Racistiske vagter. Billede ID er ikke gyldig eller godt nok (opholdstilladelse). Dørvagten spurgte mig: “har du ikke dansk pas?” Der står igen steder at Dansebar kun tager imod dansk pas eller køre... Leggi di più

Hvis det var muligt at give 0 stjerner ville jeg det. En arbejder på dansebar skulle bære en kasse øl over min veninde, og voldsomt bankede den ved et uheld ind i hendes baghovedet. Spurgte helt rolig... Leggi di più

Dansebaren Roskilde levere en super fest i baren, men da vi ska hjem kommer problemet i garderoben, vi blive afvist fordi vi ikke er gået bag i køen for at få jakken, og køen til at aflevere jakke og... Leggi di più

1,5

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Normalt godt sted, men alt for mange den pågældende da

I lukker generelt alt for mange ind, og i hat slet ikke styr på hvor mange i lukker ind specielt når i har kunstner på, man betaler kassen for et bord og er vant til komme der, men det der er bare ikke i orden😡😡😡
Konfronterede ejeren el manageren af stedet og han sagde at de overholdt reglerne, næste gang det sker igen så bliver stedet anmeldt til politiet, folk var ved at blive mast både ved indgang

8 maggio 2024

Stile og roligt henvender jeg mig til…

Stile og roligt henvender jeg mig til dørmanden med en forespørgsel : min svoger er kommet hjem efter 3 måneder på Bali. Jeg vil derfor overraske ham med en dyr flaske til ham og venner og smutte igen. Jeg var været dørmand på mulligans i 7 år og sammenarbejde med dansebar i mange år som jeg fortæller. Dørmanden er lidt på vippen over det men noget der fremstår som en promoter siger jeg ikke må komme ind med jogging bukser. Direkte idioti at vinke farvel til 10.000kr på den måde. Jeg gør det klart at jeg er højeste niveau sikkerheds udannet og blot vil købe en flaske til min svoger og gå igen. Men atter nej. Jeg vil blot opmuntre til jeres folk på fronten bruger hjernen næste gang. Manden kunne eskortere mig hvis han var i tvivl om jeg ville blive.

19 aprile 2024

Virkelig dårlig service 🙄

Jeg ville ha min billet retur som jeg har købt til damefrokost her den 23 marts jeg skrev til dem den 31 januar om det var muligt at ku få pengene tilbage for en af dem jeg har købt de skrev at det var muligt at få mine penge retur og at der ville gå 5-10 hverdage nu er der gået 47 dage og jeg har stadigvæk ikke fået mine penge retur de åbner bare ens beskeder på instagram hvilket jeg synes er totalt dårlig service😴

18 marzo 2024

ALDDRIK KOM HER

ALDDRIK KOM HER
jeg er selv 18, mde en en jeg ikke kendre som åbenbart ikke var 18, prøvede at komme ind før mig, så måtte jeg ikke komme ind, det så dårlig stil, så jeg som den ENESTE af mine venner kom ikke ind.

16 febbraio 2024

Det fint på db

Det fint på db, men man får sgu ikke lov til at få de sange på som man gerne vil på det store floor, det er de sygt nederen omkring. Og mega nederen at det koster 15 kr hvis man skal have noget i sin taske efter at man allerede har betalt 35 kr for taske og 30 kr for jakke og generelt hver genstand (trøje, jakke, hvad du har med) i garderoben.
Dørmændene er super søde og det er det meste personale også!

11 novembre 2023

FY FOR DEN!!

FY FOR DEN!!! At give en pige der får karantæne, efter at hun er blevet seksuelt krænket, i jeres kø! Magen til svineri skal man lede længe efter. Man skal leve med at politikere, FIFA og andre instanser er bund korrupte og ser igennem fingre med åbenlyse regelbrud. Men at forvise en 18 årig pige, fordi at hun forsøger at have en festligst aften med siden veninder, skal opleve at blive befamlet i de private regioner, for derefter at blive forvist og bandlyst, på baggrund af en åbenlys krænkelse... Det er under al form for kritik. I er Roskildes mest populære diskotek, og så håndtere i en sag som denne, uden at forhøre jer i begge partshøringer og tilbundsgående undersøgelse, men taler i ulvesprog, og antager at Hun (den forurettede) er den som har begået forbrydelsen... Føj for den. I har vist jeres sande ansigt som fordomsfulde, inkompetente og uden ansvar i denne sag. Denne gerningsmand har mulighed for at gentage denne hændelse, uden at det har nogen form for konsekvens for gerningsmanden. Denne aften lod i ham slippe. Hvem er hans næste offer? Se jer selv i spejlet, og spørg jer selv, om I kan leve og genkende jer selv med jeres konduite. Er definitivt færdig med Dansebar. Føj for den!!!

18 marzo 2023

Virkelig dårligt sted

Virkelig dårligt sted. Stod og tog en tår af en vand jeg IKKE havde købt på klubben. Så kommer der en ungarbejder over og hiver den ud af hånden på mig og siger “ den er vidst ikke købt herinde også går han.
Fair man ikke må drikke noget som ikke er købt derinde, men kom og sig det på en pæn måde så jeg enten kan forlade klubben og drikke min vand uddnfof eller smide den ud istedet for at hive den ud af hænderne på mig.

10 marzo 2023

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse, virkelig søde og i mødekommende personale, mega fedt dansegulv og fantastisk oplevelse når der er mange mennesker. Kæmpe varm anbefaling

20 gennaio 2023

Hold jer væk

Havde jeg kunne give dansebar 0, så havde de fået det.
Jeg var på vej i byen med mine 7 venner, for at have en fest.
Da vi har stået i kø i 30 minutter, kommer vi endelig frem til dørmanden. Alle minne venner kommer ind, pånær mig. Jeg kommer ikke ind af den simple grund: jeg har en ekstra lomme på siden af mine bukser. Min ven har de samme bukser på, bare uden knapper. Han kommer ind. Jeg vil anbefale alle til at holde sig væk derfra fordi de ikke tillader er par bukser med en ekstra lommer på...

5 gennaio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito