CVBoosta is an AI-powered resume optimization platform built to solve one of the most frustrating problems in modern hiring: getting filtered out before a human ever reads your CV. Today, most companies rely on Applicant Tracking Systems (ATS) to scan, rank, and reject resumes. The reality is simple — even strong candidates are often ignored, not because of their experience, but because their CV isn’t structured or optimized for these systems. CVBoosta closes that gap. Our platform analyzes your resume against a specific job description and provides a clear, actionable breakdown of what’s missing, what needs improvement, and how to fix it. In seconds, users receive an ATS compatibility score, keyword optimization insights, and a fully rewritten, tailored version of their resume aligned with the target role. CVBoosta is designed for speed and real outcomes. Users can go from uploading a CV to a job-ready, optimized version in under a minute. The platform focuses not just on formatting, but on strategic positioning — ensuring that experience, skills, and achievements are presented in a way that both machines and recruiters understand. Unlike traditional resume builders, CVBoosta is not about creating generic templates. It is about precision, personalization, and measurable improvement. Internal benchmarks show significant increases in ATS match scores when resumes are optimized through the platform. Built by Virel Solutions, CVBoosta represents a shift toward intelligent career tools — where AI doesn’t just assist, but actively improves your chances of getting interviews. If your resume isn’t getting responses, it’s not always your experience. Sometimes, it’s how your story is being read. CVBoosta makes sure it’s understood.
Kyiv, Ucraina
- support@virelsolutions.com
- cvboosta.com
Le persone hanno visualizzato anche