Cryo Kolding Recensioni 35

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg har haft en skade i min skulder grundet et trafikuheld og efter 3 gange i Cryo er smerterne væk og jeg kan bevæge min skulder frit

Min mand og jeg prøvede Cryo for første gang, og det blev en langt bedre oplevelse, end vi havde forventet 🙏. Jeg er vinterbader, og min mand bryder sig slet ikke om kulde – til gengæld døjer han... Leggi di più

Jeg prøvede for første gang en Cryo cabin. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg blev mødt af en smilende og positiv Heidi, hun fortalte om forløbet og guidede mig igennem på en tryg og behage... Leggi di più

Hos Cryo Kolding hjælper vi mennesker videre i livet. Har du gigt, en sportsskade, stress, migræne eller mangler du blot et energi- eller immunforsvars boost, så kan cryo være hjælpen for dig. Vores e-Cabin cryo kører på strøm, og er udstyret med 6 intelligente følere - det er derfor helt umuligt at få forfrysninger hos os. Vi behandler både unge og ældre og sætter en ære i være nærværende samt tillidsfulde. Cryo gør en forskel.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Altid super skønt og komme ud til Heidi. Cryo er bare en skøn oplevelse. Det er balsam for krop og sjæl. Det giver energi og velvære. Bedre søvn og mindsker smerter.
Heidi fortæller og vejleder så man er altid i trygge hænder.
Og så er hun altid i godt humør.
P pladser lige ude foran gør det super nemt. De bedste anbefalinger herfra.

9 febbraio 2024

En sød og smilende Heidi.

En sød og smilende Heidi.
Det er en fornøjelse at gå i det kolde gys hos Heidi,det giver flot og blød hud og stor velvære, jeg oplever det smerte lindrende og glæder mig hver gang jeg skal afsted. Kan give den bedste anbefaling og kun sige prøv det, du blive afhængig 🙂 jeg har været der over 20 gange.

8 febbraio 2024

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. En tur i cryosauna giver kroppen en boost, hjælper mig med min slidgigt og mine svedeture i forbindelse med overgangsalderen. Heidi er super dygtig og sød, hun fortæller hvad der skal sket, står ved siden af dig under behandlingen i saunaen. De bedste anbefalinger derfor 5 stjerner

30 gennaio 2024

Slip af med din kuldskærhed!!

Jeg var så kuldskær da jeg forsøgte mig med Cryo. Ked af at jeg altid frøs og havde manglende overskud. Det cryo har givet mig er en følelse af velvære og øget selv indsigt og faktisk også fået boostet min selvtillid. Jeg kan nu takle kulden - både det danske vintervejr men også helårs bade..havde aldrig troet det skulle ske! Tak til Heidi for kyndig vejledning og tålmodighed med en svær kunde.

8 febbraio 2024

Super skønt …

Jeg var skeptisk men det var virkelig skønt og Heidi er så god til at hjælpe og forklare, hvad der sker undervejs.

4 gennaio 2024

Super DEJLIG oplevelse ved Cryo…

Super DEJLIG oplevelse ved Cryo…
Super DEJLIG oplevelse ved Cryo Kolding, det er magisk, at være i den kolde Cryo fryser.. Jeg føler MAX velvære både i kroppen og i sindet efter behandlingen. Desuden er man virkelig i dejligt selskab ved Heidi, der bare giver så meget positiv og god energi...
Behandlingerne ved Cryo har hjulpet mig meget... Kan varmt anbefales...

1 febbraio 2024