Ik had een broek gekocht en later bleek die ook voor enkele euro's bij een bepaalde chinese webshop te koop te zijn. Dit is gewoon een of andere dropshipper die TEMU spullen voor de hoofdprijs herverk... Leggi di più
Ik had bestelling gedaan via FaceBook.Maar bij het invullen van de adresgegevens werkte FB zelf alles in NADAT ik het invulde. Zo hadden CA het verkeerde adres. Ik heb één mail gestuurd naar CA met de... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ik had een broek gekocht en later bleek…
Ik had een broek gekocht en later bleek die ook voor enkele euro's bij een bepaalde chinese webshop te koop te zijn. Dit is gewoon een of andere dropshipper die TEMU spullen voor de hoofdprijs herverkoopt.
Vorig jaar een jurkje besteld
Vorig jaar een jurkje besteld. Wel betaald! Na vele mails (geen reaktie!)Nog steeds niks ontvangen!
Ik had dacht ik een mooie contour jurk…
Ik had dacht ik een mooie contour jurk gekocht voor mijn dochter haar bruiloft,
Jurk is binnen gekomen omg wat een flutje zo dun in 1 woord slecht.
Wilde het terugsturen blijkt t uit China te komen!!!!
Kon 20% korting krijgen , ze denken toch niet dat ik gekke herkie ben .stelletje oplichters!!!😡
Koop er nooit !!!!!
Waardeloze kwaliteit
Voor verjaardag van mijn zoon gilet en jasje gekocht, waardeloze kwaliteit, niets is afgewerkt zit geen model aan. Retouradres in China!! had ik over het hoofd gezien omdat hele site voor diet komen of het Bedrijf in Nederland gevestigd is. Niets kopen is mijn advies, oplichters omdat foto s er gelikt uitzien
Is een fraudeleuze website
Is een fraudeleuze website. Ik ben er ingetuind. Normaal let ik daar echt op. Heb twee artikelen besteld en dan komen ze met onzin verhalen dat het adres niet bekend is bij hun en dat ik het artikel maar moet ophalen bij een "lokale bezorgstation",waar die ook mag zijn. NIKS BESTELLEN BIJ DEZE SITE.
Ik heb maanden geleden een bestelling…
Ik heb maanden geleden een bestelling geplaatst voor een leuk jurk .. wel betaald maar niet ontvangen .. ook geen reacties meer op mail!
Ruikt naar oplichting
In augustus een broek besteld en…
In augustus een broek besteld en betaald. Niets ontvangen en hun website is nu offline. Dus oplichterij.
niet vertrouwen
Hier idem. In juli een bestelling gedaan, helaas nog niks ontvangen en ook geen reactie op mijn meerdere mails aan de servicedesk. En tot verbazing zie ik dat de website nu ineens ‘Elsashape’ heet…oplichting. Niets bestellen dus!
Oplichting, denk het wel
In juli een bestelling gedaan, helaas nog niks ontvangen en ook geen reactie op mijn mails aan de servicedesk. En tot verbazing zie ik dat de website nu ineens ‘Elsashape’ heet…oplichting, denk het wel
Oplichting
Niets kopen hier! Bestelling begin juli geplaatst en betaald. Tot op heden niets ontvangen. In het begin nog antwoord op vragen, nu helemaal niets meer!
Opgepast! Oplichters!
Heb begin juli mijn bestelling geplaatst maar tot op heden niets ontvangen. Het beloofde tegoed als dank voor mijn geduld ook niet ontvangen. Dit zijn oplichters!
Begin juli bestelling gedaan en betaald…
Begin juli bestelling gedaan en betaald maar niets ontvangen krijg ook geen antwoord meer 😡
bestelling van 30/7 nog niet mogen…
bestelling van 30/7 nog niet mogen ontvangen. Alle mailadressen lijken niet correct te zijn. Kan hun hierover niet contacteren. Voor alles een eerste keer maar blijkbaar opgelicht
Heb op 11 juli een kleedje besteld en…
Heb op 11 juli een kleedje besteld en tot op heden nog niks ontvangen. 2 maal een mail gezonden waarop er gereageerd werd dat er door aandacht op sociale media heel veel drukte is en dat de levertijd daardoor langer duurt. Tweede keer antwoord gekregen dat ze een terugbetaling willen doen van 10% en of ik nog even geduld wil hebben. Is ondertussen ook al 3 weken geleden. Vind dit echt niet kunnen.
Klacht
Ik probeer al een maand een update te krijgen over mijn bestelling. Elke keer krijg ik als reactie "heb geduld". Vreselijk. Jammer dat er niet wordt toegeven dat er iets mis gaat.
Ben opgelicht voor €70
Ben opgelicht voor €70, tig mails gestuurd via mailadres en contactformulier. Geen antwoord, bestelling niet te traceren, anderhalve maand geleden besteld. Vrees dat ze met de de noorderzon vertrokken zijn..
Niets kopen bij dit bedrijf
Niets kopen bij dit bedrijf. Wil een artikel retourneren maar daar doen ze heel moeilijk over en geven allemaal onzin redenen om het niet terug te nemen. Kreeg nu een aanbod dat ik 15% van het aankoopbedrag terugkrijg, maar dan hoef ik het niet terug te sturen want dat is allemaal maar gedoe voor mij. Haha voor hunzelf bedoelen ze. Waarom ik artikel wilde retourneren, de pasvorm zeer slecht en kwaliteit van de stof slecht.
Hele mooie broek
Ik heb Eva | Elastische broek met hoge taille gekocht. Prachtige broek! Kleur is precies als op de afbeelding en de maat is goed. True to size.
I am very happy with my purchase
I am very happy with my purchase. Pants fit great, just like the picture and advertisement.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.