Dagli Brugsen Recensioni 181

TrustScore 1.5 su 5

1,6

Det var meget skuffende oplevelse at komme i Brugsen i Erritsø i Fredericia i dag hvor man behandler posten for DAO Jeg kom med et brev det skulle til København Da jeg ville afleverer ville... Leggi di più

Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... Leggi di più

🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... Leggi di più

Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... Leggi di più

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Min kæreste bestilte for en uge siden…

Min kæreste bestilte for en uge siden 16 stk smørrebrød til d 16/7 kl 17 men da vi kommer for at hente det er det ikke lavet da de har glemt vores bestilling og til det tilbyder de os vi kan købe de rester der har ligget hele dagen / dagen før dog til 50% men deres undskyldning er at fb ikke er den vej man skal bestille, men kigger man så på fb idag tager de stadig bestillinger til mad via fb

17 luglio 2020

Dagli Brugsen( Harridslev) 8930 Randers nø

Nu har jeg gentagne gange gået fra daglig Brugsen i Harridslev med en følelse af ikke at være velkommen . Konen til manden der har butikken er en sur indebrændt kvinde, hun Snakker ned til folk og virker i det hele taget ikke som om hun kan lide sit job ! Jeg har brugt Brugsen meget da jeg bor en spytklat derfra , men nu kører jeg hellere lidt længere for at handle.

9 gennaio 2020

Klage over manglende tilstedeværelse i…

Klage over manglende tilstedeværelse i daglig Brugsen Tuse Butterupvej 4300 Holbæk
Jeg har for 3 gang skulle hente en pakke fra DAO eller GLS ringer på klokken flere gange ingen dukker op der er folk synlige på lageret, en mand henvendte sig på personalestuen hvorefter der kom 2 damer ud med en benmærkning om at de skulle da have en rygepause, eller deres frokost. kl. var 10.25. Jeg meddelte dem at det er gentagne gange man må stå at vente så spørgsmålet er om de skal have pakkeudlevering overhovedet hvis de ikke gider være der for kunderne.

11 dicembre 2019

Daglig brugsen i nordenskov har mange…

Daglig brugsen i nordenskov har mange gode tilbud og er der nåde som man skal bruge og de ikke har det prøver de at få det hjem og de er behjælpelig med vare og priser god og dejlig butik vi har her i nordenskov ved Varde god pasonale hilsen fra Gitte Larsen fra nordenskov

14 ottobre 2019

klam og ulækker og over pris

nok det værste bunke gylle i den klamme butik som man ikke har lyst og gå ned i men da det er den eneste butik her i virklund så bliver man nød til og gå ned i den klamme butik og deres klamme varer er så rådne og ejer giver ikke en fu*k og han smider folk ud pga man kigger på maden og deres ''hjemme bagte mad '' som ikke er hjemme bagt men tøjet op fra
fryserne, og de er så over price

18 settembre 2019

Alt er overpris

Alt er overpris! Tjener dobbelt på nogen varer. Luk dem og åben fakta eller lign istedet for at snyde kunder i lokal området.

20 agosto 2019

Har nu nogen tid benyttet mig af…

Har nu nogen tid benyttet mig af personlige tilbud aktiveret i app eller i butik. Det er lidt et lotteri. Nogen gange fratrækkes den personlige rabat og andre gange ikke. Ved sidste indkøb ikke. 33 kr ikke sparet. Jeg ville ikke have købt disse varer hvis ikke de havde været på tilbud, da de er dyrere end tilsvarende varer af billigere mærke. Så kun aktiver tilbud på varer ,an i forvejen skal have. Så risikerer man ikke at betale for meget, hvis den personlige rabat ikke bliver fratrukket.

30 luglio 2019

Knækkede en tand på et brød købt i…

Knækkede en tand på et brød købt i Brugsen.
Købte et 'Skagens Brød' fra dagli brugsen's bake off som indeholdte en sten som jeg knækkede en tand på.
Stenen slugte jeg desværre fordi jeg først senere fandt ud af at min tand var knækket, så jeg havde kun brødet med til brugsen for at klage min nød.
Dagli brugsen valgte at AFVISE at betale min tandlæge regning da det nu kun var en påstand fra min side og fordi jeg først kontaktede dem dagen efter da jeg havde været hos tandlægen for at finde ud af hvad der var sket med min tand. På trods af jeg afleverede brødet i butikken og de havde dankort ekspeditionen i systemet mener brugsen at jeg vil snyde dem. Den daglige leder i Dagli brugsen Store Merløse var meget ubehagelig og sagde at alle bare kunne komme og påstå at det var Brugsens brød der var skyld i en flækket tand og jeg bare var ude på at snyde dem.
Aldrig har jeg følt mig mere ydmyget og fornedret!
Jeg er færdig med at handle i Dagli Brugsen.

4 aprile 2019

Daglig brugsen i Gandrup - undgå post her!

Daglig brugsen i Gandrup øst for Aalborg har en post butik, men jeg bliver til stadighed skuffet.
Jeg har netop været forbi for at sende et anbefalet brev og fik beskeden at det kunne jeg ikke - det skulle jeg på "et rigtigt posthus" for. Nu er sagen jo bare at der mig bekendt ikke er flere rigtige posthuse tilbage. I hvert fald ikke i vores del af landet Hvad er meningen med så ringe service?
Jeg kan ikke fravælge at bruge stedet, da Postnord automatisk sender pakker derud, på trods af at det er i den ubekvemme retning for alle, som bor tættere på Aalborg end de har til huse.
Jeg har tidligere oplevet at pakker, som jeg har fået seddel på i min postkasse ikke var at finde i butikken, og hvad gør man så? Sidst jeg var forbi var for at sende en almindelig pakke på 2,5 kg, ikke noget svært der - undtagen at man ikke havde flere pakkelabels til forsendelse!!! Det er da for pokker en postbutik??!?

14 dicembre 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito