Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos CryoVital. Kombinationen af Body Roll, rødlys og cryo-behandlingen var helt fantastisk – man føler sig både afslappet og fuld af ny energi bagefter🙏🏼🙏🏼... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hillerød Jeg har været igennem et forløb med rødlys og lokalcryo behandling af mit knæ. Inden kunne jeg ikke lave noget som helst uden at mit knæ gjorde ondt 3 dage efter, Efter et forløb med 6 beha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super personale - imødekommende, og meget professionelle. Man føler sig taget af og taget om. Samtidig er der en forståelse af behandling og krop, der efterlader en med et indtryk af at man har sat si... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har været hos Helle i CryroVital Kolding, efter at have fået stort hæmatom og afskrab i ansigtet. Har fået 2 Rødlys behandling og er meget imponeret over effekten. Hævelsen er stort set aftaget og... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

CryoVital er den førende kæde i Danmark inden for cryoterapi. Vores faciliteter benyttes blandt andet af atleter, fitness-entusiaster og personer med kroniske smerter til at lindre smerter, ømhed og stress samt at fremme restitution og heling. Vi tilbyder effektive behandlinger, der adresserer alt fra funktionsnedsættelse, smerter og sportsskader til æstetiske forbedringer og kroniske sygdomme. Med fem klinikker spredt ud over landet står vi klar til at tackle enhver udfordring, din krop måtte stå overfor. CryoVital-behandlinger er en udvidelse af traditionel isbehandling, og er kendt for at være langt mere effektiv og give hurtigere resultater. Den innovative teknologi gør det muligt at tilpasse behandlingen til et bredt spektrum af behov og anbefales derfor af en række fysioterapeuter, trænere og professionelle idrætsudøvere. Vi har en særlig ekspertise inden for behandling af sportsskader og muskelsmerter, hvor vores behandlinger ikke blot lindrer smerter, men fremskynder restitutionen med op til 50%. Udover dette tilbyder vi æstetiske behandlinger som fedtfrysning, hudopstramning muskelopbygning og reduktion af cellulite. Vi er førende på avanceret teknologi og stopper aldrig med at udforske forbedringsmuligheder. Derfor ved vi, at vi kan hjælpe dig med at opnå en stærkere og sundere udgave af dig selv samt skabe øget livskvalitet. Vi observerer dagligt positive effekter af vores behandlinger mange former for kroniske lidelser. Ligeledes har vores behandlinger vist sig at have en gavnlig virkning på symptomer i forbindelse med overgangsalderen samt humørsvingninger. Uanset om det drejer sig om at genoprette funktion, forbedre udseendet eller lindre kroniske lidelser, er CryoVital her for at sikre, at din krop fungerer bedst muligt. Vi anvender altid de bedste og nyeste maskiner på markedet, og vores Cryokammer er Danmarks eneste medicinsk godkendte helkropskammer. Besøg os i Odense, Århus, Kolding, Hillerød eller Lyngby. CryoVital - Fordi vi ved, det virker! Behandlinger: CryoVital Body/CryoKammer: Helkrops cryo-kammer med nedkølet luft ved -140ºC. Effektiv mod skader, smerter, inflammation, søvnproblemer, mentale problemer, overgangsalder mm CryoVital Localised: Lokal cryoterapi effektiv til lokale smerter og hævelser i led og muskler, f.eks. albuer, skuldre, lænd og knæ, men også effektiv ved migræne mm. CryoVital Shape: Cryo Wave-teknologi til fedtfrysning, reducerer fedt og forbedrer hudens elasticitet. CryoVital Ansigts Boost & Hals/Hage: Opstrammer og udglatter rynker, fjerner hamsterkinder og fedtpude under hagen. CryoVital Red - Rødlysbehandling: Nær infrarødt trænger dybt ind i vævet og reducerer inflammation og fremmer cellefornyelsen. Øger blodgennemstrømning, smertelindring, forbedre hudkvalitet og giver energi CryoVital BodyRoll: Effektiv massagemetode som reducerer væske og cellulite, fjerner mælkesyre og stimulerer fedtforbrænding. CryoVital MMS: Magnetisk Muskel Stimulering, forbedrer muskler ved genoptræning, ondt i ryggen, samler delte mavemuskler og løfter baller. CryoVital MMShaper™ Face: Genoptræner ansigtsmuskler & radiofrekvens forbedrer hudens elasticitet og udseende. Email: kontakt@cryovital.dk Telefon: 53636006 www.cryovital.dk

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Stjernerne taler for sig selv

Stjernerne taler for sig selv
Alle mine 5 funklende stjerner til Jer
Har kun rosende ord at sige
Fantatisk service🤩wauw

25 febbraio 2022

Risposta di Cryovital

Kære Helle. Tusind tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at du har taget dig tid til at skrive den. Du skal vide at det sætter vi meget pris på.

Team CryoVital

Valutata 5 stelle su 5

Selvforkælelse for krop, sjæl om meget mere.

Vinter månederne er lange og overskuddet lavt derfor valgte jeg at prøve helkrops Cryo vital i 3 min for at få et energiboost. Jeg købte 5 gange og det gav mig mere energi og hjalp med mine hedeture. Jeg blev positiv overrasket. Man kan tydeligt mærke forandring i krop, sjæl og går der fra met et smil på læben, ikke mindst fordi man bliver mødt med et smil, får sublim service og vejledning af dygtige medarbejder i skønne og rolige omgivelser.
Jeg er nu gået igang med 5 x Cryo vital shape behandlinger mod gensidigt fedt og appelsinhud og glæder mig til at se resultater af dette.
Det kan varmt anbefales og er vanedannende.

2 febbraio 2022

Hej Vibeke.

Tusind tak for dine fine ord. Vi sætter meget pris på at du har taget dig tid til at skrive om os og vi sluger det hele til os ;-). Netop det med at du kan mærke forandring på krop og sjæl er skønt at høre, for det er jo netop det vi gerne vil formidle.

Rigtig god dag.
Tina-CryoVital

CryoVital mod smerter

Jeg tager CryoVital behandling, da det mindsker smerter, og derved nedsætter mit forbrug af smertestillende medicin. Dette efter en operation med komplikationer, og for at gøre min krop parat til endnu en stor operation. Hos Cryovital får jeg kompetent vejledning, og jeg føler mig i trygge hænder! Jeg er blevet "afhængig" af behandlingen, og denne unikke følelse af genopladning af min krops batterier. Har derfor købt et 10 turs kort. Jeg er ikke til vinterbadning, da jeg er den største "frossenpind", men tre minutter i cyokammer er let for mig. Jeg kan kun anbefale at prøve cryo! Jeg er helt sikkert på, at det kan gøre en forskel for dig også!

26 gennaio 2022

Kære Gitte.
Mange mange tak for den finde anmeldelse. Vi er SÅ glade for at vi kan hjælpe dig lidt med dine smerter, og at blive "ladet op" engang imellem :-). Vi sætter stor pris på at du har brugt tid herinde på at skrive om det, ligesom at du fortælle om os, rundt omkring. Tak for det!

Tina-CryoVital

Valutata 5 stelle su 5

Skal din oplevelse være total?

Skal din oplevelse være total?
Så book en tid hos Cryo Vital.
Jeg følte mig virkelig i gode hænder, og det er nogle super lækre og behagelige omgivelser.
Og selve oplevelsen i Cryo-kammeret?
Jeg kan kun sige: prøv det!

25 gennaio 2022

Kære Christian

Sikke et rim... det kan være vi skal bruge det i vores markedsføring :-).

Tak for at du har taget dig tid til at skrive herinde. Det betyder rigtig meget for os.
Håber at se dig snart igen.

Valutata 4 stelle su 5

Dejlig smagfuld indretning og det bedste “kammer” jeg har prøvet. Eneste minus er at det er lidt dyrt.

Kære Helena.

Dejligt at høre at det er det bedste du har prøvet. Tak for det.

Ja, cryobehandlinger er desværre lidt dyre, hvilket skyldes at der er et højt forbrug af Nitrogen, som desværre er dyrt.
Vi synes dog vi har forsøgt at ligge det så rimeligt som muligt, med 350,- kr pr. gang ved klippekort.

Ellers må du krydse fingre for at du vinder i vores lodtrækning, og får et klippekort. Vi håber i hvert fald at vi ser dig igen.
Go dag

Super oplevelse

Super oplevelse, har prøvet rødlys, som virkeligt fornemmes i i alle kroppens celler og dybde, kammeret var koldt på den dejlige måde, gør det igen min krop elsker det. Fik fornøjelse at at prøve ansigst cryo også, helt vildt så stor forskel jeg kunne se på min hud, men også mærke, det skal jeg bestemt gøre igen, så 5 stjerner uden problemer. og også til personalet.

Risposta di Cryovital

Hej Charlotte. Tusind tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
heldigvis ser vi dig jo løbende i klinikken, og kan på den måde følge dig

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe fan! Gav 10 stjerner hvis jeg kunne!!!

Man mærker tydeligt en forandring i kroppen allerede efter bare en enkelt gang! Var skeptisk, men er nu helt solgt efter 4 gange i kammeret. Er så positivt overrasket over hvad Cryo gør for kroppen! Smerter og stivhed i nakken er væk! Man går derfra hver gang med en fantastisk følelse, hud så blød som smør og fornyet energi i hele kroppen☺️ Jeg er meget kuldskær, men de 3 minutter går super hurtigt. Skønne lækre omgivelser og SÅ søde, dygtige og profesionelle medarbejdere.
Man er i de allerbedste hænder hos CryoVital!
De får 10 stjerner af mig!🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Kære Gitte.

Tusind tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive herinde. Vi sætter virkelig stor pris på det. Og at du så giver os 10 stjerne... vi kan jo flyve.

Tak for os til dig!

Fantastisk behandling

Super sødt og imødekommende personale.

Var lidt nervøs, da jeg lider lidt af klaustrofobi og tillige er kuldskær - men jeg følte mig tryg under hele forløbet og følelsen bagefter er fantastisk.

Godt for alt - utrolig velvære - gave til din krop.

Kære Annette.

Vi oplever at flere har spurgt ind til klaustrofobi og kammeret. Nogle prøver faktisk også at stå inde i det uden kulde, så de lige kan fornemme det, og heldigvis har alle haft en positiv oplevelse. Vi har jo også mulighed for at køre vinduet lidt ned, så der er " fri" foran ansigtet.

Men dejligt at du overgav dig, og fik en god oplevelse.

Rigtig god dag

Cryovital Lyngby et besøg værd

I må love mig at prøve eén eller flere behandlinger hos CryoVital Lyngby. Har selv været i kammeret og det var ikke desto mindre en fantastisk oplevelse. Ligeså har jeg prøvet CryoVital Boost, med kæmpe succes. Skal cykle til Paris med Team Rynkeby København til sommer og disse behandlinger og andre, skal hjælpe mig til god forberedelse til turen. Godt for led, muskler, og ja ikke mindst humøret.
Idag har jeg prøvet rødlys, så dejligt for sind og krop og jeg er sikker på jeg kommer til at sove godt. Har allerede booked en ny tid.

Ligeså er personalet meget søde og dygtige.
Hurtig SMS besked på bestilling på nettet, så intet at sætte. Glæd dig.

18 gennaio 2022

En vild oplevelse

En vild oplevelse, tænk hvad 3 min. Kan gøre ved min krop! jeg har nu prøvet det 4 gange og har færre muskel og ledsmerter, bedre søvn og fornyet energi.
Skønne omgivelser, og så dygtige medarbejdere.

13 gennaio 2022

SERIØSE resultater med Cryo-kammer, hos CRYOVITAL LYNGBY

Først og fremmest en KÆMPE TAK til klinikken.

Personalet er meget profesionelle, meget vidende, og man oplever den reelle omsorg og ægthed fra start til slut.

Man fornemmer hurtigt på højeste niveau, at Cryovital har det absolut bedste udstyr, og de håndterer problematikker og kundetyper, så som professionelle sportsfolk, læger, og andet sundhedsfagligt personale, med en seriøs tilgang.
Det er en meget seriøs klinik med mulighed for, at hjælpe patienter med vanskelige udfordringer, TAK til Frank som er founder, og ikke mindst TAK til Anette som kører klinikken i det daglige.

Jeg er personligt meget seriøs med, at holde min alder på 56 år i ørene, og jeg interesserer mig for alle processer, der kan få min krop til at arbejde hurtigere, og holde alderstegn på afstand.
Jeg er seriøs med mit helbred, min sundhed, mit udseende, min overgangsalder og mine rynker.

Cryovital er løsningen på alle ovenstående områder:

Jeg har nu været i boxen 4-5 gange, og allerede nu mærker jeg følgende resultater:

Forøget velbefindende
Bedre led og muskler, med aftaget stivhed
Forøget fordøjelse
Jeg oplever et super flow, føler mig let og veltilpas.

Forøget glød i ansigtet, bedre hud og færre mørke rynker under øjnene, og ved mundfugerne.

Forbedret og positiv påvirkning af hormonelle forandringer: sover bedre, gladere, friskere, og ingen migræne.

CRYOVITAL ER NÆRMEST ET MIRAKEL, TAKKET VÆRE DE FAGLIGT VELINFORMEREDE OG MEGET DYGTIGE BEHANDLERE

12 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Super god og positiv oplevelse!

Super god og positiv oplevelse. Lækre lokaler og yderst kompetente behandlere. Det er helt sikkert ikke sidst gang, jeg bestiller en behandling hos dem.

Første gang jeg besøgte klinikken, var jeg en tur i deres Cryo kammer, som er det eneste kammer i Danmark, hvor du får en konstant kuldepåvirkning under⁠ -110 grader på HELE kroppen....Waw en vild oplevelse! Kroppen summer af liv, når man træder ud af kammeret og mine nakkespændinger var tydeligt blevet mindre.

Deres CryoVital Boost behandling er ligeledes en fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale, hvis man gerne vil give sin vintertrætte hud et kollagenboost❣️

Min hud føltes både mere spændstig og fugtmættet efter behandlingen, og dagene derpå kunne jeg mærke og se en markant forskel på huden, der ikke virkede tør og trist, som den ellers godt kan blive her i de kolde vintermåneder🥶

Jeg har allerede bestilt min næste behandling😅

11 gennaio 2022

Vildeste oplevelse !!!

Jeg har prøvet forskellige Cryosaunaer - der ikke kunne løsne mine spændinger i skulder og nakken.
Spændingerne forsvandt med det samme i Cryokammeret hos Cryo Vital (Der dækker hele kroppen.)
Fantastisk personale, som virkelig tager hånd om en, så man føler sig tryg og godt tilpas.
Når man er inde i Cryokammeret, står de under hele behandlingen og holder øje.
Normal udendørs temperatur -10 grader føles virkelig koldt.. når det er 100 grader koldere i Cryokammeret, føles det slet ikke ligeså koldt.

Kæmpe anbefaling herfa !!

11 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Det var med lidt frygt jeg skulle ind i…

Det var med lidt frygt jeg skulle ind i Cryokammeret, det er trods alt minus 110 grader 🥶

Men, det var en helt igennem fantastisk oplevelse - og ja, det er ret koldt, men ikke så slemt som jeg troede, og belønningen var ret stor bagefter.

Det er umuligt at beskrive den følelse man har i kroppen når man kommer ud og i dagene efter, men når man har rundet 50 og dyrker meget sport, så var det en oplevelse min krop var glad for 😄

Derudover er det et super lækkert sted, og personalet sørger for at det hele bliver en virkelig god oplevelse.

Prøv det 🥶

PRØV DETTE !!!

Det var med sommerfugle i maven, da jeg første gang skulle i cryokammer hos CryoVital i lyngby. Jeg har aldrig dyrket vinterbadning og er lidt kuldskær, så tanken om 3 minutter i kammerets -110 grader gav mig kuldegysninger.
MEN det var fantastisk og den følelse det efterlod i kroppen da jeg kom ud kan ikke beskrives.
Jeg har også prøvet deres behandlinger med rødlys terapi og lokalcryo på en gammel rygskade med fantastisk effekt.
Jeg var på intet tidspunkt utryg med behandlingerne på grund af det søde og grundige personale.
Samtidig er omgivelserne ordentlige og hyggelige og jeg kommer med sikkerhed igen - og igen.

Fantastisk stemning

Fantastisk stemning, lækre lokaler og yderst kompetente behandlere.
Har i flere år været udfordret med manglende mobilitet og smerter i mine skuldre og nakke, og har efter få ture i cryokammeret i kombination med infrarød lysterapi og lokal cryo behandling fået væsentlig mere mobilitet, mere energi og færre smerter i området. Kan kun varmt anbefale CryoVital.

En hel klar 5 stjernet oplevelse 🤟🏻

Jeg har i går og i dag været i rød/nær infrarød lys hos CryoVital i Lyngby. Jeg lider af kroniske smerter samt træthed og har simpelthen fået sådan en ro i kroppen efter dagens session. Efter gårsdagens tur, sov jeg som en baby 😄
Behandlerne er søde og super dygtige. Alt i alt en super god oplevelse. Jeg kommer 100% igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più