Misleidende uitspraken als op voorraad en snelle levering denk het niet. Ben al 2 weken aan het wachten op een bestelling ja je krijgt antwoordt dat het vertraagd is vanuit het depot. Met een sorry... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede service! Overzichtelijke website en fijn dat je contact kan hebben via Whatsapp.
Dettagli dell'azienda
- Discount
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di accessori di moda
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Gioielleria
Scritti dall'azienda
Elke dag verrast DealPatrol je met nieuwe aanbiedingen! Maak het onderdeel van je routine om dagelijks even onze geweldige deals te bekijken. Zie je niks dat je aanspreekt? Geen probleem: morgen weer een kans!
Bloemgracht 45H, 1016KD, Amsterdam, Paesi Bassi
- +31 6 27304374
- support@dealpatrol.nl
- dealpatrol.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Nur Daten sammeln
Vorsicht bei dieser Website, man kauft, PayPal bezahlt.
Email Kauf Antrag angekommen
Keine Bestätigung
Noch kein Eintrag bei PayPal
Sehr unseriös, nur Daten sammeln (seit dem bekomme ich mehr Spam)
DealPatrol heeft mij meer dan uitstekend bediend als klant
DealPatrol heeft mij, nadat bleek dat een besteld product niet aan de beschrijving en mijn verwachtingen voldeed, het betaalde bedrag teruggestort zonder dat ik het product hoefde te retourneren. Dit is een bijzondere en uiterst klantvriendelijke reactie van DealPatrol en deze is zeer op prijs gesteld.
Kledingstuk via Dealpatrol voor verzending niet correct gekeurd
Heb via Dealpatrol in december een groene xxl pullover gekocht voor een redelijke prijs. Helaas zat er een nare lichte (vouw?) streep over dit product, heb het maar geschonken aan een goed doel, kunnen het wellicht nog gebruiken. Zag geen mogelijkheid de polo terug te sturen en dit was ook tevens de laatste keer dat ik hier een keldingstuk koop. Ik meld het alleen maar, kan zijn dat het toeval was . Ga er echter vanuit dat Dealpatrol alle producten keurt op eventuele onvolkomenheden en zeker bij kleding, geen goede beurt dus. Verzending was wat laat maar daar heb ik in zo'n drukke maand en in deze tijden wel begrip voor en viel met enige vertraging mee maar op tijd voor kerst (gelukkig had ik alternatieven)
Misleidende uitspraken als op voorraad…
Misleidende uitspraken als op voorraad en snelle levering denk het niet.
Met een sorry maar maandag hebben we de spullen binnen en sturen wij het direct op was de belofte.
We zijn inmiddels een week verder nog steeds niets ontvangen. Mijn mails worden ook niet meer beantwoord. ja je krijgt een automatisch mailtje dat mijn aanvraag is bijgewerkt. Nou dit was eens en nooit weer!!!
Al diverse keren gebruik gemaakt van leuke deals
Heb nu al diverse dingen bij Dealpatrol besteld.
Sommige gevallen duurde het ontvangen wat langer. Vermoedelijk omdat ze die producten vanaf een andere partij versturen. (Staat ook bij de beschrijving)
Maar over het algemeen goeie deals, en heb 1x gebruik gemaakt van de klantenservice via whatsapp. Ik kreeg binnen 1 uur al antwoord, terwijl ze officieel al gesloten zouden moeten zijn. (17:00 zijn ze gesloten, kreeg bericht om 17:11)
Klantenservice krijgt een dikke tien…
Klantenservice krijgt een dikke tien bestelling was vertraagd maar ben heel tevreden hoe er gecommuniceerd werd door de klantenservice. Inmiddels mijn bestelling ontvangen en ik ben super tevreden over het product. Dinoracebaan voor mijn kleinzoon superkwaliteit hij ziet zijn andere speelgoed niet meer staan en dat voor een superprijs. Bestel in de toekomst zeker vaker. Dealpatrol is zeker een aanrader.
We (mijn man) hebben een paar weken…
We (mijn man) hebben een paar weken geleden al 2 dinobanen besteld en betaald, de eerste dinofanaat is nu écht bijna jarig en het zou fijn zijn als de bestelling op tijd binnen zou zijn. Dit is een voorlopige review, ik hoop er zeer binnenkort een met meer sterren te mogen schrijven!

Risposta di DealPatrol
Levering probleem uitstekend opgelost!
Levering probleem met een van de bestelde artikelen. Is uitstekend opgelost. Hiervoor mijn dank. Mvg, Jasper
K Ben een zeer tevreden klant
K Ben een zeer tevreden klant . Degene die mij geholpen heeft was zeer vriendelijke en correct . Als ik een bericht stuurde krijg ik heel snel antwoord doen hun uiterste best om u te helpen . Top ! Ik zou zeker niet twijfelen om te bestellen .
In april iets besteld bij goedkoper.nl
In april iets besteld bij goedkoper.nl. na diverse keren geprobeerd contact te krijgen met goedkoop.nl telefonisch/mail moed opgegeven. Afgelopen weekend gezien dat het het bedrijf overgenomen was door dealpatrol. Mail gestuurd en gelijk antwoord en door tussenkomst van dealpatrol mijn bestelling inmiddels binnen. Service en klantvriendelijkheid van dealpatrol is helemaal top
L

Risposta di DealPatrol
IK had al 4 maanden een behoorlijk…
IK had al 4 maanden een behoorlijk bedrag tegoed van Goedkoper.nl, kreeg, zoals zovelen onder ons, geen enkele reactie. Dealpatrol beloofde mij dit te regelen en jawel, het geld is terug op mijn rekening. Hulde en dank voor de medewerking!
Top klantenservice
Top klantenservice, bij hun staat klanttevredenheid echt op nummer 1. Snel, vriendelijk en behulpzaam. Echt zoals het hoort
Goede prijzen en snelle levering
Goede deals en goede service!
Erg tevreden
Erg tevreden over mijn aankoop bij DealPatrol. Een snelle levering en ze zijn makkelijk bereikbaar via Whatsapp als je vragen hebt.
Kortom: een tevreden klant en ik ga hier zeker vaker bestellen.
Producten waren snel binnen
Producten waren snel binnen, prima service.
Snel en vriendelijk!
Ik kreeg mijn bestelling snel binnen maar ik had een te kleine maat besteld. Na kort contact met de vriendelijke klantenservice vond een omruiling plaats! Jippie!!!
Niks op aan te merken!
Klantenservice top
Klantenservice top! Jullie snappen hoe het hoort.
Top service!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.