1. Servizio di criptovalute
  2. Servizio di notizie
  3. Agenzia di marketing online
  4. Agenzia di social media

Pred tromi rokmi sme začali s jednoduchou myšlienkou: - ukázať ľuďom, že kryptomeny nie sú len o rýchlom zisku, ale aj o neobmedzených možnostiach, ktoré môžu zmeniť život. Dnes je Crypto Cartel najznámejším slovenským hnutím, ktoré spája moderné krypto stratégie, kvalitné vzdelanie a rastúcu komunitu ľudí, ktorí sa rozhodli nenechať svoju budúcnosť na náhodu. Naše výsledky hovoria samy za seba: - v roku 2024 mohli naši členovia získať len na airdropoch profit viac než 30 000 €, pomohli sme stovkám ľudí zlepšiť ich finančnú, psychickú aj zdravotnú situáciu a vďaka IRL eventom aj online stretnutiam sme vytvorili desiatky partnerstiev a priateľstiev. Naša komunita vytvára nové obchodné príležitosti, buduje dlhodobé vzťahy a pomáha si navzájom rásť.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

CryptoCartel - Životný štýl 🏆

Pozdravuje Vás Kenzo 🫡 CC nieje len komunita kde sa robia peniaze, CryptoCartel je životný štýl ! Preberáme mindset, učíme sa tu aj žiť lepšie a makáme stále💪🏻 Luqas má skvelú robotu , čo sa týka airdropov, dostanete presný popis o projekte, aj tutorial ako airdrop spojazniť. Klasikozy - Telegram Airdrop Majster , vyzná sa do Play to earn Airdropov cez telegram ktoré vieš farmiť zadarmo, vďaka nemu som už zarobil free cash za nič. Hlavná vďaka patrí Tiscimu a celému Admin Teamu CryptoCartelu čo robia pre mladích a motivujú nas dennodenne na sebe makat ❤️

18 settembre 2024

Thank you CC, you are the best!

I had and also have experience in with this site and community. My life changed to better. I can`t describe how happy I`m that I can be a part of it, and participate. Love the Ideas, the Motivation, the Community, the Respect and most important the Information and Knowledge what i can consume and use in my advantage!
Thank you CC!

18 maggio 2024

Strong community

Tak silnu komunitu ako ma Crypto Cartel som este nikdy nevidel! Ludia su tu skveli, vsetci si pomahame a zdieľame info, fakt super vibe. Jedine, co mi chyba, su osobne stretnutia a nejake akcie, ale viem, ze sa to chysta a neviem sa dockat, kedy sa to rozbehne!

9 settembre 2024