Dragonia Casino: 100% do 2250zł + 200 Darmowe Spiny Recensioni 157

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Są doskonali, a ja czuję się świetnie, pomimo, że czeka mnie ciężki temat do rozwiązania podczas rozmowy z konsultantem. Na razie mogę mieć pewność, że otrzymam pomoc, której potrzebuję. Realnie, już... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Te powody powodują moją znacząca opinie ponieważ naturę mam wierną i człowiek tak prawdziwy jak to tylko możliwe -opiera się na mnie skutek braku w wiarę iż gdyż ponieważ ależ rozdajemy pieniądze tak... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Mają promocję, że jak wpłacisz drugi raz, to dostajesz 50% bonusu. Wpłaciłam 200 zł, bonus przyszedł, ale nagle zmieniła się lista gier, na których mogę go wykorzystać. Te, które sprawdzałam wcześniej... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Casinò
  2. Allibratore
  3. Sala per giochi d'azzardo
  4. Istruttore di gioco d'azzardo
  5. Servizio di giochi d'azzardo
  6. Casinò o centro scommesse online

Scritti dall'azienda

Dragonia Casino to nowoczesna platforma hazardowa online, która oferuje szeroki wybór gier kasynowych oraz zakładów sportowych. Serwis został zaprojektowany w sposób intuicyjny, dzięki czemu użytkownicy mogą łatwo poruszać się po stronie, korzystać z dostępnych funkcji i szybko rozpocząć grę. Platforma zapewnia dostęp do tysięcy gier, w tym automatów, gier stołowych oraz kasyna na żywo, co pozwala dopasować ofertę do różnych preferencji graczy. Jednym z głównych atutów Dragonia Casino jest szeroka gama metod płatności. Użytkownicy mogą korzystać zarówno z tradycyjnych metod bankowych, jak i portfeli elektronicznych oraz kryptowalut, co zapewnia dużą elastyczność przy wpłatach i wypłatach środków. Dodatkowo platforma stosuje zabezpieczenia, takie jak szyfrowanie danych i procedury weryfikacyjne, które mają na celu ochronę użytkowników i ich transakcji. Strona jest w pełni zoptymalizowana pod urządzenia mobilne, co umożliwia korzystanie z kasyna bez konieczności instalowania aplikacji. Gracze mogą grać bezpośrednio w przeglądarce na smartfonie lub tablecie, zachowując dostęp do wszystkich funkcji dostępnych na wersji desktopowej. Dragonia Casino oferuje również różnorodne bonusy i promocje dla nowych oraz stałych użytkowników, w tym bonus powitalny i regularne oferty typu free spins czy cashback. Warto jednak zwrócić uwagę na warunki obrotu bonusów, które mogą być standardowe dla branży, ale wymagają spełnienia określonych wymagań. Obsługa klienta działa 24/7 i jest dostępna poprzez czat na żywo oraz e-mail, co pozwala szybko rozwiązywać problemy i uzyskać pomoc. Dodatkowo dostępna jest sekcja FAQ, gdzie użytkownicy mogą znaleźć odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Pod względem bezpieczeństwa Dragonia Casino posiada licencję wydaną przez Anjouan Gaming Authority i osiąga stosunkowo wysokie oceny w analizach branżowych, choć niektóre opinie wskazują na konieczność dokładnego zapoznania się z regulaminem przed rozpoczęciem gry. Ogólnie rzecz biorąc, Dragonia Casino to rozbudowana platforma z dużą ofertą gier i nowoczesnymi rozwiązaniami płatniczymi, która może być atrakcyjną opcją dla graczy szukających różnorodności i wygodnego dostępu do rozrywki online.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Po miesiącu widzę, że to błąd

Na początku myślałam, że to fajna odskocznia po pracy, kilka spinów i spać. Po miesiącu liczę bilans i widzę gruby minus. Małe wygrane tylko zasłaniały to, ile faktycznie wpłacam. Kasyno nic mi nie zrobiło bezpośrednio, po prostu wykorzystało moją słabość do „jeszcze jednej szansy”. Nie chcę tu wracać.

Kiedyś było OK, teraz nie

Wracam po kilku miesiącach i mam wrażenie, że kasyno się zepsuło. Bonusy gorsze, wypłaty wolniejsze, a support bardziej nerwowy. Coś tam poszło zdecydowanie w złą stronę.

Zerowe szanse na wygraną

Tak to się przynajmniej czuje. Wiem, że kasyno ma przewagę, ale tu naprawdę wyglądało jakby coś było skręcone. 300 zł poszło w godzinę przy min stawkach i dosłownie jedna wygrana powyżej 5 zł. Słabo.

Valutata 1 stelle su 5

Za dużo kombinowania, za mało zabawy

Ciągle coś trzeba klikać, potwierdzać, zapisywać się do promocji, czytać regulaminy. Zamiast po prostu włączyć grę i się zrelaksować, człowiek czuje się jak księgowy. Może komuś to wszystko pasuje, ale ja od kasyna oczekuję prostoty, a tego tu nie ma.

Valutata 1 stelle su 5

Dziwne zachowanie slotu po większej wygranej

Miałem jedną większą wygraną na nowym slocie, jakieś 300 zł. Od tego momentu jakby ktoś odciął szczęście, same puste spiny albo symboliczne trafienia. Może paranoja, ale wrażenie jest takie, że system „odbiera” to, co dał. Człowiek zaczyna kombinować, zamiast po prostu grać.

Limity wypłat śmiesznie niskie

Przeczytałam dopiero po fakcie, że dzienny limit wypłaty jest ograniczony, więc jak ktoś wygra trochę więcej, musi dzielić wypłaty na kilka dni. Przy małych kwotach to może nie problem, ale jak złożysz to razem, wychodzi, że czekasz na swoje pieniądze pół tygodnia. Dla mnie to niepoważne.

Minimalne wypłaty za wysokie

Mam na koncie 35 zł i nie mogę ich wypłacić, bo minimum to 50 zł. Musiałbym dopłacić, żeby wyciągnąć swoje własne pieniądze. Dla mnie to absurdalne, wolę już je stracić niż jeszcze coś wpłacać. Takie niby małe rzeczy mnie najbardziej zniechęcają.

Chat bot zamiast człowieka

Na początku rozmowy zawsze odpowiada bot, który podsyła losowe artykuły z bazy wiedzy. Zanim uda się przebić do żywego człowieka, mijają minuty. Jak mam prostą sprawę o konkretnej transakcji, to te automatyczne odpowiedzi tylko mnie denerwują.

Mała wygrana, wielkie wymagania

Udało się wygrać 80 zł z darmowych spinów, ucieszyłem się jak dziecko. Potem okazało się, że muszę obrócić tę kwotę 35 razy, zanim wypłacę. W praktyce oznacza to, że i tak większość przegrałem po drodze. Może i uczciwie zgodnie z regulaminem, ale jak dla mnie to czysta iluzja wygranej.

Niedziałające linki do pomocy

Na stronie o odpowiedzialnym graniu mają linki do organizacji pomocowych. Sprawdziłem z ciekawości i część z nich prowadzi do nieistniejących stron. Trochę to mówi o tym, jak na serio traktują ten temat. Kolejny minus do ogólnego wrażenia.

Mało polskie kasyno

Strona niby po polsku, ale połowa komunikatów po angielsku, regulamin miesza języki, a support czasem odpisuje jakimś translatorowym polskim. Trochę brak szacunku dla gracza z Polski, widać że to tylko lokalna wersja jakiejś zagranicznej knajpy.

Valutata 5 stelle su 5

The site is convenient even on an old phone

I have an old phone, many sites slow down or crash on it. Here everything works great. Games load quickly, nothing freezes. Even the live casino runs without lags. I'm very glad that the developers made the site so light and fast. I can play anywhere without worrying that my phone can't handle it.

16 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

I like that I can see my net profit for each session

After every session, the site shows me my net result for that session, including total bets, total wins, and how long I played. This helps me see at a glance whether I'm actually winning or losing over time, and it stops me from fooling myself into thinking I'm doing better than I really am. I noticed that I was losing money on late-night sessions, so now I stop playing after 10 PM, and my overall results have improved significantly. Having this data right in front of me has made me a much more disciplined player.

Simple and clean design

The website isn't cluttered with flashing banners or annoying pop-ups, so I can focus on playing without distractions. Everything is where I expect it to be, which makes navigating the site quick and easy every time I log in.

Valutata 5 stelle su 5

The site never goes down

I've been playing at this casino for over six months now, and I can honestly say that the site has never gone down or experienced any technical issues during my sessions. I've played during peak evening hours, on weekends, and even on holidays, and every single time the games loaded quickly and ran smoothly without any lag or crashes. This kind of reliability is rare in online gambling, and it's one of the main reasons why I've stayed with this casino instead of trying others, because I know that when I want to play, the site will be there and everything will just work.

Valutata 5 stelle su 5

Mobile site is better than most apps

I don't like downloading casino apps because they take up storage space and drain my battery, so I was happy to find that this mobile site works perfectly without any download at all. All the games load quickly, the buttons are big enough that I never misclick, and I've never had a single crash or freeze while playing on my phone. It's honestly better than most actual apps I've tried, and I can play anywhere without having to install anything, which makes it incredibly convenient for someone who's always on the go.

Everything is fine

I had never played at an online casino before, so I was nervous about depositing real money because I'd heard so many horror stories about people getting scammed. I started with just $20 to test the waters, and I was pleasantly surprised when my deposit showed up instantly and the games ran smoothly without any issues. When I won $50 and requested a withdrawal, the money was in my account 15 minutes later with no questions asked. That first successful withdrawal completely erased my doubts, and now I play here regularly without any fear because I know they're honest.

Games load instantly

Every time I click on a slot, it loads in about two seconds, which means I don't have to waste time waiting around between games. I can play several rounds during my lunch break because everything is so fast, and that convenience makes a big difference when you have a busy schedule like I do.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più