Ik ben nog nooit zo goed geholpen als bij deze mannen. Vader Cees en zoon Dave zijn de drijvende kracht achter dit bedrijf Wat voor probleem je hebt ze nemen altijd de tijd zijn altijd vriendelijk en... Leggi di più
Waardeloze service niet kopen daar daar, ik had een wifi kaart besteld werd een aantal keer uitgesteld uiteindelijk maar geanuuleerd.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer
- Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
- Servizio di riparazione computer
- Servizi e assistenza per computer
- Negozio di elettronica
- Servizio di riparazione telefoni
Scritti dall'azienda
CSU Computer Service Uithoorn is sinds 2003 een betrouwbare partner voor alles op het gebied van computers, laptops, telefonie en IT-diensten. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met eerlijk advies, snelle service en duidelijke communicatie. Geen onnodige verkooppraatjes, maar oplossingen die écht passen bij jouw situatie. In onze winkel in Uithoorn én via onze webshop vind je een breed assortiment laptops, desktops, all-in-ones, monitoren, randapparatuur en accessoires van bekende merken. Daarnaast beschikken wij over een eigen technische dienst waar dagelijks reparaties worden uitgevoerd aan computers, laptops en telefoons van vrijwel alle merken. Of het nu gaat om een kapot scherm, een trage computer, dataverlies of softwareproblemen: wij denken mee en lossen het vakkundig op. Transparantie staat bij ons voorop. We werken altijd met onderzoek vooraf en nemen contact op met een duidelijke offerte voordat we iets repareren. Is repareren niet meer rendabel? Dan zeggen we dat ook eerlijk. Dankzij onze ruime onderdelenvoorraad en vaste leveranciers kunnen veel reparaties snel worden uitgevoerd, vaak al binnen één werkdag. Naast reparaties bieden we ook ondersteuning op afstand, netwerkoplossingen, zakelijke IT-ondersteuning en advies voor thuiswerken. Service staat bij CSU Computer Service Uithoorn centraal – altijd met een glimlach en een praktische aanpak. Onze klanten waarderen vooral de persoonlijke benadering, duidelijke uitleg en betrouwbare service. En daar doen we het elke dag voor.
Joost van Den Vondellaan 37, 1422HK, Uithoorn, Paesi Bassi
- 0297523870
- info@csuithoorn.nl
- csuithoorn.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Windows herinstalleren net hindernissen
Windows was vastgelopen. De standaardmanieren om dit op te lossen werkten niet. CSU heeft dit keurig opgelost (wat nodig was had ik idd zelf niet kunnen regelen) voor een nette prijs. Bovendien vriendelijk en prima geholpen!
Jammerlijke Review van Marc Malcorps
Vaker besteld bij CSU uithoorn. Meestal op voorraad of zelf of bij leverancier. Ook wel eens voor gekomen dat het wat langer duurt omdat iets niet op voorraad is.
Maar zodra binnen bij CSU direct uitgeleverd.
Ff antwoord op MARC MALCORPS.....een slechte review schrijven voor iets wat buiten hun macht ligt vind ik best sneu.
Denk je dat ze express iets achterhouden en niet willen verkopen aan je? Slaat nergens op natuurlijk.
Als het nou aan een winkel ligt prima, maar zij zijn afhankelijk van een levwrancier. Levert die niet uit kan die er toch niets aan doen? Onterechte review...maar ik zou klanten zoals jou liever kwijt zijn dan rijk hahahaha....geduld siert de mens...
HAHAHAHAHA.....als je op zijn naam klikt zie je dat MARC alleen maar overal slechte reviews schrijft. Tijd zat blijkbaar....@CSU niets van aantrekken. Ik blijf lekker terugkomen hoor.
Waardeloze service niet kopen daar daar

Risposta di CSU Computer Service Uithoorn
Super service
Ik ben nog nooit zo goed geholpen als…
Wat voor probleem je hebt ze nemen altijd de tijd zijn altijd vriendelijk en niks is het te veel. Er is geen betere zaak dan deze , dus ik raad iedereen aan hier heen te gaan voor al je aankopen en of problemen
Mensen met kennis van zaken komen…
Mensen met kennis van zaken komen altijd met een oplossing ik ben zeer tevreden met CSU Cees en Dave en ook het personeel dikke pluim
snelle service en probleem goed…
Snelle service en probleem goed opgelost. Ik raad iedereen aan om met computer problemen naar CSU te gaan.
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan
Als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan.
Ik ben naar dit bedrijf gegaan voor reparatie van mijn toetsenbord en waterschade. Wat ik heb meegemaakt is werkelijk de slechtste service die ik ooit heb ervaren. Ik moest zelf continu achter updates aan bellen. Soms hoorde ik maandenlang helemaal niets. Ik ben uiteindelijk bijna een jaar met dit bedrijf bezig geweest.
Uiteindelijk kreeg ik mijn laptop terug, maar toen bleek het geluid niet meer te werken. Volgens hen kwam dit door de waterschade. Daarnaast kreeg ik mijn laptop zelfs terug zonder de schroeven aan de onderkant. Hiervoor moest ik dus wéér terug naar de winkel. Dit is gewoon onacceptabel en ontzettend onprofessioneel.
Afgelopen week is mijn computer volledig uitgevallen. Ik ben direct naar een ander bedrijf gegaan om te laten onderzoeken wat er aan de hand was. Daar bleek dat er is gerommeld aan de connector tussen de accu en het moederbord, waardoor deze geen goed contact meer maakte. Hierdoor is mijn computer uitgevallen en moet nu zelfs het moederbord worden vervangen.
Tijdens die controle kwamen ze er ook achter dat het geluidsprobleem helemaal niet door waterschade kwam, maar simpelweg doordat het niet goed was ingeplugd. Met andere woorden: fouten die tijdens de reparatie zijn gemaakt.
Mijn computer is slechter teruggekomen dan hoe ik hem heb ingeleverd. Door hun nalatigheid zit ik nu met extra kosten en een kapotte laptop. Dit is geen slordigheid meer, dit is gewoon knoeiwerk. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

Risposta di CSU Computer Service Uithoorn
Geweldig geholpen door een aardige…
Geweldig geholpen door een aardige meneer.
Hele goeie collega's goed geholpen door…
Hele goeie collega's goed geholpen door Ahmed en goed uitgelegd gekregen
Persoonlijke hulp op afstand of locatie
Ik ken Dave persoonlijk al jaren! Wat betreft zijn werkzaam heden bij CSU niets meer dan hele fijne ervaring! Ook al kon ons probleem niet verholpen worden hij heeft eerst zeer persoonlijk geprobeerd te helpen op afstand en vervolgens onze laptop bij CSU bekeken. Ook al kon het probleem niet verholpen worden ik zou iedereen aan raden bij welk pc probleem dan ook zeer zeker contact op te nemen met CSU! Nogmaals helaas probleem niet verholpen maar dankjewel aan Dave en team voor de hulp!
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service! Hebben echt ruime ervaring en kennis en zijn zeer klant vriendelijk! Ik beveel Dave en zijn team van harte aan!
De levering is snel en het team is competent.
Ik heb een laptop bij dit bedrijf gekocht. De levering was snel en het team was competent. Ik heb deze mensen al eerder om hulp gevraagd en ze hebben me geholpen waar anderen dat niet konden. Heel erg bedankt!
Ellen
CSU goede service
Ik kom al bij CSU sinds het bestaat, ik denk meer dan 20 jaar. Altijd goede service. Vriendelijke mensen en goede adviesen.
Al je computerproblemen verdqijnen als sneeuw voor de zon.
Bedankt Cees, Dave en team CSU
Direct geholpen bij een service vraag…
Direct geholpen bij een service vraag en zeer vriendelijke afhandeling
Bij CSU ben je geen bits and bites…
Bij CSU ben je geen bits and bites nummer maar wordt je nog steeds persoonlijk, snel en efficiënt geholpen en sta je altijd op de harde schijf 👌 Het is een moderne hightech leverancier welke van alle markten en nieuwe snufjes thuis is maar waar je je ook thuis voelt zoals het bij een familiebedrijf nog steeds hoort aan te voelen. Of je nu snel online of persoonlijk offline assistentie nodig hebt de mensen achter CSU staan meteen voor je klaar met het beste en niet altijd alleen maar het duurste advies. Een eerlijk, transparant en goed onderbouwd advies precies wat bij jouw wensen hoort en dat is onbetaalbaar tegenwoordig. Ik ben een tevreden klant van het eerste uur, zij hebben mij van floppy disc tot in de cloud ☁️ bijgestaan en heb zowel privé als zakelijk alleen maar goede ervaringen te delen. Jammer dat ik maar 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ mag geven maar die zijn mega verdiend. Wybe Healthcare Plaza Europe
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.