1. Negozio di prodotti di bellezza

Crea Cos er en dansk virksomhed, drevet af tre søstre med en passion for koreansk hudpleje og makeup. Vi specialiserer os i nøje udvalgte K-beauty produkter, som kombinerer innovation, kvalitet og effektivitet. Hos os finder du alt fra rens og toner til cremer og farverige makeupfavoritter – alt sammen håndplukket for at give dig den bedste skønhedsoplevelse. Vi ønsker at gøre K-beauty tilgængeligt og nemt for alle – uanset om du er nybegynder eller hudplejeentusiast.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,0

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Hurtig levering og virkelig god service

Jeg kan varmt anbefale Crea Cos!! I en jungle af de mange K-beauty produkter der findes, har Crea Cos sørget for at teste og udvælge de bedste produkter, som de kan stå indefor. Virkelig skøn lille webshop fra Århus med god service.

20 novembre 2025

En hjemmeside der er nem at bruge

En hjemmeside der er nem at bruge, produkter der er af god kvalitet og en service man ikke kan løfte en finger af.
Kan stærkt anbefale Creacos.

13 luglio 2025

Risposta di Creacos

Tusind tak for din anmeldelse 💕
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både hjemmesiden, kvaliteten af produkterne og vores service :)

Dejligt udvalg af super lækre…

Dejligt udvalg af super lækre produkter. Gode priser og masser af info om de enkelte produkter. Mega hurtig levering, alt gik som smurt.

24 giugno 2025

Risposta di Creacos

Tusind tak for de pæne ord, det er vi glade for at høre :)

Lækre produkter, hurtig service

Varerne kom hurtigt efter bestillingen. Jeg er rigtig tilfreds med de produkter, som kom i en flot indpakning med en personlig hilsen, nogle vareprøver og slik! Jeg bestilte nogle forskellige ansigtsmasker fra bl.a. Dr. Jart+, super lækre. Det er ikke sidste gang, jeg handler her. Kan helt klart anbefales!

25 ottobre 2023

Risposta di Creacos

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for at høre!