Stipt gestart (afspraak), zeer klantvriendelijk, meteen to-the-point. Op basis van meegebracht plan en onze verwachtingen werd berekend welk vermogen we dienden te installeren, hoe een mogelijke plaat... Leggi di più

Heel goede presentatie / uitleg. Naar het einde toe was er een merkbare tijdnood door het binnenkomen van een andere klant. Daardoor niet alle gewenste info bekomen en nog niet overgegaan naar warmt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Locatie is ingewikkeld om vinden. Uitleg van de juffrouw was uitstekend. We zijn nu beter ingelicht over het gebruik en de installatie van airco in onze woning!
We zijn heel hartelijk ontvangen door de vertegenwoordiger. Het was iemand met duidelijk veel kennis van zaken die proactief mee nadacht. Het was voor ons best een eindje rijden, maar uiteindelijk zij... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Fornitore di sistemi di condizionamento
- Fornitore di impianti di riscaldamento
- Servizi di riscaldamento e boiler
Scritti dall'azienda
Kom kennismaken met onze oplossingen voor verwarming, airco en luchtreiniging in het Daikin Experience Center in Herentals. Je kan ons bezoeken van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 17 uur, op afspraak.
Welvaartstraat 14, 2200, Herentals, Noorderwijk, Belgio
- 080084022
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
heb daar met het airco vloermodel…
heb daar met het airco vloermodel kennis gemaakt en onder tussen ook late plaatsen , werkt prima !

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
Een aanrader, kijk en vergelijk!
Goed ontvangen door een aangename en competente medewerker. Een pluim voor die persoon! We vergeleken de toestellen qua design en uitvoering.
Vandaag werden de toestellen geleverd en begon ook de installatie. De toestellen passen in ons interieur.
We hebben goed gekozen.

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
Ik werd er goed geïnformeerd over de…
Ik werd er goed geïnformeerd over de producten waar ik interesse in had. Uiteindelijk is een aankoop geen optie geweest wegens te grote ingrepenen de tijd van return off investment begon te renderen

daikin prima keuze
vakkundig voorgelicht.Zonder voelbare dwang om ook meteen te shoppen.De aanbevolen leverancier in Zandhoven heeft perfekt werk geleverd .
Daikin materialen zien er ook goed geproduceerd uit .

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
- Hartelijke ontvangst en vriendelijke…
- Hartelijke ontvangst en vriendelijke dame
- goed gestructureerde en adequate uitleg
- duidelijke informatie bij de keuze van het meest geschikte systeem

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
De info heeft me uiteindelijk geholpen…
De info heeft me uiteindelijk geholpen om de investering te doen

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
Uitstekende informatie. Absolute aanrader.
Zeer vriendelijk onthaald.
Deskundige uitleg en gerichte informatie.
Uitgewerkt voorstel om daarna met voorkennis een installateur vast te leggen.

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
Heel goede presentatie / uitleg.
Heel goede presentatie / uitleg.
Naar het einde toe was er een merkbare tijdnood door het binnenkomen van een andere klant. Daardoor niet alle gewenste info bekomen en nog niet overgegaan naar warmtepomp.
Andere firma's namen zich wél genoeg tijd en waren ook ter plaatse om de juiste omstanfigheden vast te stellen.

Uitgebreidde toelichting
Uitleg was voor ons als leek, heel duidelijk. Goed dat je ter plaatse alle toestellen kon zien. In de wijziging van accumulatiekachel naar warmtepomp/airco was deze zeer uitgebreidde toelichting een topper.
Wel moet ik zeggen dat we al wat pech gehad hebben met de toestellen... Tweede maal dat technieker moet komen. Dit had ik van Daikin niet verwacht. Daikin was wat duurder maar dacht zeer goede kwaliteit. Maar goed... we zullen pech hebben zeker?

Mooi afgewerkt
Mooi afgewerkt, helemaal naar onze wens.
Systeem wordt gebruikt in een stacaravan. Nog enkel de eerste rekening afwachten. (Jaarlijks)

Aangename ervaring
Afspraak gemaakt. Op tijd gestart. Voldoende tijd om alles te bespreken. Gekregen advies was to the point. Prettige ervaring.

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
Alle antwoorden duidelijk verkregen.

Risposta di Daikin Belux - Experience center Herentals
Onze contactpersoon Corine heeft een…
Onze contactpersoon Corine heeft een zeer vakkundige en verstaanbare uitleg gegeven. Ook nadien heeft zij op al onze vragen zeer snel en duidelijk input gegeven.