

Uitstekende kwaliteit en goede service

1 marzo 2025

Beste Marinus,

We willen je even bedanken voor deze beoordeling en om via onze webshop de bestelling te doen.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze service en het product dat je kocht goed vindt.

Bon produits

Livraison rapide produit attendu rien de plus à dire tres sérieux merci.

3 marzo 2025

Cher Jean,
Merci pour cette belle réponse.
Nous faisons de notre mieux pour fournir une livraison rapide et de bons produits.
Je suis heureux que vous appréciez cela.
Merci pour votre confiance et à bientôt j'espère.

Cordialement,

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam

28 febbraio 2025

Beste Eddy,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een goede dienstverlening bij.

Valutata 5 stelle su 5

Product nergens op voorraad en bij deze…

Product nergens op voorraad en bij deze dadelijk bezorgd.

11 febbraio 2025

Beste Els,

Het doet ons plezier om te vernemen dat je via onze webshop toch je favoriete product gevonden hebt.

Betrouwbaar

De levering is zorgvuldig, snel en heel duidelijk te volgen...

15 febbraio 2025

Beste Klara,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle afhandeling bij die duidelijk te volgen is.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en correcte service.

Makkelijk overzichtelijk site.
Dienstverlening was correct en eerlijk.

30 gennaio 2025

Hallo Thierry,

Leuk dat je de tijd nam een berichtje achter te laten.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze webshop gemakkelijk en overzichtelijk vindt.
We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een correcte en eerlijke dienstverlening bij.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering super en geen…

Snelle levering super en geen verzendkosten super product.

1 febbraio 2025

Hallo Brenda,

Bedankt om opnieuw je aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle bij.

Hallo Brecht,

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze levering snel en correct vond.

Bedankt voor het vertrouwen en tot weldra.

De Bie Natuurproducten

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più