Culture Fashion Recensioni

TrustScore 3 su 5

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Köpte TRE DYRA tshirts

Köpte TRE DYRA tshirts. Jättedålig kvalite på dem alla!
Kommer ikke handla där igen.

Det eneste som är bra är fri retur.

Anne, Malmö

2 giugno 2026

Hej Anne,

Tack för din feedback.
Vi beklagar att T-shirtsen inte levde upp till dina förväntningar när det gäller kvalitet.
Vi förstår att det är extra frustrerande när det gäller produkter som man har investerat i och att upplevelsen därför blev en besvikelse.

Vänliga hälsningar
Team Culture

Dårligste service❗️

Jeg bestilte en kjole den 10. April. Straks efter ringede jeg for at annullere min ordre, men fik at vide det ikke kunne lade sig gøre, da denne var pakket.
Vi har nu den 17. April, pengene er trukket men GLS har endnu ikke modtaget min pakke fra Culture. Jeg har ALDRIG oplevet så dårlig service❗️

10 aprile 2026

Hej Majbritt,

Vi kan godt se der ikke er kommet noget scan på pakken hos GLS endnu. Dette beklager vi meget.
Jeg kan se, at du er i kontakt med kundeservice ang. ordren og jeg håber I finder en løsning. :)

Med venlig hilsen
Team Culture

Laaaaang leveringstid

Jeg er stor fan af tøj fra Culture.
Men leveringstiden hos Culture Fashion er utrolig lang - det er 10 dage siden, at jeg bestilte varer, og de er ikke leveret endnu.
Der gik over en uge, før ordren var gennemført, og jeg har efter tre dage stadig ikke fået svar fra kundeservice.

Jeg bliver ved med at købe Culture tøj - måske bare et andet sted.

15 aprile 2026

Hej,

Tusind tak for din feedback – og ikke mindst for din loyalitet over for Culture. Det sætter vi stor pris på.

Vi beklager meget den lange leveringstid og den manglende respons fra kundeservice. Det forstår vi godt er frustrerende. Over påsken modtog kundeservice en større mængde mails, som de arbejder på at besvare så hurtig som mulig. Vi beklager derfor den lidt længere svartid.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi beklager de gener, det har medført.

Med venlig hilsen
Culture

Lækker kvalitet og hurtig levering!

Lækker kvalitet og hurtig levering!
Første gang, jeg handlede hos culture-fashion på anbefaling af en veninde - og jeg bestilte 2 kjoler. De ankom hurtigt efter få dage (4 dage) og passer perfekt. Lækker kvalitet og jeg vil bestemt både anbefale firmaet og handle dér igen.

25 luglio 2025

Hej Helle

Wendy

Jeg er meget tilfreds

God kvalitet som altid!

22 aprile 2025

Hej julie

Rigtig flotte

Rigtig flotte varer og hurtig levering.

1 maggio 2025

Hej Lone

Meget tilfreds

Jeg har af flere omgang shoppet på Culture's webshop, og altid haft en god oplevelse. Hurtig levering og kvaliteten fejler heller ikke noget! :)

15 aprile 2025

Hej Marie