Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte slipper med spænde i ruskind str 38 og det er seriøst de bedste sko/sandaler jeg nogensinde har haft! Super dejlig bløde og så gode for mine fødder som ellers ofte bliver ømme i løbet af... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Endnu engang er det bare verdens største fornøjelse at handle hos jer ! Som altid bliver jeg mega fristet ! Så mange skønne og fede varer ! I skuffer bare aldrig og jeg kører helt sikkert gerne he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig skøn og dejligt butik, vi har handlet der flere gange de sidste mange år. Nogle rigtig flinke og imødekommende mennesker i butikken, og de står altid klar til at hjælpe uanset hvad det handl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har fulgt jer på live 😍og synes i har virkelig nogle flotte ting tøj kjoler sko tasker osv😍Har lige fået mine varer med posten 😍og det er kun gået to dage siden jeg bestilte 😍Har modtaget de f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Ultimativ indkøbsoplevelse

Jeg er en (tilfreds) tilbagevendende kunde hos Cowconcept, fordi varerne er i lækre kvaliteter til fine priser, servicen er i top og man altid bliver taget god imod ude i showroomet. Webshoppen synes jeg også er overskuelig og brugervenlig, med realistiske og inspirerende billeder. Kan kun anbefale at handle hos Lisette og resten af teamet hos Cowconcept.dk 🙌🏽

2 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super kundeservice og nytænkende forretning.

Kan kun give mine bedste anbefalinger af Cowconcept. Har handlet hos dem flere gange og de har altid hurtig levering, max 1-2 dage, og ikke mindst er de altid hjælpsomme, hvis man har spørgsmål til de forskellige produkter inden køb.
De har i det seneste år holdt flere live arrangementer på facebook, hvilket altid er med sigte på det som deres kunder efterspørger, og er i denne forbindelse meget lyttende og ikke mindst en fest at være sammen med, trods det er på afstand.
Har en gang besøgt butikken fysisk, og må sige at det er den varmeste og mest imødekommende atmosfære der møder en i Cowconcept.

12 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super kundeservice og hurtig levering

Bestilte den 18/2 en taske, den 19./2 fik jeg en sms om at tasken ikke var i den farve jeg havde bestilt men fik billede af alternativer både farve og andre tasker. Jeg valgte så en anden farve som blev afsendt samme dag.
Se det er kundeservice som man bliver glad i låget af. Nu venter jeg spændt på tasken.
Tasken er ankommet d.d. og lever fuldt ud op til forventningerne.
Kan varmt anbefale Cowconcept.

20 febbraio 2021

Risposta di Cowconcept

Tak for forståelsen af fejlen. Dejligt vi fandt et godt alternativ. 1000 tak for at give dig tid til at anmelde os og give os 5 stjerner. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen på webshoppen.

Helt i orden

Helt i orden
Super hurtig levering - bestilte tirsdag aften og torsdag eftermiddag kunne jeg hente min pakke . Kvaliteten er bare i top og produktet var pakket fint ind i transportposen . Det er ikke sidste gang jeg handler her .

19 febbraio 2021

Risposta di Cowconcept

1000 tak for at handle hos os, og for at give dig tid til at anmelde os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen på webshoppen.

Valutata 5 stelle su 5

Hyggeligt event førte til ny yndlings taske

Deltog den anden aften i et mega hyggeligt liveevent på FB og fik vist super mange flotte varer! Købte en virkelig lækker lædertaske i pumpkinfarve jeg har hentet I formiddags. Den er lige hvad jeg har ledt efter, lækker lækker kvalitet og top service. Skal så meget med igen og glæder mig til at besøge butikken når den åbner sådan rigtigt igen. Glad og meget tilfreds kunde!

18 febbraio 2021

Risposta di Cowconcept

1000 tak for at se med, og for at give dig tiden til at anmelde os. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen i både butikken og webshoppen.

Ingen problemer

Ingen problemer
Dog er jeg glad for jeg tjekkede en pakke der skulle være julegave der ankom indpakket😉prisen sad stadig på, men det er en mindre detalje

24 dicembre 2020

Risposta di Cowconcept

1000 tak for den 5-stjerner julegave.. men hvor er det pinligt vi ikke har dækket prisen til. Det må du meget undskylde.
Rigtig glædelig jul og tak for at Anmelde os🌟🌟🌟🌟🌟

Valutata 5 stelle su 5

Super god og hurtig scervis!

Super god og hurtig scervis!
Jeg har både købt julekalender, tasker, punge, julepynt, smykker og hårelastikker og jeg elsker alle mine køb! Jeg ringede der ind for at få løst et problem med en afsendelse og de fixede det med det samme!

13 dicembre 2020

Risposta di Cowconcept

Hvor bliver vi glade for du har givet dig tid til at anmelde os. 1000 tak det bliver vi virkelig glade for. Tak for at handle hos os og glædelig jul.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kvalitet og kundepleje

Bestilte to brillekæder magen til hinanden. De kom ret hurtigt så der er alt meget tilfredstillende. Jeg starter så med at prøvede ene kæde som slet ikke kan strammes om brillestangen så den er helt ubrugelig. Så prøver jeg den anden. Den kan godt strammes og sidde fast, den løsner sig dog og da jeg så skal stramme den igen knækker kæden. Sender e-mail til firmaet men fårikke svar. Efter nogle dage sender jeg igen en e-mail hvor jeg skriver at jeg rigtig gerne vil have mine penge tilbage og sende kæderne retur. Får stadigvæk ikke svar men pludselig får jeg en kreditnota men kun på den ene kæde og ingen forklaring, undskyldning eller andet. Skriver så igen en mail om at jeg også gerne vi have pengene retur for den anden kæde samt forsendelsen. Desværre får jeg heller ikke svar denne gang. I dag har jeg så skrevet til dem at det er en mærkelig forretningsgang de har og at jeg vil have alle mine penge retur. Er faktisk slet ikke glad for at give negativ feedback og det er ikke sket før men det her er ikke ok

30 settembre 2020

Hej Gitte
Vi beklager rigtig meget den dårlige oplevelse, det er bestemt ikke det vi ønsker.
Der er nu tilbageført for den sidste brillesnor og fragten.

Vh
Lisette

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter og hurtig levering

Lækre produkter og hurtig levering. Samtidig yder de en super god service med kort svartid og hurtig handling, hvis et produkt går i stykker. Da min taske gik i stykker, havde jeg en nye i hænderne dagen efter. Tusind tak for hjælpen! Jeg kommer snart igen. :)

12 agosto 2020

Super service!!

Super service!!!
Kan varmt anbefales!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 luglio 2020

hvor er vi glade for du gav dig tid til at give os 5 flotte stjerner - 1000 tak

Valutata 4 stelle su 5

Kvalitet lever ikke op til pris

Update
Efter nedenstående anmeldelse har Cowconcept tilbudt mig en rigtig fin løsning med retur af tasken. Cowconcept ønsker glade kunder og jeg må sige at jeg har fået en rigtig fin behandling. At jeg ikke synes tasken levede op til kvalitet vs pris er jo min vurdering, men selve serviceniveauet hos Cowconcept har været helt i top. Så overordnet har min oplevelse været rigtig god :o)

Bestilte en Sandra ruskind oversize bæltetaske. Jeg fik hurtigt pakken så i forhold til levering giver jeg 5 stjerner, men kvaliteten af bæltetasken rækker ikke til prisen. 500kr for en tynd og lidt knitrende kvalitet. Jeg er ikke imponeret. Havde den kostet 300 så ville det hænge sammen. Desværre blev jeg fanget i at det er for dyrt at retirerende den og har valgt at beholde den. Men grundet den besværlige returprocess og lidt for høj pris i forhold til kvalitet handler jeg ikke hos Cowconcept igen.

1 luglio 2020

Risposta di Cowconcept

Hej Iben - Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med en let returnering selvom den er brugt eller en anden løsning så du føler oplevelsen er 5 stjernet. Derfor har jeg sendt dig en mail så vi hurtigt kan finde dig en løsning du kan gå glad på sommerferie med. Vh Lisette

Altid super service

Altid super service. Har både handlet fysisk i butikken og på webshop. Bestilte i søndags på jeres webshop, og selvom jeg ved I havde åbent hus, blev min pakke pakket og sendt, med det samme. Kommer helt sikkert igen.

10 ottobre 2019

Risposta di Cowconcept

vi bliver virkelig stolte og glade for, at du gav dig tid til at anmelde os med 5-stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

En lille pung gik i stykker i lynlåsen

En lille pung gik i stykker i lynlåsen, en ny blev afsendt samme dag som jeg skrev til dem. Ingen problemer overhoved. Super service.

13 febbraio 2019

Risposta di Cowconcept

Mange tak for at anmelde os, det betyder meget at vi trods en dårlig lynlås kunne give dig en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vender helt sikkert tilbage

Jeg vender helt sikkert tilbage.
Jeg bestilte torsdag eftermiddag og fredag morgen fik jeg en sms om at pakken kunne hentes.
Trods lidt små problemer med en lynlås der skilte og en der kørte lidt træg var det ingen problemer. Jeg ringede til dem og fik en super sød kvinde i røret som straks fandt en løsning,
Ig ville sende en ny pakke samme dag - tal lige om service.

De resterende ting i pakken virker bare til at være i super lækker kvalitet og jeg glæder mig til at få taget tasken i brug og give resten som julegaver.

Et ekstra plus i min bog er det lave minimumsbeløb for gratis porto.

27 novembre 2018

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più