Scopri cosa dicono le persone
Jeg oplevede problemer med min emhætte
Jeg oplevede problemer med min emhætte, opvaskemaskine og lys på badeværelse og køkken. Skrev en mail med vedhæftet billeder/videoer af problematikkerne til min udlejer fra Cosmo. Dagen efter i mailboksen, stod der at en elektriker kommer inden for 2 dage.
Opsummeret var Cosmo rigtig hurtige og meget behjælpelige til at få fikset problemerne, og jeg er en meget tilfreds lejer! :D
Anbefaling herfra
Jeg har i 2,5 år boet i en lejlighed udlejet af Cosmo Ejendomme. Lejligheden er rigtig fin i standsat, og når der opstod problemer var de altid nemme at komme i kontakt med og hurtige til at udrede dem. Særligt boligadministrator Camilla Nytoft har været super god til både hurtig respons og empatisk kommunikation, og er flere gange gået ud over hvad man kan forvente af en administrator.
Absolute SCAM! Dont rent from this company
Absolute SCAM! Don't rent from this company, if you expect your deposit back. We lived only 1.5 years in our apartment and left it in a better state when we got it. On the handover date, an army of painters and floor workers inspected every corner of the apartment. They quoted us 12.000 DKK for painting two rooms, that looked near perfect + over 6.000 DKK to renovate the floors.
Really bad experience until the end - stay away from Cosmo Ejendomme.
Fløjtende god service
I min lejlighed havde vi en kombimaskine, hvor tørretumbleren ikke længere virkede. Samtidig havde vi en stikkontakt, der var i stykker. Inden for en uge stod et par morgenfriske gutter klar til hjælp. De kom smilende og fløjtende ind med god energi, og skiftede kombimaskinen til en ny, og fiksede en ny stikkontakt på ingen tid.
Super service.
Tenderende til svindel: så et godt råd kommer her
Et godt råd er aldrig at skrive under på Cosmo Ejendommes fraflytningssyn. Cosmo Ejendommes virksomhed fungerer på den måde at de selv ejer maler, gulvsliber og håndværkere, så når der er en fraflytning tager de alle dine penge så de kan suge dem ud til deres egne virksomhedder. Selvom det virker besværligt skal du modstride deres opgørelse på fraflytningsdagen, og lade det komme til retslig afgørelse. Så vil du altid få en meget meget større del af dine penge tilbage (medmindre du decideret har totaltsmadret lejligheden). Der er intet at frygte og intet at være bange for, det er bare en simpel proces. Tilmed kan du hjælpe til at humbug-virksomhedder som denne ikke kan fortsætte med så beskidte forretningsmetoder. De prøver at presse dig på flyttesynsdagen, men det er en del af deres forretningsstrategi, så bare vær iskold, og få dine penge med derfra på lovlig vis. Dette er et utroligt usympatisk firma. Og spred ordet, så heller ikke andre skal blive snydt af dem.
Præcis dette her jeg selv oplevet.
Derudover er et godt råd hvis du lige er flyttet ind i en lejlighed at tage billeder af alt. Selv de mindste ridser i gulvet, hak i maling eller lign. Eller komfur eller køleskab. Cosmo udstyrer ejendommene med lavkvalitets udstyr og med beskylde dig for at misligholde gulve og maling fordi du bor i lejligheden.

Risposta di Cosmoejendomme
Fint.
Gode og hurtige til at fikse problemer, såsom slidt inventar, løbende toiletter og etcetera.
Intet depositum tilbage, den gik lige præcis i nul.
Kontakt med ejendomsadministrator var ofte med mere eller mindre nedladende tonefald - det gjorde kommunikationen til en ubehagelig affære.
Anbefalingsværdig!
Jeg har boet i en af Cosmo' lejligheder i 11 år og kan kun anbefale dem!
De har ligeledes været absolut fair i forbindelse med fraflytning, hvilket jeg havde frygtet efter så mange år og en lejekontrakt efter den gamle lejelov.
Reelt og seriøst boligselskab
Reelt og seriøst boligselskab!
Jeg har boet i en lejlighed gennem Cosmo ejendomme i 2 år, og hjælpen var altid at finde når der var brug for det.
Derudover er de meget fair omkring tilbagebetaling når man flytter ud. Jeg fik tilbagebetalt lige knap halvdelen af mit depositum ved udflytning, det havde man ikke kunne regne med alle steder.
Jeg skriver en anmeldelse som tidligere…
Jeg skriver en anmeldelse som tidligere ansat hos Cosmo, måske til andre der overvejer arbejde der.
Cosmo er generelt et godt sted at være, især hvis du bare passer dig selv. Så længe dine chefer ikke kommer og blander sig, skal det hele nok gå, de er ikke ret gode til at planlægge og de stiller spørgsmålstegn ved de ting du gør eller beder om. Siger de at du skal lave noget andet, skal du bare sige javel og gøre det, men selvom du samarbejder med dem, stikker de en kniv i ryggen på dig alligevel og lyver overfor dig den dag du skal fyres, og når den dag kommer, ryger du ud hurtigere end du kom ind. Jeg blev fyret til min MUS samtale, med den mundtlige begrundelse at der ikke var plads i budgettet, den skriftlige lød på manglende arbejde. Med godt og vel 80 ejendomme, er der i hvert fald noget der ikke passer. Tilmed blev jeg bedt om at stille firmabilen med det samme, jeg måtte ikke engang arbejde dagen færdig eller som i de fleste virksomheder, ugen ud. Jeg blev kørt hjem af en vicevært, det er da selvfølgelig fint nok, men jeg røg ud med sådan en fart at man skulle tro jeg stjålet fra dem, og jeg skulle ud før jeg kunne få sagt farvel til mine kollegaer.
Håndværker afdelingen er rigtig god, der er nogle specielle mennesker imellem, men det er jo det der gør afdelingen fantastisk at være i. Men husk der vil altid være mindst en der ikke ville tøve med at smide dig under bussen, hvis lokummet brænder.
Fin løn, firma tlf og firmabil. Ingen overenskomst, så hold dig væk, hvis dine rettigheder er vigtige for dig!!
Jeg kan klart anbefale Cosmo
Alle fejl og mangler i lejligheden blev altid fikset asap og ved udflytning var afregningen meget reel. Faktisk billigere end hvad jeg selv kunne hyre håndværkere til. Så jeg kan kun anbefale Cosmo.
De tager ved på slutsedlen
De tager ved på slutsedlen. De håndværker firmaer de bruger tager kassen for deres arbejde. Det er til grin.
Og jaja de sender regningerne med, men derfor er deres priser stadig aaaaalt for høje 😂😂
Samtidig så når man fraflytter. Udregner de varmen for hele året og dividerer det ud. Så nu har jeg betalt vand og varme for den beboer efter mig. Lad være med at leje ved dem, det er en dyr fornøjelse.
Den første blev sjovt nok slettet
Jeg kan desværre tilslutte mig koret af folk med dårlige oplevelser. Cosmo ejendomme er i en liga for sig hvad angår modbydelige paragraf ryttere, de er udspekulerede som kriminelle og sørger for at klemme alt hvad de kan på udlejers regning. Du skal som nævnt i tidligere sager have alt på skrift, hvis du så kommer med det på skrift siger det du har fabrikeret det. Udover det er det kun muligt at overleve en sag med dem hvis enten du eller din bedre halvdel er advokat.
Du skal ikke sætte dig i et eneste af deres lejemål, de skal nok få alle deres udgifter og meget til sat på dig som lejer.
De til går din lejelighed uden dit samtykke eller varsel, de nævner der er sendt et brev med dette men når du siger det ikke er modtaget, siger de bare du har smidt det væk.
Kun gode oplevelser
Har kun godt at sige om Cosmo. Vi boede hos dem i knap 2 år, og vi oplevede ikke andet end gode ting. Rigtig god og overskuelig opgørelse ved flytning, hvor alt stemte overens med vores forventninger.
Har boet i samme ejendom i over 20 år
Har boet i samme ejendom i over 20 år, hvoraf Cosmo Ejendomme har været ejer/administrator af ejendommen i ca. 10 år. Vi har aldrig haft problemer. Har komfur, emhætte, køleskab eller vaskemaskine været gået i stykker, er det blevet repareret eller udskiftet uden ophold.
vi er meget tilfredse.
Jeg har boet til leje hos Cosmo i 16 år…
Jeg har boet til leje hos Cosmo i 16 år og har kun ros til personalet. Her bliver man mødt med stor venlighed og imødekommenhed.
Jeg har kun ros tilovers for den måde jeg er blevet behandlet på om det gælder små eller store problemer.
Jeg kan varmt anbefale lejemål hos Cosmo.
Utrolig god service!
Jeg har boet til leje ved Cosmo i tre år, og jeg har kun positive erfaringer! Hvis der er det mindste, så er de kun et opkald væk. I forrige uge fik vi en vandskade i køkkenet midt om natten, men Cosmo har heldigvis en nødtelefon, hvor fagpersoner dukkede op midt om natten for at mindske skaderne. I de efterfølgende dage var vi løbende i kontakt med Cosmo, hvor de ville sikre sig, at vi var okay, og at de nødvendige fagfolk var begyndt at kontakte os for at udbedre skaderne. Utrolig hjælpsomme og professionelle!
ny frysekøleskab
For nogle uger siden fik jeg en ny frysekøleskab, efter dørene på min gamle var for slidt. Der var god kommunikation med Cosmo under hele forløbet og arbejdet blev først afsluttet efter frysekøleskabet var helt korrekt på plads, som tog flere omgange, fordi det skulle løftes nogle centimeter, med hjælp af en sokkel. De to vicevært tog meget hensyn til gulvene/væggene, med hjælp af nogle måtter jeg lagde frem; desværre kom der nogle skrammer på køkkenets dørkarmen. Til sidst kom snedkeren og lavede det sidste, desværre uden at male væggen lidt. Alligevel var det alt i alt en god oplevelse.
God service når jeg ringer med forskellige problematikker.
Der er så meget dårligt jeg kan sige om…
Der er så meget dårligt jeg kan sige om Cosmo Ejendomme, at jeg næsten ikke magter det. Bare lad være! Hold jeg langt væk!
Her døjer vi blandt andet med:
- skimmel svamp (som Cosmo ikke vil tage sig af og kun laver lappeløsninger til).
- en opgang som falder fra hinanden, som de heller ikke vil gøre noget ved.
- vandskader, som de heller ikke vil gøre noget ved.
- dårlig service generelt når man snakker med dem.
- ingen forståelse og selvindsigt
- den VILDSTE dobbeltmorale. Der er fx. nu sat meget strænge krav mht. vedligeholdelse af vaskekælderen. Hvilket vi i opgangen altid har været gode til. Men med det sagt er der nul krav til dem selv ift. vedligeholdelse.
- en forventning om et helved når vi engang fraflytter.
- osv. osv. osv.
Hold jer væk!
***SVAR TIL COSMO***
Hvorfor I er undrende overfor sådanne anmeldelse kan jeg ikke forstå. Jeg ved I har mange utilfredse lejere - hvilket også ses her på Trustpilot, hvor anmeldelserne ikke ligefrem er gode.
Ift. skimmelsvamp. Ja - det har været en lang proces. Dette er for os intet problem. Og generne derved er som sådan også helt OK. Løsning er dog utilfredsstillinde og har endnu ikke løst problemet. Så er det mon stadig en igangværende proces? Det ved vi ikke noget om/er gjort opmærksomme på.
Vandskaderne er ikke i vores lejlighed, men lejligheden over os. At jeg ikke vil "sidde overhørig" for dette ved jeg ikke hvor I har fra. Håndteringen af denne vandskade har ikke været optimalt og er kun endnu et eksempel på vores oplevelser.
Ift. opgangen er dette ikke et problem, som opstod samme dag min anmeldelse blev skrevet. Der har i mange år været problemer med den og jeg ved fra andre beboere, som har boet her i længere tid, at det altid har været et problem og igen et problem I ikke vil tage jer af. Efter vores snak om netop dette gør I os opmærksomme på, at det ikke er noget i vil løse/reparere lige foreløbigt. Da der falder beton ned fra loftet i øjeblikket, er det for mig uforståeligt, at I ikke rykker ind med det samme og får det fixet.
Hovedsageligt er "tingene" sket i fortiden. Sjovt nok? Men det ændre vel ikke på noget? Og så må vi jo se hvad fremtiden bringer.
Tak for svar - I ringer jo bare igen, hvis yderligere skal forklares.
Vh

Risposta di Cosmoejendomme
Svindel
Svindel. De tar hele depositumet og renoverer leiligheten. Det de gjør er ulovlig og de satser på (og tjener mye på) at mange ikke tar det videre til huslejenævnet. Gjør en det vil en få pengene tilbake, men det er så unødvendig at en må gjennom en så lang prosess, kun fordi Cosmo er fullstendig urimelige. UNNGÅ COSMO!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.