Prima shop, duidelijke en leuke webshop met stukje gamification. Competitieve prijzen voor bijvoorbeeld Cornet (als je goed kijkt naar staffels en mogelijke kortingen). Snelle levering met track & tra... Leggi di più
Ik had 3 dozen besteld, waarvan er 1 beschadigd was al voor de bezorging. Na 2 dagen eens zelf contact opgenomen met Dare to drink different om te vragen waar mijn nieuwe pakket was. Het beschadigde p... Leggi di più
tot 2 keer aan toe werd het pakket terug gestuurd naar de afzender, zonder gegronde reden. Hierdoor had ik het pakket niet voor het gewenste moment in huis. Dit was niet direct de schuld van dareto... Leggi di più
Ha risposto al 6% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Weg verrassing
Ik had een bierpakket gekocht voor een vriend die mij geholpen heeft met verbouwen. Dit pakket werd niet de eerst volgende dag bezorgd. Werd wel mee geadverteerd. En degene moest het pakket ook nog eens zelf ophalen. Het werd niet bij hem thuisbezorgd. Weg verrassing.
Afmelden nieuwsbrief onmogelijk
Vervelend om te moeten doen, maar heb al 3x afgemeld voor de nieuwsbrief en de mails blijven maar komen..

Risposta di Daretodrinkdifferent
Zeer snelle levering; goed verpakt!
Ruim assortiment en volgende ochtend al geleverd! Goed verpakt
Matige klachtafhandeling
Het assortiment op de webshop is leuk en ik heb al een aantal keer een mysterie box besteld. Vaak was dat prima, maar mijn huidige ervaring was slecht. Maar 5 verschillende bieren in een pakket van 12, terwijl er 11 verschillende op de website staan. Door breuk en het gebrek aan variatie een klacht ingediend. Na 1 week zonder antwoord, heb ik ze gebeld. Aan de telefoon 20min moeten wachten tot ze ergens de mail met m'n klacht konden terugvinden. Systemen werkten blijkbaar niet goed. Uiteindelijk twee keer 4 euro teruggekregen (gemiddelde prijs van flesje in pakket) terwijl de flessen los in de webshop 7 euro kosten. Ik wil geen 8 euro terug, terwijl verzendkosten alleen al 7 euro zijn. Vervangen wilden ze niet doen vanwege milieubeleid (lees: daar maak je verlies op). Meedenken om tot 6 flessen aan te vullen op mijn kosten was ook niet mogelijk. Wel vriendelijke klantenservice medewerkers, maar de riemen waarmee ze mogen roeien van DTDD zijn matig.
Mijn go to voor bier
Breed assortiment, goede prijzen en snelle levering. Scheelt een hoop gesjouw!
Snelle service goede producten en…
Snelle service goede producten en aantrekkelijke aanbiedingen
Bestelling niet geleverd
Ik heb een bestelling geplaatst en die is door Post NL teruggestuurd omdat er sprake was van beschadiging. Dat is inmiddels 3 weken geleden en ik heb nog niets vernomen. Ook niet na mijn vraag aan de klantenservice.
Bestelling bestond uit 2 dozen
Bestelling bestond uit 2 dozen. 1 doos werd door post.nl niet afgeleverd. Dit werd door Dare to drink different goed opgelost.
Incompleet kerstpakket ontvangen
Er ontbrak een biertje omdat deze niet op voorraad was. Dan krijg je geen ‘ander’ biertje maar een kadobon van 5,- (eeeh het bezorgen kost alleen al 6,95 😂😂. Die bon wordt dus nooit ingeleverd dus dat is voor de firma de eerste winst. Nasturen doen ze niet: dat valt niet onder ‘duurzaam ondernemen’, oftewel daar verdienen we niks aan. Waardeloze klantenservice die in herhaling vervalt, maar geen oplossingen biedt behalve dat ‘je korting krijgt op je volgende bestelling’ i.p.v. sorry dat we in gebreke zijn gebleven. Benieuwd of dit trucje vaker wordt uitgehaald om òf meteen 5,- bij de netto winst op tellen òf je te dwingen tot bestellen? Dare to think !
Top geregeld, super lekker
Snel geregeld, komt de afspraken na en smaakt voortreffelijk, alleen jammer dat het drinken al op is.
Proost op een 5sterren ervaring!
Ruime keuze in verschillende (speciaal)bieren, snelle en goed verpakte verzending.
Een uitgebreid assortiment
Een uitgebreid assortiment. Duidelijke omschrijvingen bij de producten.
Nette kwaliteit en prijs verhouding. Ik ben er zeer tevreden mee.
Duidelijke bestelling en extra garantie
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Mooi product, zeer tevreden.
Leuke website
Leuke website, mooi adventskalender gekocht. Benieuwd naar de inhoud maar zeker heel compleet met alle filmpjes erbij!
Pakket besteld nooit geleverd en kortingcode werkt niet
Op 28 Okt een advent pakket besteld. Deze zou op 17 Nov geleverd worden. Tot op heden nog niks ontvangen. Al verschillende mails gestuurd, steeds een ander excuus en dat het eraan komt. Laatste mail een kortingscode gehad, die dus niet werkt...ben wel een beetje klaar met deze site en ga mn biertjes wel ergens anders kopen.
Pakketjes waren goed en efficiënt…
Pakketjes waren goed en efficiënt ingevuld alles is mooi heel overgekomen en netjes geleverd van planning
Pakket cadeau gekregen
Pakket cadeau gekregen. Bij het openmaken blijkt een glas gebroken te zijn. Het glas op voet doen ze op de hoek van een redelijk zwaar pakket zonder extra bescherming.
Ter compensatie krijg je het geld van je glas retour en 10% korting.
Dat is niet wat ik wil…….
Blijf compenseren, blijf verrassen.
Cheers 🥂😏
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.