Leuk team, heb lekker staan kijken hoe het dakkapel geplaatst werd, vond het mooi om te zien hoe vakkundig hun team dit deed en ben heel blij met het nieuwe dakkapel.
Kwaliteit dakkapel heel goed, lekker veel daglicht binnen, lezen i makkelijker en gezond. Met prefab dakkapellen lekker snel klaar en niet zo duur!
Onze dakkapel werd snel en zonder enige overlast geplaatst, hadde de buren van te voren ingelicht. Het team was professioneel en ook behulpzaam tegen ons.
Ben heel enthousiast over de plaatsing. Heb er echt naar uitgekeken, hebben mooi uitzicht zo op het park achter onze woning, erg mooi dit uitzicht.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Dakkapel Almere begrijpen we dat uw huis een belangrijke investering is en dat elke toevoeging zorgvuldig moet worden overwogen. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakkapelservices die niet alleen de esthetiek van uw huis verbeteren, maar ook uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige vakmensen, zijn wij trots op onze reputatie als een vertrouwd en gerenommeerd bedrijf in Almere en omgeving. Of het nu gaat om een standaard dakkapel of een op maat gemaakte oplossing, wij bieden een breed scala aan opties die passen bij de stijl en behoeften van uw woning. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun visie en wensen tot leven te brengen. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de uiteindelijke oplevering, zorgen wij voor een zorgeloos proces en een resultaat van topkwaliteit. Bij Dakkapel Almere staan klanttevredenheid en vakmanschap voorop. Wij streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Kies voor Dakkapel Almere en ervaar de voordelen van een betrouwbare partner voor uw dakkapelproject.
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
- 0363690344
- contact@dakkapelalmere.com
- dakkapelalmere.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ben helemaal blij met het nieuwe prefab…
Ben helemaal blij met het nieuwe prefab dakkapel. Voldoet zeker aan onze wensen en zijn er dan ook heel blij mee.
Snel een afspraak
Prima bedrijf. Wij konden al snel een afspraak inplannen voor de plaatsing van het door ons bestelde dakkapel en dat is keurig verlopen. We zijn heel dit dat het dakkpel geplaatst is.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Werd snel gebeld op de wensen voor het dakkapel door te nemen. Betaalbaar bedrijf dat netjes levert.
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers, Betaalbaar, Snelle plaatsing. Top!!
Bedankt voor de korting
Vriendelijke man. Gaf ons nog een korting bovenop de offerte. Enorm bedankt.
Heel blij met de snelle en schone…
Heel blij met de snelle en schone werkwijze van dit bedrijf. Is echt allemaal keurig gedaan. Top gewoon.
We hebben onze dakkapel laten reinigen
We hebben onze dakkapel laten reinigen. Het resultaat mag er wezen, zeer goed aangepakt.
Ben blij deze onderneming terecht ben…
Ben blij deze onderneming terecht ben gekomen. Hier zijn zowel de kwaliteit als prijs goed.
Leuk team
Het is even wennen onze zolder met…
Het is even wennen onze zolder met dakkapel, echt een hele voorruitgang. Ben er echt heel trots op.
Ben blij met ons nieuwe dakkapel
Ben blij met ons nieuwe dakkapel. En ook met de keuze voor het type. Het is altijd even afwachten hoe het in het echt eruit ziet maar heb er zeker geen spijt van.
Ben heel enthousiast over de plaatsing
Korte leverentijden en snelle…
Korte leverentijden en snelle plaatsing, twee keer een plus voor mij
Onze dakkapel werd snel en zonder enige…
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.