Op Couponcode plaatsen ze iedere dag de nieuwste kortingscodes. Dus ik kijk in ieder geval als ik iets online wil bestellen of er nog een korting mogelijk is voor die webshop. En zo vaak mogelijk om t... Leggi di più
Wij zijn wezen eten bij Plato in Den Haag en ik moet zeggen het was fantastisch. Heel erg goed eten en gezellige bediening. Een minpuntje, niet voor ons, maar misschien voor oudere mensen, het perso... Leggi di più
Een paar keer heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de kortingscodes die Couponcode.nu beschikbaar heeft. Tip als je toch nog even op zoek wilt gaan naar een korting voordat je iets online koopt.
Enorm goed bevallen. Prima vlees, stokbrood, salades, heerlijk. Alleen de sausjes vielen minder in de smaak, hoewel de satesaus was heerlijk.
Le persone hanno visualizzato anche
veel te weinig interessante aanbiedingen
ik had hier veel meer van verwacht, de aanbiedingen zijn of niet spectaculair of had ik ook zelf kunnen vinden/krijgen.
Overzichtelijke up-to-date site
Site waar ik altijd vind wat ik zoek, de beste kortingscodes overzichtelijk op een rijtje. De top 10 is ook erg handig, hier gebruik ik standaard 1 of 2 codes van. Absoluut een aanrader, ik check deze site toch wel 2-3 keer per week en het gebeurd zelden dat ik niks koop.
Snel en simpel besparen
Op Couponcode.nu vind ik vaak een kortingscoupon wanneer ik iets online wil bestellen. Standaard check is dus eerst even of er een coupon beschikbaar is. Makkelijk besparen en altijd zo gevonden!
topper onder de kortingssites
Fijne gebruiksvriendelijke site met dagelijks nieuwe aanbiedingen en kortingen op een breed assortiment aan artikelen. Persoonlijk vind ik dit de fijnste kortingssite van Nederland.
Voor afrekenen altijd even checken
Duidelijke site met veel verschillende kortingen. En gelukkig niet allemaal banners met reclame waar ik niet op zit te wachten. Deze moet je standaard even checken voordat je online iets koopt!
KORTING IS FIJN
Ik vind dit een puike site, voordat ik online iets ga kopen check ik hier altijd of ik nog wat korting kan scoren. Ik als gierige nederlander zeg hier natuurlijk geen nee tegen!
Betrouwbare en goede website
Eindelijk een duidelijk overzicht van kortingen op het internet! Een ware toevoeging aan het lijstje favorieten.
Korting, korting, korting
Op Couponcode.nu kun je enorm veel en handige kortingscodes vinden. Toch leuk als je een grote aankoop doet bij een webshop als Zalando, om maar een voorbeeld te noemen.
couponcode.nl bedankt!
Net internetshoppen via couponcode ontdekt. Handige site en snel verdiend zo! Ga ik vaker doen :)
Toch weer een paar tientjes bespaard!
Ga ik online shoppen? Even snel voor een kortingscode spieken.
En van die paar tientjes die ik bespaar lekker uit eten !
Korting: wie wil dat nou niet?!
Top site! Ik ga altijd even naar couponcode.nl om de leuke aanbiedingen en fijne kortingen te checken. Zeker een aanrader voor iedereen die van korting houdt! :-)
Erg handig!
Erg handig deze site, snel en gemakkelijk korting krijgen waardoor internet shoppen nog leuker word!
goede kortinge en zowaar up-to-date
Goede site en dito kortingen; En ook eindelijke een site met kortingen die niet al maanden verlopen zijn!
Top dus!
Topsite
De site is erg gebruiksvriendelijk. De diversiteit aan kortingen spreekt me erg aan.
Meer korting!
Site gezien op EditieNL en gelijk getest, wat een kortingen op webwinkels zeg! Vooral de codes van Bol.com zijn ideaal!
Geld besparen!
De site is heel overzichtelijk, binnen no time heb ik mijn gewenste kortingscode gevonden! Ideaal voor mensen die vaak online shoppen. Ik neem altijd een kijkje op deze website voor het afronden van mijn bestelling!
Super handig!
Hartstikke handig zo een site die kortingen laat zien. Zoals het gratis verzenden bij Bol.com. Nu hoef je niet meer zelf te zoeken
makkelijke site voor korting!
Elke keer dat ik online iets koop ga ik even naar deze site omdat ze vaker wel dan niet een of andere kortingscode hebben waarmee ik toch korting kan krijgen. Er hoeft niet eens sprake te zijn van een speciale deal of iets dergelijks! Handig!
Korting!
1 site voor al je korting! Hoef je zelf niet het hele internet af te zoeken voor korting, deze site doet het voor jou!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.