Dakkapel Arnhem Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mooi dakkapel van prefab laten plaatsen. Bedrijf houdt zich netjes aan gemaakte afspraken. Goede service waar veel bedrijven iets van kunnen leren.

Valutata 5 stelle su 5

Onze dakkapel ziet er na de reiniging weer prachtig uit, goed om dat door een professional te laten doen zelf hadden we het ooit zo schoon kunnen krijgen.

Valutata 5 stelle su 5

Leuke ondernemer, zijn hier via internet terecht gekomen en hebben gewoon een offerte aanvraag gedaan, prijs geviel ons dus de order geplaatst. Inmiddels is ons nieuwe dakkapel geplaatst en zijn heel... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Super vriendelijke medewekers. Heb hier gezellig de hele dag meegekeken hoe alles geplaatst zou worden, zeer indrukwekkend. Het dakkapel is heel mooi geplaatst.

Dettagli dell'azienda

1. Impresa specializzata in tetti

Scritti dall'azienda

Bij Dakkapel Arnhem streven we naar uitmuntendheid in elke stap van het proces. Als toonaangevend bedrijf in de dakkapelservice-industrie in Arnhem, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de behoeften en wensen van onze klanten. Onze expertise ligt in het ontwerpen, bouwen en installeren van dakkapellen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam. Onze ervaren vakmensen werken met de hoogste precisie en aandacht voor detail, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt om de kwaliteit en levensduur van uw dakkapel te garanderen. Of u nu uw woonruimte wilt vergroten, extra lichtinval wilt creëren, of gewoon de waarde van uw woning wilt verhogen, Dakkapel Arnhem staat voor u klaar met deskundig advies en een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden wij een breed scala aan opties en stijlen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakkapel perfect aansluit bij uw huis en uw smaak. Van klassiek tot modern, wij realiseren uw droomdakkapel met de hoogste standaard van vakmanschap. Bij Dakkapel Arnhem zetten wij ons in voor klanttevredenheid en transparantie. Wij begeleiden u door het hele proces, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke oplevering, en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Kies voor Dakkapel Arnhem en ervaar de voordelen van topkwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

56 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Leuk team!

8 agosto 2024

Top bedrijf

Top bedrijf! Ruime keuze uit dakkapelen, had eerst een offerte aangevraagt en hoefde er niet lang over na te denken.

4 agosto 2024

Leuke ondernemer

Leuke ondernemer, zijn hier via internet terecht gekomen en hebben gewoon een offerte aanvraag gedaan, prijs geviel ons dus de order geplaatst. Inmiddels is ons nieuwe dakkapel geplaatst en zijn heel tevreden.

26 luglio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più