De airco werkt naar behoren. Het model heeft geen mode prijs gewonnen. Het is een lompe binnenunit. Een stofvanger. Alleen als dit model hoog tegen het plafond hangt stoort het uitzicht niet.

Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen, Friesland, NL
L'azienda ha risposto
Daikin Experience Center Heerenveen. Een echte aanrader als je wilt verduurzamen thuis. Je krijgt er gedegen advies van iemand met verstand van zaken op zowel economische als technisch vlak. Geen i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurig ontvangen door de receptioniste en even later al in gesprek met de adviseur. Het werd snel duidelijk wat de beperkingen en mogelijkheden zijn in onze houtskeletbouwwoning. Experiencecenter... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed advies gesprek en sizing van een multi-split unit. We moeten nog even wachten tot Daikin terug de local API beschikbaar stelt, zodat de sturing niet over een externe cloud moet lopen. Het n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij heten je graag van harte welkom in ons Experience Center in Heerenveen om de Daikin wereld te ontdekken. Wij laten je graag zien hoe onze hoge kwaliteit binnenklimaatoplossingen bij je thuis of in je gebouw zorgen voor een optimaal en duurzaam comfort.
Garantieverlenging

Pim Mulierlaan 1, 8443 DA, Heerenveen, Friesland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Helder en duidelijk,
Alle vragen goed toegelicht, zeer tevreden.

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Zeer heldere uitleg en service. Wat ik jammer vond dat de adviseur niet op de hoogte was van cashback acties. Deze zouden gelden voor enkel hybride en niet voor full electric. Dit is incorrect (zie website cashback acties).

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Om informatie en kennis te krijgen van warmtepompen, airco,s enz hebben we het centrum bezocht. Goede en eerlijk informatie gekregen , hierdoor kan een evt beslissing om, en met welke configuratie, een aankoop worden gedaan.

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Vriendelijke ontvangst, duidelijk verhaal.

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Wij zijn goed voorgelicht over de soorten en mogelijkheden van een voor onze woning geschikte Daikin warmtepomp.
Al met al een uitermate plezierige experience gehad in Heerenveen. Wij kunnen dit van harte aanbevelen.

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Erg klant gericht en gaf uitgebreide goede informatie

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Na een het ontvangst, met een kopje koffie, heb ik veel informatie mogen ontvangen over het hybride product. Alles is mij duidelijk uitgelegd en was goed en keurig verzorgd. Via de woonscan direct in contact gekomen met een installateur, Daikin dank hiervoor.

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Met een hartelijk welkom ontvangen! Vooraf had ik een mail gestuurd met een uitleg over onze thuissituatie en een aantal vragen. Heel fijn dat dit was voorbereid.
We kwamen met het idee om onze overtollige kWh zon productie te gebruiken middels airco verwarming. Goede uitleg gekregen over de opties die Daikin heeft en de voor en tegens van airco verwarming. Ook werd ons met een duidelijke uitleg op het alternatief van een hybride warmtepomp gewezen. Heel fijn, we gaan ons nog nader beraden of we toch voor hybride gaan.... Alle producten die Daikin heeft zijn er (in werking) te zien en derhalve, niet geheel onbelangrijk, te horen.
Mocht je meer over warmtepompen willen weten en beleven dan raden we een bezoek aan een Daikin experience center aan!

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Na een Prima ontvangst hebben wij heel veel informatie mogen ontvangen over jullie product over verduurzaming, alles was voor ons duidelijk en was goed keurig verzorgd, Daikin dank hiervoor

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
Het nieuwe experience center oogt prettig en helpt in de keuze van de binnenunits.
Unieke locatie trouwens boven de Thialf in Herenveen.

Risposta di Daikin Nederland - Experience Center Heerenveen
De medewerkers die me hielpen, waren nogal jong en onervaren. Op enigszins verdiepende vragen moesten ze het antwoord schuldig blijven. Ze konden me veel apparaten laten zien en ze in werking stellen, maar een goed advies heb ik er niet gekregen.