Mijn ervaring met de mannen van Car Service Nederland heb ik als zeer prettig ervaren! Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel en zeer snelle en accurate reacties op al mijn vragen. Auto stond e... Leggi di più
Ik heb vandaag een super mooie auto gekocht een Opel corsa dit is al me derde auto hier nooit problemen gehad super goeie service van djeago verkoper en monteur
Auto gekocht zeer te vreden mee goed en betrouwbare autobedrijf ooit jong en vakkundig ga zo door ….
Een mazda gekocht met nieuwe apk en toch wel zoals vermeld netjes geholpen zeer tevreden jongens bedankt voor jullie advies en behulpzaamheid
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
inkoop/verkoop
debussylaan, 7333DH, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 0624460853
- info@csnauto.nl
- csnauto.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer aangeraden bedrijf zijn behulpzaam
Zeer aangeraden bedrijf zijn behulpzaam
Goede ford st gekocht goede zaak én…
Goede ford st gekocht goede zaak én vriendelijk
Opel zafira gekocht zeer goed geholpen…
Opel zafira gekocht zeer goed geholpen aanrader
Goede bedrijf zeer goede auto gekocht
Goede bedrijf zeer goede auto gekocht
Goede bedrijf helpen je goed en mooie…
Goede bedrijf helpen je goed en mooie auto’s
Fijne goede bedrijf mooie polo gekocht
Ik kwam via een kennis bij deze bedrijf…
Ik kwam via een kennis bij deze bedrijf wou een auto kopen verkoper die heeft me een mooie en goede auto verkocht en eerlijk gezegd auto was en is nog steeds top staat ik wil mijn volgende auto weer bij hun halen heel erg, bedankt car service nederland
Een mazda gekocht met nieuwe apk en…
Bmw gekocht zeer goed geholpen fijne…
Bmw gekocht zeer goed geholpen fijne bedrijf
goede garage en betrouwbaar
Mooie golf 6 gekocht zeker een aanrader
Mooie golf 6 gekocht zeker een aanrader
Zeer netjes en zeer aangeraden bedrijf…
Zeer netjes en zeer aangeraden bedrijf kortom beste garagebedrijf van Apeldoorn
Golf 7 gekocht zeer blij mee echt een…
Golf 7 gekocht zeer blij mee echt een aanrader
Zeer mooie golf 6 gekocht netjes…
Zeer mooie golf 6 gekocht netjes geholpen bedankt heren!!
Behulpzaam en vakkundig zeer blij mee…
Behulpzaam en vakkundig zeer blij mee en eerlijke prijzen
Super bedrijf fijn geholpen zeer goede…
Super bedrijf fijn geholpen zeer goede skoda fabia gekocht
Mooie golf gekocht zeker een aanrader…
Mooie golf gekocht zeker een aanrader netjes geholpen duidelijke uitleg van de heren
Tevreden klant
Mitsubishi Grandis gekocht voor een goede prijs, goede service op wat puntjes die nog moesten gebeuren, vriendelijke en meedenkende medewerkers.