Dansk Rejsehjælp Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg kan varmt anbefale Dansk Rejsehjælp. Jeg strandede i udlandet på grund af problemer undervejs på min rejse. Dansk Rejsehjælp tog sagen og gik hele vejen – også i retten – og det lykkedes dem a... Leggi di più

De har efter næsten 3 år vundet sagen, hvilket er super godt gået! De har håndteret alt under hele processen og informationen har været ok. Eneste minus er, at fordi det netop er flere år siden, at sa... Leggi di più

Guide og hjælp lige fra start og så passede de egentlig bare sig selv med opdatering på min sag hver måned cirka på hjemmesiden, alt i alt super service fra deres side👍

1. Agenzia di riscossione debiti

Dansk Rejsehjælp gør dit krav på flykompensation mindre kompliceret. Vi står for at inddrive den erstatning, som fly- eller rejseselskabet skylder dig, når dit fly bliver forsinket eller aflyst. Når du opretter sagen hos os, så skal du blot indtaste informationerne for din flyrejse. Derefter tager vi os af inddrivelsen af dine penge. Er du i tvivl om din berettigelse, så kan du ringe til os eller skrive en email. Når du kontakter os via email, så må du meget gerne vedlægge din flybilletter. Herefter behandler vi din sag, og gør alt i vores magt for at sikre det højeste beløb muligt. Når sagen er vundet, hører du fra os, og beløbet overføres til din konto.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

4K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

965 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

“Professionel hjælp fra start til slut”

Jeg kan varmt anbefale Dansk Rejsehjælp.
Jeg strandede i udlandet på grund af problemer undervejs på min rejse. Dansk Rejsehjælp tog sagen og gik hele vejen – også i retten – og det lykkedes dem at få de penge hjem, som jeg havde krav på.
Jeg blev løbende informeret om sagen og vidste hele tiden, hvad der skete. Jeg havde aldrig selv kunnet føre sagen så langt, så det var en kæmpe lettelse at kunne overlade den til dem.
Tusind tak for jeres hjælp og for ikke at give op.

17 agosto 2026

God service og 100 anbefale dette side

Jeg havde en sag kørende for 2 år tilbage som jeg søgte tilbage i 2024. Processen tog lang tid, skal være ærlige havde ikke troede til at starte med. Men efter jeg fik en mail for nogle dage tilbage, at min sag var vundet og jeg ville modtage mine penge, nu har jeg modtaget mine penge og er så tilfreds med deres arbejd.

17 agosto 2026

I er de bedste

Jeres service er ubeskriveligt fantastisk. 100 procent tilfreds med jeres hælp. Anbefaler at alle tage deres rejse sager med jer. Tak for hjælpen

12 agosto 2026

Nemt og hurtigt

Det var virkelig nemt at sende anmodningen om kompensation ind til Dansk Rejsehjælp. Alt jeg skulle bruge, var vores billet. Jeg skulle ikke redegøre for en masse ting eller sende en masse med - det var dejligt. Jeg kunne hele tiden se, hvor langt de var i processen og fra jeg søgte til jeg modtog pengene gik der mindre en 3 uger :)

11 agosto 2026

Jeg fandt tilfældigvis ud af, at der var firmaer, der kunne hjælpe med at søge erstatning. Jeg valgte D.R. Og det fortryder jeg ikke! Jeg har været informeret hele vejen igennem og deres service er helt i top👍

11 agosto 2026