Ik heb mijn puppy nu 4 weken in huis en ze is echt een verrijking in mijn leven. Het contact met de eigenaar verliep soepel en als ik vragen had nam ze de tijd om ze te beantwoorden. De hondjes won... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb mijn lieve pup nu ongeveer twee weken geleden opgehaald. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik heb lang onderzoek gedaan naar de perfecte hond die bij mij past en kwam terecht bij d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben een ontzettend fijne leergierige sociale pup in huis. Ze kan al verschillende commando’s en is al behoorlijk zindelijk. Hoewel het contact door omstandigheden lastig verliep. Zijn we elke da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben de Cuddlewellranch online gevonden. En daar geen dag spijt van gehad. Het contact verloopt prima. Alles word duidelijk op de app en telefonisch uit gelegd. De zorg voor de puppy’s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In de afgelopen 25 jaar is onze ranch uitgegroeid tot iets heel speciaals! CUDDLEWELLRANCH Een plek voor mens en dier. Bijzondere dieren, bijzondere mensen. En onze trots ... onze COBBERDOODLES ! Een labradoodle maar, in een heel nieuw jasje. Een arm vol lieve rafeligheid die we aanbieden om, een gezin weer op de rit of een kind met problematiek ... of gewoon voor in je gezin zo een heerlijk huis hondje aan te kunnen schaffen. Een plek waar mensen even, heerlijk, niks anders hoeven of moeten zijn dan mens met hun verdrietjes, hun traantjes, hun glimlach en hun wensjes. Soms laatste wensjes zelfs Op onze site kun je zien wie wij zijn, en hoe wij op deze prachtige plek met onze dieren liefdevol samenleven. Samen knuffelen. Met kamelen tot rendier en natuurlijk.. onze Cobberdoodles ! Wij zijn trots om met jullie te kunnen delen waar ons hart zo vol en warm van is. We geven je graag een kijkje in ons hart, ons huis en natuurlijk onze dieren. Een indruk van onze ranch. Heerlijk in de natuur. Een plek waar mensen hun ziek zijn vergeten. Een ranch waar kindjes hun, soms laatste, wensje in vervulling zagen. Een huis waar dieren samen wonen in hun meest, ultieme habitat. Een plek om een hondje aan te schaffen van een speciaal ras en uit een heel speciaal ''nest''.
Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Goede zorgzame en betrokken fokker!
Wij hebben een super lieve puppy via hen.
Blijft ook na het ophalen van je pup betrokken.

🌟🌟🌟🌟🌟
Ik heb mijn geweldige Cobberdoodle pup van Cuddlewell Ranch, en wauw — wat een fantastische ervaring! 💕 Je waant je er echt even in een andere wereld.
Vanaf het allereerste contact voelde alles goed: zo’n warme, liefdevolle sfeer en oprechte passie voor hun honden. Je merkt aan alles dat de pups met ontzettend veel zorg, aandacht en liefde worden grootgebracht.
Onze pup is vrolijk, sociaal en zó lief — echt een droomhond! 🐶💛
Zij past zich supergoed aan en heeft zo’n fijn, stabiel karakter. Dat komt duidelijk doordat zij in haar eerste weken bij Cuddlewell Ranch zoveel positieve ervaringen heeft gehad.
Ik kan Cuddlewell Ranch van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een pup uit een warme, betrouwbare en liefdevolle omgeving. Ik ben echt dankbaar dat mijnhondje daar vandaan komt! 🌿🐾

Risposta di Cuddlewellranch
Een fijn gevoel bij het binnenkomen en het communiceren. Lieve mensen met een groot hart voor alle dieren. Fijne tips gekregen, een warm welkom. Wij zijn heel blij met onze kleine Johnny en raden de cuddle well ranch zeker aan!

Risposta di Cuddlewellranch
Superfijne en liefdevolle ervaring met onze eerste pup; Tommy! De website en de manier waarop de hondjes gematcht worden met de baasjes, sprak mij gelijk enorm aan. Duidelijke info en fijn contact over de app. Deze pup zou voor ons heel geschikt zijn vanwege zijn empathische vermogen en het feit dat hij erg van knuffelen houdt. Niets is minder waar: mijn dochter pakte hem aan, hij kroop tegen haar aan en is niet meer bij haar weg te slaan. Zo lief!
Duidelijke uitleg bij het ophalen en met een gerust gevoel naar huis, omdat we altijd nog vragen kunnen stellen!

Risposta di Cuddlewellranch
Een week geleden hebben wij ons nieuw gezinslid opgehaald, Teddy, bij Cuddlewellranch. Vanaf het begin is ons duidelijk uitgelegd hoe Cuddlewellranch werkt met het matchen van de pups. Er is hierbij geduldig geluisterd naar onze wensen. We vonden het wel een beetje spannend om het matching proces over te laten maar dit is een goede keuze geweest. Teddy vult ons aan en past perfect in ons gezin. De locatie van Cuddlewellranch is een sprookjesachtig ranch volledig in western thema waar we hartelijk zijn ontvangen. Het ophalen van onze pup ging rustig en in een ontspannen sfeer waar we rustig kennis konden maken met onze pup. Bedankt voor jullie goede zorgen tijdens de eerste weken van Teddy zijn eerste stapjes. We genieten volop van Teddy.

Risposta di Cuddlewellranch
Na een eerste contact werd ons veel duidelijke informatie toegestuurd en ook de site laat goed zien waar de Cuddlewellranch voor staat namelijk enorme
Dierenliefde met eenhoofd letter D !
Onze pup, 8wkn oud en sinds 5 dagen bij ons, voldoet op alle fronten aan onze wensen en verwachtingen die wij hadden aangegeven.
Hij is ontzettend lief en knuffelig, open en vriendelijk naar mensen en andere honden en is nieuwsgierig in onbekende situaties en nieuwe omgevingen. Hij gaat vrolijk op onderzoek maar blijft ons altijd in de gaten houden en komt direct blij aanhuppelen als we hem roepen. Wij noemden hem Ramses, zoon van de zonnegod Ra en dat zonnige gaat zeker op voor zijn karakter !

Risposta di Cuddlewellranch
We hebben kort geappt over wat extra informatie en mogelijkheden, vervolgens 2x met elkaar gebeld ter verduidelijking. Daarna konden we nog veel vragen stellen per app wat heel fijn was. Bij aankomst op de ranch werden we heel hartelijk ontvangen en voorzien van informatie, je voelt dat er veel liefde is voor de diertjes.
Het is een andere pup geworden dan we voor ogen hadden maar door de beschrijving van het karakter (en de koppeling) toch besloten hier voor te gaan. Ze is nu 2 weken bij ons en is echt een lieffie. Ze is niet te verlegen maar ook geen haantje de voorste, een karakter wat we voor ogen hadden.
Het voelt nu ook alsof ik alle vragen kan stellen, heel gastvrij en open. We zijn enorm blij met Noppes :)

Risposta di Cuddlewellranch
We kwamen bij Margalith van de Cuddlewell Ranch terecht toen we op zoek waren naar informatie over dieren en hun inzet bij kinderen met extra aandacht. Vanaf het moment dat we aankwamen, wisten we dat dit een bijzondere plek was. Het voelde bijna alsof we in een tijdmachine waren gestapt, naar een prachtig western dorpje tot in het kleinste detail uitgewerkt.
Wij werden ontvangen door Margalith en haar medewerkster met open armen. De kinderen genoten volop van het knuffelen met de dieren, maar wat ons vooral raakte was de warme, persoonlijke benadering van Margalith. Ze nam echt de tijd om ons te leren kennen en gaf ons een liefdevol zetje in de goede richting als gezin.
Haar frisse blik en het natuurlijke contact dat ze maakt, met mens én dier, zijn bijzonder waardevol. We vertrokken met een prachtige ervaring rijker, en de kinderen willen dolgraag weer terug. Ik ben Margalith ontzettend dankbaar voor haar warmte, tijd en aandacht.
Een ervaring om met veel liefde en een warm hart aan terug te denken.

Risposta di Cuddlewellranch
Een betrouwbare fokker, waar de liefste hond vandaan komt!

Risposta di Cuddlewellranch
8 maanden geleden leerden wij Margalith kennen omdat wij op zoek waren naar een raffelig vriendinnentje. Na uitgebreid contact met haar, heeft zij voor ons een meisje uitgezocht. Als wij haar ophalen worden we verwelkom door haar honden, en zien we wat voor fijne plek ze daar heeft. Margalith wat een lief persoon is dit, wij praten uitgebreid met haar over ons wederzijds liefde voor dieren. Tijdens het gesprek, krijgen wij van haar dochter ons meisje, wat een schattig puppy. Wij krijgen van haar te horen, dat als er vragen zijn wij contact op kunnen nemen, en dat doet zij uitstekend waarin geen vraag te gek is en altijd netjes op tijd antwoord. Wat zijn wij blij met ons meisje, haar naam is Luna. Luna is een super gezond meisje en heel social. Leergierig en ongelooflijk lief voor kinderen. Haar intelligentie springt hier uit, van tanden poetsen tot borstelen na een paar commando's doet ze alles voor ons. Afgelopen dinsdag zijn wij weer bij haar geweest. Om het vriendinnentje voor Luna op te halen. Ook deze keer werden wij weer professionel ontvangen door haar en haar dochter. Wat heeft zij een mooi meisje voor ons uitgezocht, met haar blauwe oogjes. Haar naam is Noa. Bijdeze kunnen wij zeggen dat je met een echte dieren vriend te maken heb, die veel zorg en liefde aan haar Doodles geeft. Zoek je een raffelig vriendinnentje of vriendje dan raad ik je aan om bij haar op de site te kijken. Margalith dank voor alles. John en Henk

Risposta di Cuddlewellranch
Sinds een week hebben wij een puppie in huis, aan ons gezin gekoppeld door Magalith. We zijn op de cuddlewellranch gekomen via internet. De communicatie met Magalith via telefoon en whatsapp ging heel prettig. Ook de ontvangst bij het ophalen verliep ontzettend goed. Wij zijn een super sociale, lieve, mooie pup rijker. Je kon echt merken dat er heel veel liefde gegeven is aan ons hondje en dat maakt dat wij haar nu, na een week al niet meer weg kunnen denken uit ons gezin. Ook de nuchtere kijk op de opvoeding van een pup en alle tips die we meekregen, waren zeer opbouwend.

Risposta di Cuddlewellranch
Wauw, wat zijn we blij met ons meisje. Ze is echt ongelooflijk lief en sociaal naar haar grote zus. En natuurlijk ook naar ons. Is een beetje onze inbreng maar voor die van Cuddlewell Ranch gedurende de eerste weken. Ze leert belachelijk snel en ze heeft vreselijk mooie ogen. Ons contact met Margalith was in 1 woord BIJZONDER te noemen. Een geweldig mooie plek om een pup te halen. Dank je wel, Margalith en verzorgsters ❤️.

Risposta di Cuddlewellranch
Het contact met Margalith was prettig. Haar inzichten zijn verhelderend en de manier waarop zij honden matcht werkt goed. Het is niet de enige manier, maar voor ons heeft dit heel goed uitgepakt.
Het is jammer dat je niet de ranch kan zien, want ze zijn erg voorzichtig met ziektes etc. Maar uiteindelijk gaat het om de gezondheid en welzijn van de dieren.
Bij het ophalen hadden we ruim de tijd om kennis te maken met onze pup en was er voldoende tijd voor vragen.
We zijn erg blij met onze pup en hij doet het echt goed. We zijn er zo blij mee, dat we al hebben gehoord dat er een ander stel hierdoor ook reeds een aanbetaling heeft gedaan.
Het is een ontzettend zachtaardig lief ras en is zeer goed te trainen. Echt een prachtige aanvulling op ons gezin.

Risposta di Cuddlewellranch
Gisteren haalde ik mijn pup op bij de cuddlewellranch. Wat een superfijne plek voor dieren. De volwassen hondjes kwamen ons blij tegemoet lopen. Zij waren heerlijk buiten aan het spelen wat ze aan te zien was, lekker vies. Ze mogen er hond zijn. Er lopen ezeltje kippen en allerlei andere knuffeldieren. De pups zaten heerlijk in een eigen ruimte waar ze alle zorg en aandacht kregen. Mijn pupje Nala is een super knappert en een speels meisje. Ze is alert en knuffelig. Goed gesocialiseerd voor haar 8 weken. Op de ranch hebben ze het beste met de dieren voor en ik merkte in de communicatie dat het druk was. Ik kreeg in de laatste weken pas filmpjes te zien en wat info. Maar bij echte vragen was er telefonisch contact. Margalith heeft mij een prachtige pup meegegeven. Precies wat ik wilde. Dank je wel! Ook de knuffeldames dank jullie wel 🫶🏼

Risposta di Cuddlewellranch
Wat ik het fijnste vind van de Cuddlewellranch:
- Het meedenken
- Alle tijd die wordt genomen
- De informatie die gegeven wordt
- Het persoonlijke contact
- Het zachte en leergierige karakter van de pups
We waren al een tijdje op zoek naar een medium Doodle pup; een lieve, gezinsvriendelijke hond die niet verhaart. Tijdens onze zoektocht kwamen we verschillende advertenties tegen en bezochten we een zogenaamde “hobbyfokker”. Helaas bleek dat een teleurstellende ervaring: het stonk er verschrikkelijk, er waren meerdere nestjes van populaire rassen en de fokker kon weinig vertellen over de pups. We mochten de pup direct meenemen, maar dat voelde niet goed. Na dat bezoek wisten we één ding zeker: we wilden dat onze pup bij een betrouwbare, betrokken fokker vandaan kwam.
Zo kwamen we terecht bij de Cuddlewellranch. Dat sprak ons direct aan. Niet alleen vanwege de prachtige omgeving waar de dieren verblijven, maar ook door het mooie werk dat er wordt gedaan op het gebied van psychosociale hulp voor kinderen met therapiehonden.
Ik stuurde een berichtje met onze wens, en al snel nam Margalith contact op en stelde voor om even te bellen. Dat gesprek voelde meteen goed: open, warm en professioneel. Ze nam de tijd om alles door te spreken en wees ons op aanvullende informatie op de website. Niet veel later kregen we bericht dat er een mooie match was met een pup, en konden we op korte termijn langskomen.
Bij ons bezoek werden we hartelijk ontvangen door de verzorgster. Er werd alle tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en om kennis te maken met de pup. We kregen veel informatie mee, en het was duidelijk dat de verzorging en het welzijn van de honden hier echt centraal staan.
De volgende dag belde Margalith zelfs om te vragen hoe het ging, dat vond ik erg attent!
Onze pup is inmiddels ruim een maand bij ons en we zijn dolblij met haar. Ze is niet alleen ontzettend schattig, maar ook lief, slim en leergierig. Binnen een week kende ze het commando “zit”, daarna “lig” en “poot”. Ze geeft zelf aan wanneer ze naar buiten moet, loopt steeds netter aan de lijn, en bijt (meestal) netjes in haar speeltjes in plaats van in onze handen of kleding en luistert al goed naar commando "blijf". Ze reageerde al snel goed op haar naam en leert elke dag bij.
Wat we ook waarderen, is het persoonlijke contact met Margalith. We kunnen altijd bij haar terecht met vragen, en ze vindt het oprecht leuk om foto’s en filmpjes van onze pup te ontvangen.
Dankzij haar begeleiding én de liefdevolle start die onze pup bij de Cuddlewellranch heeft gekregen, hebben wij nu de lieve gezinshond waar we naar op zoek waren.

Risposta di Cuddlewellranch
Een bijzondere plek met oprechte liefde voor de pups.
De Cuddlewellranch is echt een bijzondere plek. Je merkt meteen dat hier met veel liefde en aandacht met de pups wordt omgegaan. De fokster is erg betrokken en besteedt duidelijk veel tijd aan de socialisatie en het welzijn van haar dieren.
Onze pup is aanhankelijk, zelfverzekerd en duidelijk opgegroeid in een warme, huiselijke omgeving. Geen schuurfokkerij zoals je soms helaas tegenkomt.
Een klein puntje van aandacht is dat je pas vrij kort voor het ophalen iets van filmpjes of updates ontvangt over de pups. Maar dat blijkt juist te komen doordat er zoveel tijd en aandacht in de verzorging zelf gaat, en dat zie je terug in het gedrag van de pup.
Kortom: een fijne ervaring en vooral een héél goed gevoel bij onze pup en waar hij vandaan komt.
Margalith dankjewel!

Risposta di Cuddlewellranch
Fijne plek met heerlijke knuffel pups!!
Onze Sunny is een enorm aanhankelijke knuffelpup die met veel zorg, liefde en aandacht is grootgebracht! Een echte vriendje voor het leven erbij!

Risposta di Cuddlewellranch
We mochten onze pup ophalen op de cuddlewellranch. Wat een fijne plek is dit!
Een supermooi western straatje waar de dieren alle liefde en ruimte krijgen.
Ons cobberdoodle is een heel lief, rustig ventje. Je merkt dat hij veel liefde en aandacht heeft gehad. Zowel voorafgaand als bij ophalen krijg je veel bruikbare informatie en tips! Margalith nam uitgebreid de tijd voor ons! Ook de moederhond was aanwezig en kreeg veel liefde. Kortom deze betrouwbare fokker is echt een aanrader als je op zoek bent naar een fijn, rustig, makkelijk op te voeden maatje.

Risposta di Cuddlewellranch
Als je een mooie en slimme en zachtaardige puppy zoekt dan is de cuddlewellranch the place to be. Margalith zorgt met haar mooie honden voor supernestjes. Ze worden met de grootste zorg en liefde omringd en grootgebracht. Je merkt al snel dat je puppy erg gesocialiseerd is en heel makkelijk te trainen valt. Zo maakt Margalith ook met haar kennis de allerbeste match van welk pupje bij jou/jullie past. Een superadres van een topfokster ❤️

Risposta di Cuddlewellranch
Super lieve fokker en we zijn heel blij met onze Cobberdoodle Bobby!
Hij is heel goed verzorgd op de ranch en is nu lekker bij ons thuis.
Alles wordt goed uitgelegd en de hond is gechipt als je hem op komt halen.
Super!!!🐶

Risposta di Cuddlewellranch
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.