3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Jeg vil ikke anbefale folk søger job…

Jeg vil ikke anbefale folk søger job derude de søger hele tiden. har selv været ansat 1 uge derude, og blev opsagt, fordi de mente jeg holdte for mange pauser,
blev sat til at skære måtter op 7-8 timer om dagen, samt i et rum hvor der ikke er udluftning i så stod der og indåndede epoxy gasser..

Så gik i ny og næ ud og fik noget vand og lige trække vejret lidt.

blev lovet jeg skulle nok komme ned og tage flagstængerne ud af formene, samt prøve og producerer dem, men nej. fik jeg ikke lov til selv om jeg har epoxy bevis og uddannet plastmager.

container tømning er ikke godt derude.
da jeg var derude, skulle jeg tømme en container med de andre manuelt , løft kasser og gå med dem, de var fyldt godt op med flag og de var tunge. og det var lige inden min pause, gik til pause bagefter.

Og chefen kom ud med fyrrings seddelen..

fik 5 kr mere i timen fordi jeg var uddannet plastmager. men det er ikke en god arbejds plads, så pas på derude...

21 gennaio 2026

10 års garanti - næsten værdiløs

Dano Mast skriver på deres hjemmeside:
"10 års garanti".
og
"Dano Mast er dansk design og kvalitet fra top til bund – fra inderst til yderst... Kvalitet holder i længden."

Men det er vildledende markedsføring. Det opdager man dog kun, hvis man er så grundig, at man downloader garantibeviset, hvor der står:
"Garantien gælder ikke skader, der skyldes storm".

Hvis en flagstang knækker så er det naturligvis på en dag med storm. Storm forekommer ifølge DMI hver 2. til 3. år. En flagstang der ikke er garanteret til at holde til storm synes jeg ikke man skal købe.

Det ville være lidt mere fair hvis det var orkan, der ikke garanteredes imod - dem har vi kun haft tre af de sidste 25 år. Det ville være HELT fair, hvis der desuden stod, at ved varsel om orkan skal man lægge stangen ned. Men sådan nogle råd bliver der ikke givet.

25 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito