Royalen - 200% tot €2000 + 200 FSRecensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

It had a decent enough selection of blackjack tables which I enjoy. The number of payment methods could be higher though but I managed to find a couple that worked in the end.

Valutata 2 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Sweet casino that has a great welcome offer. I managed to cash-out from the initial offer. Easy payments as well. Will come back tomorrow.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

46 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Support die maar blijft ronddraaien

Sinds februari speel ik wat vaker op damo-lifestyle.com, vooral in de avonden na werk omdat ik graag even mijn hoofd leeg maak. Tot drie weken geleden had ik geen echt probleem, maar toen wilde ik 240 euro terugstorten naar mijn bankrekening omdat ik die maand al genoeg had gespendeerd. Ik stuurde een mail naar support en kreeg dezelfde dag een automatisch antwoord dat ze mijn vraag goed hadden ontvangen. Prima, dacht ik. Maar daarna gebeurde er niks. Na vijf dagen mail ik opnieuw, krijg weer dezelfde standaard response, en ik realiseer me dat ik tegen een muur praat. Het enige wat ze doen is copypaste reacties sturen waar ik niks mee kan, geen enkele keer gaat iemand echt in op waar ik naar vraag. Intussen zit mijn geld nog steeds vast, ik kan niet wachten tot volgende maand weer, en elke dag dat ik mijn account open zie ik gewoon dat saldo zitten. Tien dagen verder, dus vorige week woensdag, probeer ik de chat op hun site, maar daar staat alleen maar 'agent coming soon' en je zit te wachten. Ik heb totaal zeven dagen verspild met hin- en weermailen en geen stap verder gekomen. Het voelt als een speelplek waar ze je geld graag aannemen maar zodra je het terug wilt hebben ben je ineens onzichtbaar. Ik heb niet eens een reden om hier nog terug te gaan.

26 giugno 2026

Live chat zonder antwoorden

Live chat gaat snel open, maar je krijgt alleen maar standaard zinnen terug. Ik had een concrete vraag over verdwenen free spins, en ze bleven maar zeggen dat ik de pagina moest vernieuwen. Na 40 minuten zei iemand dat ze een ticket zouden aanmaken. Nooit meer iets van gehoord.

Niet bepaald snel uitbetalen

Oké, ze hebben uiteindelijk wel betaald, maar tussen ‘goedgekeurd’ en dat het op mijn rekening stond zat bijna een week. In die tijd sturen ze je nog vrolijk mails om opnieuw te storten. Het is netjes dat het komt, maar de wachttijd maakt het weinig aantrekkelijk om nog eens iets te winnen hier.

Valutata 1 stelle su 5

Geen overzicht van je verlies

Ik wil kunnen zien hoeveel ik totaal gestort en verloren heb. Hun overzicht is super onduidelijk, alleen losse transacties. Dan moet je zelf gaan uitrekenen wat je kwijt bent. Misschien expres zo gemaakt? Voelt niet eerlijk.

Niet transparant met kosten

Kwam er achteraf pas achter dat ze een fee rekenen bij bepaalde uitbetalingen. Dat stond ergens verstopt in de voorwaarden. Niet heel hoog bedrag, maar het gaat om het principe. Zeg het dan gewoon duidelijk erbij als ik een uitbetaling aanvraag.

Niet voor beginners

Ik ben vrij nieuw met online casino. Site legt niks duidelijk uit. Wat is saldo, wat is bonus, wat gaat eerst op? Ik had het gevoel dat ik fouten maakte die geld kostten gewoon omdat er geen simpele uitleg is. Een kleine gids zou al helpen maar hier moest ik alles zelf uitzoeken.

Valutata 1 stelle su 5

Gewonnen, maar geen goed gevoel

Ik heb uiteindelijk een klein bedrag gewonnen en ook echt uitbetaald gekregen, dus daar kan ik niet over klagen. Toch voelde het alsof alles eromheen erop gericht was om me meteen weer te laten storten. Mails, banners, meldingen in de app. Alsof je niet even rustig mag stoppen na een winstje.

Valutata 1 stelle su 5

Bonussen klinken leuk, zijn het niet

Bonus leek mooi, tot ik die voorwaarden las. Je moet echt belachelijk vaak rondspelen voor je iets mag uitcashen. Kleine winst uiteindelijk gewoon weer verloren omdat ik nog “door moest spelen”. Voelt een beetje als een val.

Gokje gewaagd, geld kwijt

Ik ben niet boos ofzo, ik weet dat je meestal verliest. Maar hier ging het wel erg snel. Geen enkele mooie ronde of iets spannends, gewoon zoef weg. Misschien pech, maar het motiveert niet om nog eens te proberen bij deze aanbieder.

Support alleen maar standaardzinnen

Mijn live chat gesprek voelde alsof ik met een robot praatte. Elke vraag die ik stelde kwam er weer zo’n algemene tekst terug. Pas toen ik dreigde met account sluiten, kreeg ik iemand die echt Nederlands kon en normaal typte. Waarom niet meteen zulke mensen in de chat?

Wachten op uitbetaling zucht

Ik heb maandag 200 euro laten uitbetalen en nu is het vrijdag en nog steeds ‘in behandeling’. Documenten al lang gestuurd, alles geverifieerd, toch elke dag dezelfde standaard mailtjes. Ik word er niet hysterisch van maar het is gewoon irritant langzaam en een beetje verdacht hoe lang ze je geld daar laten staan.

Timeout on login

Multiple times I tried logging in and it just spun forever then said timeout. My internet was fine for every other site. When gambling, that kind of instability kills trust.

26 giugno 2026

Beautiful design

Structure of the site makes bonus details, reg and payment information easy accessible. Very good design overall from UX and artistic perspective.

23 giugno 2026

Stellar service

The customer service team was stellar and helped me sort out the KYC process. Their friendly demeanor really makes me want to come back to this site.

23 giugno 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più