1. Fabbricante di armadi
  2. Falegname

Hos Clearwood Inventar designer og producerer vi skræddersyede løsninger i træ med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Vi tilbyder bl.a. indbygningsreoler, garderober, køkkener, radiatorskjulere og andet specialinventar, som tilpasses efter dine mål og ønsker. Vores mål er at levere smukke og holdbare løsninger, der passer perfekt ind i dit hjem. Fra idé og rådgivning til færdig montering sikrer vi en tryg proces og et resultat, du kan glæde dig over i mange år.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Fra første kontakt til det færdige resultat har jeg haft en virkelig god oplevelse. Dialogen omkring min køkkenø var både professionel og imødekommende, og der var løbende sparring samt fleksibilitet til at tilpasse design og funktionalitet efter mine ønsker.

Derudover blev køkkenøen leveret og færdiggjort imponerende hurtigt; uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg er super glad for resultatet og kan kun give mine allerbedste anbefalinger!!

7 aprile 2026

Risposta di Clearwood Inventar

Tak for din anmeldelse, Line!

Det betyder meget for os, at du er glad for både processen og det færdige resultat.

/ClearWood Inventar

Møbler med specialmål

Martin fra Clearwood Inventar hjalp mig med flere ting ifm. indflytning i en ny lejlighed. Hylder og ikke mindst en meget flot radiatorskjuler med specialmål. God dialog, grundig arbejde og et meget flot resultat. Alt godt. Jeg kan kun anbefale dette firma.

1 febbraio 2026

Risposta di Clearwood Inventar

Tusind tak for dine pæne ord – det sætter vi stor pris på 😊
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Hylder til stue

Martin designede og byggede to hylder til lp plader på specialmål til vores dagligstue. Vi har været yderst tilfredse med både pris, resultat og service. Stor anbefaling herfra 😀.

1 marzo 2026

Risposta di Clearwood Inventar

Tusind tak for dine pæne ord 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet.

Clearwood Inventar

Martin har lavet det fineste stykke…

Martin har lavet det fineste stykke arbejde hos os 🙏🏼 detaljerne er i fokus. Vi er meget glade.

2 marzo 2026

Tusind tak for dine pæne ord, Rasmus – det sætter vi stor pris på 😊
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet og detaljerne.

Clearwood Inventar

Vi fik lavet et skoskab til en blind dør

Vi fik lavet et skoskab til en blind dør i vores entre. Mimoun og hans kollega var super professionelle hele vejen igennem: fra at komme og mål op, høre vores ønsker og forestillinger, sende skitser på møblet og til sidst montere det. TAK for super samarbejde!

20 marzo 2026

Tusind tak for de pæne ord, Catherine – det sætter vi stor pris på 😊
Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med løsningen.