Creon Raamdecoratie Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie houten jaloezieen besteld. Snellere levering dan aangegeven. Voor ons even een gepuzzel geweest voordat we erachter kwamen dat in 1 van de twee pakketten alle bevestiging materiaal zat.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na 3 weken ontvingen wij onze houten lamellen keurig en heel erg goed verpakt. Er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en binnen no time hing hij voor mijn raam. Wij zijn er heel erg blij mee en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag 4 kozijnen met draaikiep ramen bezorgd. Mijn ervaring is dat het zeker 5 sterren verdient keurig geleverd en verpakt en binnen 6 weken geleverd. Voldoet aan mijn verwachting, zeker een aan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per finestre
  2. Negozio di tende avvolgibili
  3. Negozio di tende

Scritti dall'azienda

Online aanbieder van raamdecoratie tegen de laagste prijzen. Bereken online binnen 30 seconden de prijs van uw raamdecoratie uit.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

346 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zelfs 1 ster is nog teveel

Zelfs 1 ster is nog teveel. We dachten bij een betrouwbaar Nederlands bedrijf de producten te bestellen, maar het blijkt dat het Poolse zooi is wat ze leveren. In het begin alle begrip voor onze klacht en vinden het zelf ook niet kunnen hoe het geleverd is, maar nu inmiddels een hoop geld kwijt voor een product wat er niet uitziet en niet te gebruiken is. En ook gewoon liegen. Een vriendin heeft dezelfde jaloezieën besteld en we krijgen 2 totaal verschillende verhalen. Beide ook schandalig afgewerkt, jaloezieën zijn erg beschadigd, per jaloezie een verschillende afmeting, aan de onderkant lelijk afgewerkt, te zwaar om te bedienen. Ze liegen alles bij elkaar en weigeren het geld terug te geven. Nooooooitttt meer Creon

28 dicembre 2023
Non scritta su invito

Tuindeur met zijlichten

Kozijn besteld, keurig afgeleverd binnen 5 wkn, je wordt netjes op de hoogte gehouden, prima qualiteit, goede telefonische hulp zonder wachttijd. Volgende kozijn wordt er weer 1 van Creon

26 ottobre 2022
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Tweede bestelling, wederom correct.

Tweede bestelling geplaatst voor houten jaloezieën. Levertijd wederom sneller dan aangegeven 👌. Ik word tijdens de bestelling goed op de hoogte gehouden. Wanneer de jaloezieën geleverd kunnen worden kan je een bezorgdatum kiezen waarbij je bij levering aanwezig kan zijn. Pakketten komen netjes verpakt aan tezamen met een duidelijke beschrijving van correcte plaatsing.
De jaloezieën hebben in mijn optiek een goede prijs kwaliteit verhouding

2 giugno 2022

Perfect!

Perfect! Prachtige jaloezieën, snel verstuurd en fijne communicatie! Een aanrader!

10 maggio 2022

Heel erg goed

Vriendelijk geholpen bij het opmeten, eenvoudig besteld en voor de laagste prijs, veel goedkoper dan Veneta, Kwantum etc en binnen 1,5 week in huis.

22 aprile 2022

Aanrader!!

Wij hebben al 2 keer houten jaloezieën besteld en over allebei de keren heel erg tevreden!!
Heel goed contact via de mail. Je wordt telkens geupdate wanneer de levering plaats vindt, tot de laatste 10 minuten!😄
Super net en gaaf bedrijf.
Aanrader!!

3 marzo 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più