Damp Amok Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Godt udvalg. Gode varer og hurtig levering. Da jeg ikke modtog track and trace nummer, skrev jeg til dem og fik hurtigt svar, med nummeret. Har handlet her flere gange og er super tilfreds hver gang... Leggi di più

I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Leggi di più

Sindssygt god service og mega hurtig levering! Jeg bestilte kl 22 om aftenen og kl 01 om natten var den indleveret i en pakkeshop! Det seriøst god service!

1. Azienda di elettronica

DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Det er 100%

Den er 100%%

16 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Tusind tak 😄 Det er vi virkelig glade for at høre. Vi sætter stor pris på din støtte 🙌✨

Dette er en ikke lovlig hjemmeside

Dette er en ikke lovlig hjemmeside, der sælger et ulovligt produkt. Det er ikke et dansk firma, så der er intet der sikre dig som forbruger.

20 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Trustpilot er tiltænkt anmeldelser baseret på reelle kundeoplevelser, og vi mener derfor ikke, at vores profil er det rette sted at dele en generel holdning til vores virksomhed eller produktsortiment.

Helt fantastisk hurtig levering

Helt fantastisk hurtig levering. God service.

14 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Mange tak for de fine ord 😊 Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige lever

Super tilfreds

Gode produkter til gode priser.
Bestil mandag og modtag onsdag

14 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne, produkterne og den hurtige levering 🚚✨

Positiv overrasket

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg var ret skeptisk i starten, men tog chancen, og blev positivt overrasket over hvor hurtigt varerne kom hjem samt der ingen fejl var at finde. Det bliver absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller herfra.

13 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Det betyder ekstra meget for os, at vi kunne vende din skepsis til en rigtig god oplevelse. Dejligt at høre, at både levering og ordre var helt som det skulle være 🙌 Vi glæder os til at handle med dig igen

Hurtig levering

Hurtig levering, havde lidt problemer med at betale men fik hurtigt svar og de hjalp mig igennem 👌🏻 lækker produkter 👌🏻👌🏻

Risposta di Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med betalingen, og endnu mere for at høre, at du er tilfreds med produkterne 👌🏻✨

Det går stærkt

Risposta di Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse 😊 Vi gør vores bedste for at få ordrerne hurtigt afsted, så det er skønt at høre, at det også kan mærkes hos dig 🚚

Perfect in all ways

13 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Thank you so much for the great review 😊 We’re very happy to hear that everything was perfect from start to finish. We really appreciate your support 🙌

Super!!!!!

11 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Tusind tak! 😄 Det er vi virkelig glade for at høre. Vi håber at kunne give dig en lige så god oplevelse næste gang 🙌

Helt Perfekt

Helt Perfekt
Hurtigt levering

11 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er rigtig glade for, at alt var helt perfekt, og at leveringen gik hurtigt 🚚

Super hurtig service og hurtig…

Super hurtig service og hurtig levering👌👌👌

15 settembre 2026

Risposta di Damp Amok

Tusind tak for den gode anmeldelse 👌 Det betyder meget for os, at du fremhæver både servicen og den hurtige levering. Vi håber at kunne give dig samme gode oplevelse igen næste gang

Gode produkter

Gode produkter, kommer hurtigt...

Risposta di Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback

De er meget gode 🤗

Risposta di Damp Amok

Tusind tak 🤗 Det er vi rigtig glade for at høre. Vi sætter stor pris på din støtte og håber at kunne give dig samme gode oplevelse næste gang

Så fint

Så fint , 😊 får mine vare ret hurtigt

Risposta di Damp Amok

Tak for din søde anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at dine varer kommer hurtigt frem, og at du er tilfreds med oplevelsen hos os

Levering

Fin og hurtig levering

Risposta di Damp Amok

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med din oplevelse hos os