Danpest Skadedyrsservice Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Virkelig en sand fornøjelse at få hjælp af Emil. Virkelig proaktiv og overdrevet flink. Længe siden jeg har haft så god en oplevelse som kunde.

Tak for at tage jer tid til at hjælpe så godt i kunne. Danpest Skadedyrsservice kører ikke ud til vores sommerhusområde, men var super søde til at komme med foreslag til hvad vi selv kunne gøre for i... Leggi di più

Skulle have fjernet et hvepsebo. Emil kom hurtigere end forventet👍. Super dygtig og professionel samtidig med, at det var en stor fornøjelse at møde Emil. Utrolig sød og rar. Kan kun anbefales på d... Leggi di più

Jeg skrev en besked til Danpest grundet en mistanke om mus i mit tag. Jeg blev ringet op af Danpest, som ud fra mine beskrivelser og ud fra de spørgsmål han stillede, meget hurtigt kunne udelukke mu... Leggi di più

1. Servizio di disinfestazione

Danpest ApS er et eksklusivt skadedyrsfirma der, leverer kvalitetsarbejde og stærk kundeservice. Hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private. Vi prioriterer gode og ærlige kunderelationer og står altid klar til at hjælpe. Vi kører ud fra Hillerød og kommer hurtigt omkring i både Københavnsområdet og Nordsjælland. Tak, fordi du bruger tid på vores Trustpilot. Din anmeldelse er et mentalt skulderklap i vores arbejdsdag og konstruktiv kritik er altid velkomment, både her og på vores email. Det hjælper os til at blive endnu bedre til det vi står for; "Fantastisk skadedyrsservice og glade kunder." Dbh Emil Rasmussen / Danpest ApS

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ærlig og professionel bekæmpelse.

Jeg har haft Danpest ude i forbindelse med mit arbejde, hvor der var massive rotteproblemer. Igennem hele forløbet oplevede jeg top professionel bekæmpelse, samt vejledning til sikring og fremtidigt at blive fri for rotter.
Ydermere så oplevede jeg at blive mødt med kæmpe forståelse og medmenneskelighed.

Jeg vil klart anbefale at bruge Danpest, ikke kun fordi de er hammer dygtige, men fordi det er et ærligt foretagende.
Jeg kommer helt sikkert til at bruge Danpest igen og også anbefale dem til venner og familie.

15 marzo 2024

Høj kvalitet og god service

Vi havde over flere omgange haft problemer med møl i vores køkken. Vi prøvede selv flere gange med de tricks, man nu kunne finde på nettet, men problemet kom igen.

Derfor tog vi fat på Danpest. Vi blev meget overrasket over deres viden og gode, personlige service. Vi fik både løst problemet her og nu, og vi har fået en masse gode råd, så vi forhåbentlig ikke får problemet igen.

Kan varmt anbefales.

16 febbraio 2024