Dansk Asfalt A/S Recensioni 13

4,0

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Solidt arbejde fra Dansk Asfalt A/S!

Solidt arbejde fra Dansk Asfalt A/S!
om en lille grundejerforening med ansvar for en privat fællesvej, så er det altid med lidt bekymring, at man entrerer med et asfaltfirma. Denne bekymring blev gjort til skamme af Dansk Asfalt.
Vi har fået lavet 1700 m2 vej med genopretning. bærelag og slidlag tilskæringer ved indkørsler med overgang til fliser/sten mm.
Hele processen har været professionel og punktlig fra start til slut.
Medarbejderne fra Dansk Asfalt kom med godt humør og udviste stor effektivitet.
Dansk Asfalt har i opfølgningen vist fin kulance.
Som en mindre grundejerforening kan vi kun anbefale Dansk Asfalt A/S til andre, der har behov for asfaltering af privat fællesvej eller lignende. Tak for en god oplevelse!

1 luglio 2025

Super godt fra tilbud til udførelse

Vi har 3 gange benyttet os af Dansk Asfalt til forskellige opgaver. Vi må konstaterer, at arbejdet blev udført perfekt, lige fra indhentning af tilbud til udførelsen af opgaven.
I øvrigt, nogle super serviceminded folk der mødte frem - godt humør på disse gutter.

14 marzo 2025

Fantastisk arbejde fra Dansk Asfalt…

Fantastisk arbejde fra Dansk Asfalt A/S!

Vi har fået lavet 1500 m2 vej med bærelag og slidlag i vores grundejerforening, og vi er yderst tilfredse med resultatet. Hele processen har været professionel og smidig fra start til slut.

Fra det første møde til færdiggørelsen af arbejdet har Dansk Asfalt A/S været grundige, præcise og effektive. Kommunikationen har været i top, og vi har hele vejen følt os godt informeret om fremdriften. Arbejdet blev udført til den aftalte tid og med høj kvalitet – vejen ser fantastisk ud og lever op til vores forventninger.

Vi kan varmt anbefale Dansk Asfalt A/S til andre, der har behov for asfaltering. Tak for en virkelig god oplevelse!

25 novembre 2024

Risposta di Dansk Asfalt A/S

Tusinde tak for rosen, det er altid dejligt med glade og tilfredse kunder. Vi håber at kunne hjælpe Jer igen en anden gang.

Vi fik lavet en flot opkørselsrampe

Vi fik lavet en flot opkørselsrampe. Det var nemt at få tilbud og fremsende billede på det vi ville have lavet. Det sendte hurtigt et tilbud retur. Arbejdet er blevet fint udført lige efter de billeder og målinger vi sendte ind. Vi er meget tilfredse med arbejdet.

21 ottobre 2024

Hej Tais
Tak for den pæne anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med det arbejde vi har udført og håber at du kontakter os en anden gang du har brug for vores ekspertise.

Topkvalitet og super service

Vi i grundejerforeningen Bakkegården har netop fået asfalteret 2500 m2 veje og stier samt installeret fem vejbump af Dansk Asfalt A/S, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Hele processen fra tilbudsgivning til færdigt arbejde har været præget af professionalisme og fantastisk service.

Arbejdet blev udført effektivt og i høj kvalitet, og både asfalten og de nye vejbump blev lavet præcis, som vi havde ønsket. Hele holdet var utroligt imødekommende og hjælpsomme undervejs. Vi kan varmt anbefale Dansk Asfalt A/S til andre, der leder efter et pålideligt firma med høj faglighed

19 settembre 2024

Fantastisk arbejde fra Dansk Asfalt

Fantastisk arbejde fra Dansk Asfalt.

Jeg havde fornøjelsen af at få udført asfaltering i min baggård i København af Dansk Asfalt, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Fra start til slut har deres service været upåklagelig.

Kommunikationen har været i top. Allerede fra det første møde blev jeg mødt af professionelle og imødekommende medarbejdere, der lyttede til mine ønsker og kom med gode råd og løsninger.

Selve arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Asfalten blev lagt perfekt og finishen er fejlfri. Mit indtryk er, at holdet hos Dansk Asfalt virkelig brænder for deres arbejde og sætter en ære i at levere et godt resultat.

Efter arbejdet var færdigt, sørgede de for at rydde ordentligt op, så baggården fremstod ren og pæn. Det er tydeligt, at de går op i detaljer og kundetilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Dansk Asfalt til alle, der har brug for professionel og pålidelig asfaltering. Deres kompetence og service er i særklasse. En stor tak til hele teamet!

3 giugno 2024

Der var ikke asfalt på bilen

Nu har en af jeres lastbiler holdt i tomgang på Bentzonsvej Frederiksberg. siden i morges. Får i gratis diesel... Eller er det svært at slukke motoren...der var ikke asfalt på bilen. Der kørte en med en lille fejemaskine... Og tømte den i en container som var på lastbilen... Hvorfor ikke bare informere jeres shoføre om at slukke for motoren når der ikke er behov for at det. Istedet for at lede efter dårlige undskyldninger. Tag en snak med jeres shaufør om at slukke for diesel hakkeren når ikke der er behov for at motoren kører....
Det billiger for jer som firma. En 6 liters diesel lastbil bruger ca 8 litter diesel i timen i tomgang. Så der er maser af kroner mere for dig som ejer...

17 luglio 2024

Hej Toni

Vi skal beklage de gener det måtte have givet, at vores bil står i tomgang. Iflg. vores GPS tracker kan vi se, at bilen har opholdt sig på Bentzonsvej fra kl. 7:19 til 12:00. I det tidsrum har vi udført reparationer af huller mm for Frederiksberg Forsyning. Lastbilen har en varmekasse i hvilken den varme asfalt befinder sig. For at asfalten kan holde sig varm og flydende, bliver motoren nødt til at køre. Alternativet er, at vi skal frem og tilbage til asfaltværket i Glostrup mange gange om dagen for at hente ny frisk varm asfalt, hvilket vil betyde endnu større CO2 udslip end den måde vi arbejder på nu. Alle vores lastbiler er desuden udstyret med korrekt lovmæssig partikelfilter.

Det er desværre ikke muligt at uploade et billede af den omtalte lastbil, men den er udstyret med to kasser på ladet. Kassen nærmest rampen er en kasse til affald som du rigtig nok så, at fejemaskinen læssede det fræste asfalt op i. Mellem affaldskassen og førerhuset står asfaltvarmekassen med plads til to slags flydende asfalt. Det er denne kasse der har brug for at motoren kører for at holde asfalten flydende og i rette temperatur. Når vi arbejder for forsyningen, fræser vi det gamle asfalt af og lægger nyt med det samme. Derfor har vi brug for kassen med den varme asfalt. Hvis man oplever gener som du oplevede denne dag, i så lang tid, så ville det have været en god ide at gå ned og snakke med folkene og spurgt dem hvorfor bilen gik i tomgang. De havde så kunnet fortælle og vise dig hvorfor. Det havde måske hjulpet lidt på irritationen hvis du havde fået en forklaring.

Vi er selvfølgelig kede af, at det har virket generende for omgivelserne, men vi bestræber os altid på at udføre arbejdet hurtigst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er selvfølgelig også kede af en bedømmelse på 1 stjerne som reelt set ikke siger noget om kvaliteten på vores arbejde, men som i det store hele trækker vores samlede bedømmelse ned.

Toni, som tidligere forklaret, så kan vi IKKE slukke for motoren da det er den der holder asfaltvarmekassen og asfalten deri varm så den kan bruges.

For det 1

For det 1. Så virker halvdelen af firmaet halv fulde. For det 2. Ligger de ikke nok asfalt på, så det sprækker. For det 3. kan de overhovedet ikke finde ud af at ryde op efter dem selv. Så alt i alt, en dårlig oplevelse.

13 giugno 2024

Risposta di Dansk Asfalt A/S

Vil du være sød at oplyse hvilket job/hvilken faktura du refererer til, så skal vi undersøge det med det samme.

Svarfristen på ovenstående var den 14/7, og da vi endnu ikke har modtaget noget svar, må vi anse denne anmeldelse for værende useriøs eller falsk.

Hurtighed fremfor et godt resultat

Virkelige langsomme og er der aldrig til tiden.
De har formået at smide asfalt i vores ny anlagte bede med muld.
Havde ikke det rigtige asfalt med så de fyldte bare hullet med det forkerte.

13 giugno 2024

Find et andet firma

Bookede dem til at lave et lille asfaltjob.
De dukkede desværre ikke op og lavede det til den aftalte tid.

Derefter kontaktede jeg dem af to omgange hvor de lovede at vende tilbage.
Det gjorde de aldrig og fik aldrig udført jobbet.

Til gengæld sendte de en faktura et lille halvt år efter for det arbejde de ikke magtede at lave.

29 settembre 2023

Risposta di Dansk Asfalt A/S

Vi skal være de første til at beklage din oplevelse med Dansk Asfalt A/S. Vi håndterer hundredevis af sager hver måned, og derfor lægges nogle af sagerne med mellemrum ud til forskellige underleverandører. På det tidspunkt arbejdet skulle være udført, fakturerer vi for arbejdet i den overbevisning, at vores underleverandør har udført jobbet. Selvfølgelig reagerer I på den faktura da jobbet ikke er blevet lavet. Vi tager fat i vores underleverandør, som beklager at de ikke har nået det til den aftalte tid, og ej heller givet os besked om det. Derfor laver vi med det samme en kreditnota til jer og beklager meget den uheldige oplevelse. Det er normalt ikke sådan vi arbejder.

Du kan finder billiger men ikke bedre.

Jeg har brugt dem 2 gange og er meget glad for det arbejde de har lavet, og som gammel soldat kikker jeg efter detaljer 😁

11 novembre 2020

Risposta di Dansk Asfalt A/S

Tusinde tak, vi er utroligt glade for, at du har haft en god oplevelse med Dansk Asfalt A/S.