Dance Spot Dance store Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Firma uczciwie uprzedziła wpisując na stronie, że dostawa potrwa określoną liczbę dni. Zostałam poinformowana o braku produktu w magazynie i konieczności zamówienia. Jak tylko produkt był dostępny zos... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo polecam sklep Dance Spot. Pani, która mnie obsługiwała była bardzo pomocna i wykazała się dużą wiedzą oraz cierpliwością. Przy kolejnych zakupach, tym razem online ponownie dzięki pomocy tej s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Buty kupowałam stacjonarnie ok. rok temu - idealnie dobrane, bardzo wygodne. Ubrania treningowe dokupuję systematycznie online - jakość bez zarzutów, prezentują się bardzo dobrze. Kontakt ze sklepem w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gorąco Polecam.Bardzo miła obsługa i duży asortyment.Jako tancerka mogę powiedzieć że każdy znajdzie tam wszystko czego potrzebuje do tańca;)Markowe produkty oraz niskie ceny ,szczególnie polecam mark... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per la danza

Scritti dall'azienda

Dance Spot is a premier destination for dance enthusiasts of all levels—from professionals to beginners, including children. Established in 2009 in Warsaw, Poland, the family-run store has become a beloved spot for thousands of dancers domestically and internationally. With a commitment to joy and excellence, Dance Spot offers an extensive range of dance footwear, trendy training outfits, stunning accessories, and cosmetics. Dive into the dance world with Dance Spot, where every dancer’s needs are met with passion and care

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

super

sprawna realizacja, spódniczka bardzo ładnie się układa, materiał dobrej jakości, rozmiarówka ok

21 novembre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że spódniczka spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy do nas ponownie – zawsze z przyjemnością pomożemy! 💖

Bezpośredni kontakt z klientem

Bezpośredni kontakt z klientem, przedstawione wersje zamienne, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję

25 ottobre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że wszystko poszło sprawnie. Zapraszamy do nas ponownie – zawsze służymy pomocą! 💖

POLECAM SERDECZNIE

Super kontakt ze sklepem, produkt cudowny i idealnie dobrany!

22 ottobre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Idealnie dobrany produkt to nasza specjalność! Zapraszamy ponownie i życzymy mnóstwo radości z zakupów! ✨💃

wszystko ok

zamowilam, dzwonili do mnie Panstwo czy jestem pewna rozmiaru, przesylka doszla szybciej niz oczekiwalam

23 ottobre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Zawsze staramy się dopilnować, aby wszystko było idealnie dopasowane i cieszymy się, że przesyłka szybciej. Zapraszamy ponownie i życzymy samych udanych zakupów! 🌟

Bardzo miła Pani

Bardzo miła Pani, która osobiście dokonała pomiaru spódniczki i doradziła w doborze rozmiaru. Wybrałam piękny model Rumba.

25 ottobre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w dobraniu odpowiedniego rozmiaru i że ten model przypadł Pani do gustu. Mamy nadzieję, że będzie się świetnie sprawdzał! Zapraszamy ponownie! 💃✨

Valutata 5 stelle su 5

Świetny krój, dobra tkanina, bardzo szybka transakcja.

21 ottobre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Cieszymy się bardzo, że zakupy u nas były udane i zapraszamy ponownie!

Super

Super ! Zakupy bezproblemowe na każdy
etapie.

12 ottobre 2024

Dziękujemy i zapraszamy ponownie! 🫶🏻

Valutata 1 stelle su 5

Rozmiar jest nieadekwatny

Rozmiar jest nieadekwatny - dużo mniejszy niż powinien być, przez co muszę 3 razy zapłacić po 15 zł za wysyłkę, bo potrzebuję wymiany towaru.

3 ottobre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Zawsze służymy pomocą w doborze rozmiarów, ponieważ każdy producent ma swój własny sizing chart a każda stopa jest unikatowa. Mamy nadzieje że przy kolejnym zamówieniu uda nam się doradzić w wyborze rozmiaru i zdobyć więcej gwiazdek od Pani.

Valutata 5 stelle su 5

Buty zgodne z opisem, szybka realizacja.
Kontakt z obsługą zamówienia bardzo dobry.

17 settembre 2024

Dziękujemy i zapraszamy ponownie! 🫶🏻

Valutata 5 stelle su 5

Szybko, produkt zgodny z oczekiwaniami

11 settembre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie do zakupów! :)

Valutata 4 stelle su 5

Zamówiłam buty

Zamówiłam buty, które firma Port Dance robiła przez miesiąc. Buty są ładne, ale niesymetrycznie wykonane. Asymetria jest na szczęście niewielka a butów używać będę to tańczenia raczej towarzyskiego niż turniejowego. Dlatego nie będę reklamować towaru.

11 settembre 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią. Jako dystrybutor niestety nie mamy wpływu na proces produkcyjny towarów, które oferujemy, ale zawsze staramy się przekazać wszelkie uwagi do producentów, aby poprawiać jakość produktów. Jeśli mimo wszystko uzna Pani, że asymetria obuwia wpływa na komfort użytkowania i satysfakcje z zakupów w naszym sklepie, zachęcamy do złożenia reklamacji. Chcemy, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupów, dlatego z przyjemnością pomożemy w wymianie produktu na taki, który w pełni spełni Pani oczekiwania. Dążymy do 5 gwiazdek! :)

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo miła obsługa klienta jak i…

Bardzo miła obsługa klienta jak i szybka wysyłka zasługują na najwyższą ocenę zamowienia :)

13 agosto 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupów u nas. Zawsze dbamy o to, by każde zamówienie dotarło szybko i sprawnie. Mamy nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie. Życzymy wielu tanecznych sukcesów! 💃✨

Buty do łaciny

Zawsze wysoki poziom

18 luglio 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Dziękujemy za miłe słowa! To dla nas ogromna motywacja do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu usług.

Zamówienie wysłane ekspresowo

Zamówienie wysłane ekspresowo, darmowy zwrot/możliwość wymiany w przypadku źle dobranego rozmiaru, polecam!

22 luglio 2024

Risposta di Dance Spot Dance store

Cudownie słyszeć, że nasza ekspresowa wysyłka i elastyczna polityka zwrotów przypadły Ci do gustu! Dziękujemy za polecenie i zaufanie. Zapraszamy ponownie!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più