4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kanon service og professionelt arbejde

Dandodesign har hjulpet os med design vores 2 shops, og det har været en fornøjelse at samarbejde med dem.
Helt fantastisk service og meget hurtig respons ved kontak.
Jeg savner de gode gamle dage hvor man kunne give 10 stjerner og ikke kun 5, i fortjener helt sikkert 10 :-)

1 giugno 2023

Super service

Super service! Dandodesign lytter til vores ønsker, og tilpasser deres produkt specifikt til vores webshop. Man får altid et hurtigt og venligt svar. De bedste anbefalinger herfra.

4 dicembre 2020

Nyt design til vores webshop.

Dando Design har hjulpet os med et nyt og lækkert design af MadMonkey.dk

Mad Monkey sælger klistermærker med metal effekter og fluorescerende farver til Motocross, Jetski og Gokart og derfor skal vores stickers sælges på deres unikke designs.

Dando Design har lavet flere custom løsninger, som får vores shop til at se cool ud og præsenterer vores produkter på en fed måde!

Stor tak til Jesper for super service og et godt samarbejde :-D

Mvh.

Nickie og Pavia
Mad Monkey Stickers

16 settembre 2018

Professionel samarbejdspartner

Vi har et partnerskab med Jesper fra Dandodesign, som betyder at han hjælper vores kunder med deres integration til Dandomain. Der bliver leveret hver gang, og han tager selv dialogen med kunden, som betyder at vi kan læne os tilbage. Vi er glade for at kunne have en både dygtig og professionel samarbejdspartner. Kæmpe anbefaling her fra.

6 agosto 2018

Flot projekt arbejde

Dandodesign har hjulpet min virksomhed Dansk Smykkeimport med at udvikle en kundeklub fra bunden af.

Jesper er utrolig professionel, og enhver opgave bliver løst tilfredsstillende.

Projektet løb over 5 måneder, og alle aftaler samt dealines blev holdt, flot arbejde !

16 marzo 2017

Vælg Dandodesign

Vi bruger Dandodesign til alt.

Det gode ved dette firma er, at alt kan lade sig gøre. De er gode til at forstå vores ideer, og derefter få dem implementeret på vores side. De er utrolig løsnings orienteret, og kommer med gode ideer til funktioner, som andre ikke har.

Vi kan klart anbefale dette firma.

3 giugno 2016

Intet mindre end FANTASTISK!!!

Dandodesign kan uden tvivl anbefales. Jeg har fået udarbejdet flere webshops hos dem og er 110% tilfreds. De er klart dem der skal bruges til de næste mange projekter. Arbejdet udføres med topkarakter og ALTID til aftalt tid, hvilket for os er vigtigt. Det er fedt at de altid udfører det man ønsker og går ind med den indstilling at INTET ER UMULIGT, samtidig med at de ofte selv har gode idéer og løsninger som viser sig bare at sætte prikken over i'et. Super når man i starten er lidt uerfaren og derved får et så kompetent firma til at udføre arbejdet for en. Alle stjerner herfra

Webshop

Jeg havde fået en grafisk designer til at designe min webshop, som jeg ville bygge op gennem Dandomain.
Jeg kom i kontakt med Dandodesign, der hurtigt dannede sig overblik over hvordan han kunne benytte alle Dandomains features til at få min webshop til at præsentere sig bedst muligt. Lige så vigtigt, så blev alle tidsfrister overhold, hvilket var alfa omega.

Verdensklasse!!!

Kan varmt anbefale Dandodesign.

Står du og skal have ny shop, eller have fikset noget på den gamle, så vælg Dandodesign, der får du noget for pengene.

Vi er fuldt ud tilfreds :-)

15 marzo 2016

Lækkert webarbejde

Har fået omskrevet en gammel kedelig kode i min shop til sidste nye type af kode.
Supporten og kunde venligheden er helt i top. Har prøvet andre firmaer gennem åren men dandodesign.dk er 100% den bedste partner til dato.

28 febbraio 2016

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito