CV Gruppen Recensioni 160

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Det gick snabbt att få cv och personligt brev översatta till engelska för ett bra pris. Som återkommande kund få man rabatt! Jag har även beställt både proffessionellt skriven CV och personlig brev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

snabb återkoppling. Tydligt förklaring av hur upplägget utförs. Trevligt bemötande. Och resultatet var en väldigt positiv upplevelse. Känner en stolthet att läsa en berättelse som lyfter mig på rätt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har haft svårt och skriva CV & Personliga brev i många år och tycker det är svårt att få till layout och text. Fick fin hjälp av Amanda genom intervju som fångade mig som person och mina erfarenhe... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fick hjälp av Felicia Frithiof, hon va väldigt professionell från start till slut. Väldigt lyhörd och ett öga för detaljer. Felicia får dom allra största rekommendationerna av mig. Ett extra plus är a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Istituto d'istruzione

Scritti dall'azienda

På CV Gruppen är vi specialister på modern, personlig marknadsföring. Vi skapar framstående ansökningshandlingar som både syns och gör intryck, på såväl svenska som på engelska. För företag och utbildningsinstanser erbjuder vi konsultuppdrag, utbildningar och föreläsningar.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 5 stelle su 5

Fick otrolig hjälp och respons av Klara…

Fick otrolig hjälp och respons av Klara i CV gruppen. Lyssnade på vilken målbild jag hade och fick verkligen till det så som jag ville. Hade fortsatt kontakt på mail och även där fick jag snabb och väldigt bra återkoppling! Kan inte vara mer nöjd!

3 agosto 2021

Hej Arshia!

Underbart att höra att du känner dig så nöjd. Jag hälsar Klara att du belåten med hennes jobb! Stort lycka till i dina framtida ansökningsprocesser.

Felicia på CV Gruppen

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick en mycket positiv upplevelse…

Jag fick en mycket positiv upplevelse av CV-gruppen! Genom skriftliga frågor och en telefonintervju lyckades Klara snabbt få en bra bild av mina mål, drivkrafter och kompetenser och formade mitt CV därefter. Jag är mer än nöjd med CV-gruppen och rekommenderar dem varmt!

19 luglio 2021

Hej Simon!

Stort tack för ditt fina betyg! Vad härligt att du känner dig så nöjd med CV Gruppen och Klaras jobb. Lycka till i dina framtida ansökningsprocesser!

Felicia på CV Gruppen

Gav mig drömjobbet!

Jag fick oerhört proffsig hjälp utav Klara på CV-gruppen. Hon var väldigt hjälpsam, gav personlig service och konkreta tips och råd för att utveckla mitt CV och personliga brev till det bättre. Feedbacken jag fick var oerhört professionell och fick mitt CV att stråla. Tack vare denna hjälp fick jag tillslut mitt drömjobb! Jag rekommenderar CVgruppen till alla som vill investera i ett proffsigt CV som du kan ha nytta till i din framtida karriär! Så otroligt värt varenda krona!

9 luglio 2021

Hej Mercedes!

Åh vad roligt att höra, och stort tack för ditt betyg. Vad kul att du känner dig nöjd med Klaras jobb – jag vidarebefordrar dina fina ord till henne.

Grattis till drömjobbet!

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan rekommendera denna tjänst då…

Jag kan rekommendera denna tjänst då jag fick bra hjälp med struktur, layout upplägg, samt endel tips på bra formuleringar.
Kommer kunna anpassa mitt cv till olika jobb lättare utifrån den grund jag har nu. Tack!

24 maggio 2021

Hej Vanessa!

Vad roligt att du känner dig nöjd med alltifrån struktur till formuleringar, och stort tack för ditt betyg och dina fina ord. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Det gick väldigt smidigt

Det gick väldigt smidigt! Blev glad med resultatet

Hej Zack!

Stort tack för ditt betyg, och det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med resultatet.

Mycket väl investerade pengar

Mycket väl investerade pengar. Otroligt professionella och dedikerad service. Jag köpte det stora CV paketet och kan varmt rekommendera CV gruppen. Intervjun av LH var som att prata med en gammal vän. Efter den blev mitt CV snyggt, modernt och relevant. Tack!

Hej Rapro!

Åh vad roligt att höra! Och stort tack för ditt betyg. Vad kul att du känner dig nöjd med vår service och ditt CV.

Grymt bra!

Grymt bra! Kan starkt rekommendera!

Hej Håkan!

Stort tack för ditt betyg och dina fina ord, vad kul att du känner dig nöjd. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick ett proffsigt cv av Maja hon…

Jag fick ett proffsigt cv av Maja hon kan verkligen sitt jobb jag har fått så mycket beröm från företag

19 maggio 2021

Hej Adrienne!

Vad härligt att du känner dig nöjd med Majas insats, det ska jag hälsa henne! Och tack så mycket för de fina orden.

Simply the best

Simply the best Cv service in Sweden. Professional, competent, worth every penny!
Will use the service again for sure.

30 aprile 2021

Hi BeeNa!

We're so glad you enjoyed our service, and thank you for the kind words.

Good luck in the future!

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker att jag fick ett mycket bra…

Jag tycker att jag fick ett mycket bra cv och personligt brev som jag kan använda när jag söker jobba.

22 aprile 2021

Hej Håkan!

Vad roligt att du känner dig nöjd ditt CV samt personliga brev, och stort tack för betyget. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Valutata 4 stelle su 5

Väldigt professionellt bemötande och bra slutprodukt

Jag fick en otroligt bra känsla redan från start, ett bra samtal med Hannes, och ett riktigt snyggt CV i retur.
Orsaken till 4 i betyg beror på tiden, det drog ut ett par dagar mot utlovad deadline vilket i mitt fall var lite kritiskt då jag skulle skicka iväg mitt CV.

17 marzo 2021

Hej Bo Christian!

Tack för ditt fina betyg. Vad kul att du känner dig nöjd med både samtal och resultat - olyckligt att processen blev lite förlängd. Vi jobbar hela tiden på att optimera våra processer så de blir så smidiga som möjligt.

Mycket bra service

16 marzo 2021

Hej Buba!

Stort tack för ditt fina betyg, och lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Bra dialog från start till färdigt material. Inget problem med egna önskemål.

25 febbraio 2021

Hej Anna!

Stort tack för ditt betyg och dina fina ord, kul att du känner dig nöjd med hela processen. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Hej Per!

Stort tack för ditt betyg! Vad härligt att du känner dig nöjd med vårt engagemang och den snabba responsen. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Mycket väl värt pengarna

Mycket väl värt pengarna, snabb leverans
Fick en översättning till engelska som till 99% var korrekt!
Den övriga procenten samtalade vi om och det korrigerades.
Snyggt och proffsigt och framförallt sparade jag min tid.

17 gennaio 2021

Hej Sofia!

Tack för ditt fina betyg samt omdöme - lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade Ellinor som hjälpte mig

Jag hade Ellinor som hjälpte mig, hon var väldigt bemötande och hjälpsam, resultatet blev superbra och jag är jättenöjd. Kan starkt rekomendera henne! och CV- gruppen i allmänhet.

2 dicembre 2020

Hej Selma!

Vad kul att du uppskattade Ellinors arbete och känner dig så nöjd, det ska jag vidarebefordra till henne! Lycka till i framtida ansökningsprocesser, och tack för ditt fina betyg.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bra service från start till…

Fantastisk bra service från start till mål. Lätt att kommunicera med och ett trevligt bemötande. Kan rekommenderas till er som funderar på hjälp med ert CV och PB.

2 dicembre 2020

Hej Jens!

Stort tack för ditt betyg och dina fina ord, härligt att du känner dig nöjd med bemötandet och hela processen. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Proffsigt och välförberedd bemötandet

Proffsigt och välförberedd bemötandet. Snabb och informationsrik behandlings tid och ett fantastisk slutresultat.

1 dicembre 2020

Hej Nikolaj!

Så roligt att du känner dig nöjd med alltifrån bemötandet till resultatet, och stort tack för ditt betyg och dina fina ord. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Nöjd

- Hög kvalitet
- Trevligt bemötande
- Håller tider och deadlines

20 novembre 2020

Hej Sam!

Stort tack för ditt betyg, och vad kul att du känner dig nöjd. Lycka till med dina framtida jobbansökningar!

Felicia, CV Gruppen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più