Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.
Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più
I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Leggi di più
Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Leggi di più
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Danimarca
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
God levering, Lagnerne var bare perfekte.…
Det lagen vi købte var bare perfekte størrelse og også i brug.En God oplevelse.vi håber at nr. 2 lagen er det samme. Vi venter på at få vores dynebetræk og pudevår. Dawn er en god oplevelse.

Strik og service i top
Elsker deres strik og super gode betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️byttede noget i dag m en lille fejl og fik en SUPER service..Bare toppen tak
Et virkelig godt produkt
Et virkelig godt produkt - dog lidt stort. Men efter lidt mails så fik jeg refunderet halvdelen af beløbet som kompensation. Men produktet er virkelig godt og føles frisk - også efter et par uger uden vask

Risposta di DAWN DESIGNS
Vi er super glade for at sove i Jeres…
Vi er super glade for at sove i Jeres sengetøj. Det virker blødt, svalt og rent at sove i - nu på 3. uge. Virkelig tilfreds med Jeres produkt
Meget hurtig levering
Køber snart flere sæt som gaver til mine børn.

Allergisk reaktion
Efter at have set Løvens Hule, var jeg enormt hurtig til at købe ind på den gode ide, det vil både være godt for miljøet og min pengepung, en win win situation troede jeg.
Efter en uge med sengetøjet, hvor jeg ellers var meget tilfreds med produkt, oplevede jeg røde plagmager og knopper over meget af min krop, samt ubehagelig kløe. Jeg købte bla. sengetøjet grundet StayFresh behandlingen, hvor sengetøjet bliver vasket i sølvsalt. Desværre har jeg siden hen fundet ud af sølvsalt bestemt ikke er sundt for krop eller helbred, og faktisk frarådes af forbrugerrådet. Derudover er metaller, såsom sølv et af de hyppigste kontaktallergi i Danmark. Allergien har i mit tilfælde vist sig som eksem.
Jeg er enormt skuffet og ærgelig, og derudover er SU- pengepungen endnu tyndere end før.

Risposta di DAWN DESIGNS
Full satisfaction with the products
Quick delivery, great and friendly customer service (via email) and full satisfaction with the products.

dejligt og behageligt sengetøj
Go' kvalitet
hurtigt svar
og levering i top
vil gerne købe mere, når det igen er på lager:-)

Lækkert & Svedigt
Virkelig lækkert sengetøj som udgangspunkt.
Vil dog gøre opmærksom på at det er ufatteligt varmt og huden “ånder” ikke særlig godt i sengetøjet desværre. Så forbered dig på en svedetur om natten 😅

Risposta di DAWN DESIGNS
It is soooo nice to sleep in
It is soooo nice to sleep in, and really feels fresh a long time. I will buy to both of my children :-)

Risposta di DAWN DESIGNS
Elsker det friske dyne- og…
Elsker det friske dyne- og hovedpudebetræk Jeg længes efter I får lagner på lager.

Risposta di DAWN DESIGNS
Jeg er vild med jeres sengetøj
Jeg er vild med jeres sengetøj. Enkelt og flot design.Lækkert at sove i. Super kvalitet. Flot indpakning i en praktisk stofpose. Skønne farver- som gør jeg får lyst til at købe flere sæt. God service og hurtig levering.
Har et ønske: vil gerne kunne købe ekstra pudebetræk 😊

Blødt, smukt og lækkert
Bestilte i starten af marts og modtog min pakke meget hurtigt. Lidt ærgerlig over, der næsten var udsolgt i alle farver, så måtte bare tage hvad der var. Det viste sig at farverne var så fine alligevel, selvom det nok ikke var nogen farver jeg havde valgt "frivilligt" :-)
I vores familie er vi super glade for at sove i Jeres sengetøj. Det virker blødt, svalt og rent at sove i - nu på 3. uge. Virkelig tilfreds med Jeres produkt.

Hurtig service og lækkert sengetøj
Hurtig service og lækkert sengetøj
Bedste anbefaling herfra

Uha hvor er det lækkert
Uha hvor er det lækkert - du sku' prøve det ;-)

Risposta di DAWN DESIGNS
God service og lækkert luftigt…
God service og lækkert luftigt sengelinned 😊

Risposta di DAWN DESIGNS
Angående lagner er det nemmere med…
Angående lagner er det nemmere med stræk lagner ellers 100 % tilfreds
Hilsen Erik