Cosmetique Totale Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Cosmetique Total heeft me zeer goed geholpen met mijn huidproblemen, ik had heel veel last van acne door de periode waarin ik veel stress had en was in zeer goede handen van Inge die in Geel gevesti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een diepte reiniging en hydraneelding gedaan in Bergen op Zoom. Op advies van Corine die me super goed geholpen heeft. Ik had wat last van een droge huid en hele kleine bultjes en zag er na de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb op 17-jarige leeftijd mijn benen en bikinilijn laten laseren bij Cosmetique Totale. Al vanaf de eerste sessie heb ik hiervan een ongelofelijk mooi resultaat. Ik had veel en donker haar en een b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mon expérience de septembre 2025 m a laissé des séquelles injection ratée ..catastrophique maintenant Cosmétique s appelle Aever!!!! Cosmétique dit m avoir donné des conseils pour résoudre mon soucis... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica per la cura della pelle

Scritti dall'azienda

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings. Daarnaast bieden wij op 16 locaties hoogwaardige injectable behandelingen uit zoals Botox en fillers. Onze gerenommeerde cosmetische artsen hebben een holistisch approach en prikken 4 dimensionaal. Dat houdt in dat ze rekening houden met een natuurlijke mimiek van het gezicht. Wij vinden het belangrijk dat onze huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben wij een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

351 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

154 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Honteux

Depuis janvier, j’essaie de contacter Cosmetique Totale sans succès. J’ai payé plus de 500 € pour des prestations, et depuis ils ont disparu sans nouvelles. J’ai envoyé 3 e-mails et rempli 2 fois leur formulaire comme demandé, afin d’avoir des informations sur la durée de leur fermeture temporaire.

Ils avaient annoncé une fermeture temporaire, mais cela fait maintenant plus de 6 mois et aucune réponse. Je trouve cela honteux et irrespectueux vis-à-vis des clients qui ont payé d’avance.

Je ne recommande pas cet institut tant qu’ils n’assurent pas un vrai service client et qu’ils n’apportent pas de solution pour rembourser ou reporter les rendez-vous.

Mis à jour 7/07/2025:
J’ai pris connaissance de votre e-mail. Mon dossier a enfin été retrouvé. J’y ai répondu.

29 giugno 2025

Chère Leila

Nous vous remercions pour votre commentaire.
Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez essayé de nous contacter à plusieurs reprises, mais que vous n'avez malheureusement pas eu de réponse jusqu'à présent.
Cependant, je voudrais vous informer que l'adresse e-mail de Cosmetique Totale en Belgique n'est pas utilisée pour le moment.
Nous aimerions vous contacter afin de trouver une solution pour vous, car notre clinique à Bruxelles reste fermée et ne sera plus ouverte.
Malheureusement, je ne trouve pas votre dossier dans notre système. Veuillez envoyer vos coordonnées à service@cosmetique-totale.nl afin que mes collègues du service après-vente puissent vous aider par courrier.

Nous attendons avec impatience votre e-mail.

Je vous prie d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de mes salutations distinguées,

L'équipe de Cosmetique Totale

Mise à jour 07/07/25 : Je viens de vous envoyer un e-mail, car nous aimerions vous contacter afin de trouver ensemble une solution appropriée.

Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden, een aanrader!

Ik heb erg goed advies gekregen en de producten die ze me heeft aangeraden helpen direct. De roodheid en de acne is direct verminderd. Ze nemen de tijd om je verhaal te horen en goed met je mee te denken. Ik ben nu al enorm tevreden.

16 maggio 2025

Beste Tamar,

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent en direct verbetering merkt! We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen en advies op maat te geven, dus fijn dat u dat zo heeft ervaren.
We staan ook de volgende keer weer graag voor u klaar!

Zeer tevreden!

Ik laat al twee jaar een nektatoeage weglaseren. De eerste sessies had ik in Haarlem, maar daar bleef zichtbaar resultaat helaas uit. Sinds ik ben doorverwezen naar de locatie in Buitenveldert en door Lamyna word geholpen, zie ik eindelijk snel vooruitgang. Lamyna is ontzettend vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. Absoluut aan te raden!

27 giugno 2025

Beste Ken,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring!
Wat fijn om te horen dat je bij onze locatie in Buitenveldert en met de hulp van Lamyna eindelijk de gewenste vooruitgang ziet.
We zijn blij dat haar professionaliteit, betrokkenheid en vriendelijkheid zo gewaardeerd worden.
We zien u graag terug.

Valutata 5 stelle su 5

Verlost van schimmelnagels en overbeharing, wat een gevoel van vrijheid!

Ongeveer 9 maanden ben ik nu onder behandeling bij de vestiging in Nijmegen, aan de Couwenbergstraat. Na heel lang twijfelen (Werkt het wel? Is het geen weggegooid geld?) toch de knoop doorgehakt. In eerste instantie heb ik 3 laserbehandelingen voor mijn schimmelnagels ondergaan. De behandeling sloeg aan en nu, maanden later, zijn mijn nagels nog steeds gezond en schimmelvrij. Geen pijnvrije behandeling, 't Is even de kiezen op elkaar, maar zeker de moeite waard.

Hierdoor en door de prettige en deskundige benadering van Kimberley, was mijn vertrouwen zo sterk dat ik besloot om door te pakken om voor eens en voor altijd ook verlost te worden van de door PCOS veroorzaakte overbeharing in mijn gezicht en op mijn benen, waar ik al sinds mijn pubertijd (lang geleden) mee worstel. Wat volgens velen een vreselijk pijnlijke ervaring zou moeten zijn, is mij voor 200% meegevallen. Het is gevoelig, maar zeker niet pijnlijk. En het resultaat is echt geweldig. Na 2 laserbehandelingen kan ik een korte broek aan of gaan zwemmen zonder eerst mijn benen te hoeven scheren. Geen dagelijkse scheerbeurt van mijn benen meer. Het voelt als een bevrijding. Was ik hier maar veel eerder aan begonnen!
Het is het geld dubbel en dwars waard. Heb je de juiste aanvullende verzekering, dan wordt een gedeelte van de behandeling vergoed. Ik had deze niet, maar dankzij de mogelijkheid om een voordeelpakket te nemen en dit in termijnen te betalen is het goed te doen. Ik ben deze zomer een gelukkig mens!

Beste Irma,

Wat fijn om te horen dat u na enige twijfel toch de stap heeft gezet en inmiddels zulke mooie resultaten heeft behaald. Het doet ons goed te lezen dat zowel de laserbehandeling voor de nagels als voor de overbeharing naar verwachting een gewenst resultaat heeft.

Wij zijn blij dat de deskundige en prettige begeleiding van Kimberley heeft bijgedragen aan dit positieve proces.

Dank ook voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u een prachtige zomer toe en graag tot de volgende keer.

Lysette- Cosmetique Totale

Eind 2023 ben ik voor het eerst bij Lysette geweest. Ik had last van acne en na meerdere dingen geprobeerd te hebben heb ik samen met Lysette een routine gevonden voor mijn huid. Lysette luistert aandachtig en legt altijd uit wat ze doet en waarom ze iets doet. Ook begrijpt Lysette als geen ander wat huidproblemen met je kan doen.

Inmiddels is mijn huid super glad en rustig geworden. Ik kijk altijd erg uit naar de behandelingen. Lysette geeft eerlijk en passend advies en is ook nog eens super gezellig.

Beste Janine,

Wat fijn om te horen dat u zulke goede resultaten hebt behaald en dat uw huid inmiddels zo mooi rustig en glad is geworden. Lysette zet zich met veel toewijding in voor elke client, dus het is geweldig om te lezen dat haar betrokkenheid, uitleg en persoonlijke aanpak zo gewaardeerd worden.
We kijken ernaar uit u weer te zien bij de volgende behandeling.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de…

Ik ben erg tevreden over de behandelingen bij Cosmetique Totale Barneveld. Amanda is altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ze heeft me goed advies gegeven en geholpen om mijn huid weer in goede conditie te krijgen. Ik voel me altijd goed verzorgd en waardeer haar persoonlijke aanpak en deskundigheid. Zeker een aanrader!

Beste Thammy,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de behandelingen bij Cosmetique Totale Barneveld en de begeleiding van Amanda. We zijn blij dat haar persoonlijke en deskundige aanpak jou zo goed heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat je je goed verzorgd en op je gemak voelt, en het is geweldig dat dat zo wordt ervaren.
Tot de volgende afspraak!

Zeer deskundig

Zeer deskundig. Erg vriendelijk. Stelde me tijdens de behandeling (laseren) steeds op m’n gemak. Erg mooi resultaat.

5 giugno 2025

Beste Chantal,

Wat fijn om te horen dat je je op je gemak voelde tijdens de behandeling en tevreden bent met het resultaat. Graag tot een volgende keer!

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring, alleen maar dure producten aansmeren die helemaal niet werken, ze geven aan de producten werken uitstekend, totaal geen, verandering voor mn puisten en vlekken op mn rug, pas op met dit soort klinieken het lijkt dat ze alleen zijn op geld en snel rijk worden

23 giugno 2024

Beste Vloger,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat jammer om te horen dat uw ervaring bij ons niet positief is geweest. We vinden het belangrijk om te weten wat er precies is misgegaan, maar kunnen uw gegevens helaas niet terugvinden in ons systeem.

We zouden dan ook graag met u in contact komen om te achterhalen welke producten u precies heeft gebruikt en hoe het behandeltraject is verlopen. Veel van onze producten hebben tijd nodig om zichtbaar resultaat te geven, en het kan zijn dat er aanpassingen in het behandelplan of product gebruik nodig zijn. We kijken hierin graag met u mee, zodat we indien mogelijk alsnog tot een gewenst resultaat kunnen komen.

U kunt ons bereiken via 085- 9022080 of huidtherapeut@cosmetique-totale.nl
We staan open voor een persoonlijk gesprek en helpen u graag verder.

Behandeld met de co2 laser

Behandeld met de co2 laser, onder oogleden, bij Mediderm Nijmegen door Sanne. Deskundig en professioneel advies en behandeling, goede nazorg en als aller belangrijkste: een zeer tevreden resultaat.

1 novembre 2024

Beste Retta,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de behandeling met de CO2-laser onder de ogen, uitgevoerd door Sanne. Deskundigheid, professionele zorg en goede nazorg staan bij ons hoog in het vaandel, en we zijn blij dat u dit zo heeft ervaren. Nog belangrijker is natuurlijk dat u tevreden bent met het resultaat.
Graag tot een volgend bezoek!

Professioneel

Professioneel, duidelijk en vriendelijk. Ik heb vlekjes uit mijn gezicht laten verwijderen. Na 3 behandelingen ben ik erg tevreden over het resultaat. In het voorgesprek was het duidelijk wat ik kon verwachten en hoe het proces zou gaan. Dit klopte precies met wat er gebeurde. Er werden adviezen gegeven maar er was vrijheid om de cremes en andere middelen aan te schaffen waar je wilde, dat kan bij de praktijk maar ook elders als je dat liever doet. De specialisten checken ook hoe je zelf in het proces zit, leggen geen druk op je maar alles gebeurt in een vriendelijke adviserende sfeer. De vlekjes zijn bijna helemaal weg en ik ben blij met het resultaat.

4 giugno 2025

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het resultaat van de behandelingen als over onze werkwijze. Transparantie, professionele begeleiding en een ontspannen, adviserende sfeer vinden wij erg belangrijk, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo is ervaren. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Klant vriendelijk

Wordt standaard vriendelijk ontvangen door alle medewerkers. Savannah neemt altijd de tijd om de beste behandeling te kiezen wat past bij mijn wensen. Sfeer is prettig en resultaten kun je echt voelen/zien.

19 giugno 2025

Beste Tiffany,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons veel plezier om te horen dat u zich steeds vriendelijk ontvangen voelt en dat Savannah de tijd neemt om samen met u de meest geschikte behandeling te kiezen. We streven naar een prettige sfeer en zijn blij dat u de resultaten daadwerkelijk ervaart. Graag tot een volgend bezoek.

Valutata 1 stelle su 5

Cosmétique Valence Accueil détestable de la directrice…

Accueil détestable de la directrice Sabrina qui semble ne pas connaître les règles de politesses de bases d’un institut pour accueillir les clients qui la font vivre …
Vous êtes sur votre téléphone elle vous apostrophe et exige de baisser le son de votre téléphone parce qu’elle a des appels à passer soi disant … qui est à la limite de vous insulter et plus qu’incorrecte … on peut dire aux gens certaines choses en restant courtoise
A fuir
Et en plus il se moque de toi quand tu donnes un avis, la lecture de leur réponse est démonstratrice …. À fuir
Tu es dans une salle d’attente vide
La super directrice t’apostrophe sans respectez les règles de bases de politesses et elle ment dans sa réponse …
En plus d’être cher, impoli, ils ne sont pas capables d’assumer leur propos ….
À fuir absolument
N’hésitez pas à consulter les avis sur internet, vous verrez comment ils sont …
Fuir fuir fuir

17 giugno 2025

Chère Valérie,

Nous vous remercions pour vos commentaires. Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience avec nous n'a pas été positive. Nous aimerions préciser que dans la salle d'attente, il vous a été demandé de baisser légèrement le volume de votre téléphone, par respect pour les autres clients qui étaient en cours de traitement. Cette demande a été faite de manière calme et polie, dans le seul but de maintenir une atmosphère agréable pour tous.

Nous comprenons que cela ait pu vous paraître désagréable, et ce n'était évidemment pas notre intention. Chez nous, une communication respectueuse est primordiale, tant envers les clients qu'au sein de notre équipe.

Nous apprécions que vous ayez pris le temps de partager votre expérience et nous espérons que nous pourrons laisser une impression plus positive à l'avenir.

Cordialement,
Cosmetique Totale

Mise à jour 08/07/25 : Nous avons essayé de vous joindre par téléphone à plusieurs reprises pour prendre contact avec vous afin que nous puissions discuter de la situation ensemble, mais malheureusement sans réponse.

Laseren / Definitief ontharen

Ik kom nu al enige tijd bij Evita voor het definitief ontharen / laseren. Ze heeft van tevoren alles goed uitgelegd en een realistische schatting gegeven qua looptijd en wat het effect zou zijn. Ik ben erg tevreden met het resultaat maar ook hoe alles is uitgevoerd! Als dit is afgerond wil ik verder gaan kijken naar andere huid behandelingen die ze bieden om mijn huid te verbeteren.

16 giugno 2025

Beste Leila,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het resultaat én over de manier waarop de behandelingen worden uitgevoerd!
Evita neemt graag de tijd voor goede uitleg en realistische verwachtingen, dus het is fijn dat dat zo wordt gewaardeerd.
We kijken ernaar uit om je straks ook te mogen begeleiden bij andere huidverbeterende behandelingen!

Altijd een goede ervaring

Ik kom altijd op locatie Rotterdam Noord. Altijd een fijne ervaring gehad en goed advies gekregen zonder dat ik het idee had dat er iets werd 'aangesmeerd. De zaak oogt altijd schoon en medewerkers zijn erg vriendelijk.

Beste Kirsten,

Hartelijk dank voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat je je prettig voelt bij onze locatie in Rotterdam Noord en onze werkwijze waardeert.
We vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven en een fijne, schone omgeving te bieden. Graag tot een volgend bezoek!

Valutata 5 stelle su 5

Hoi met Ylari Ben begonnen bij…

Hoi met Ylari Ben begonnen bij rechterbeen om m’n tatoeages weg te laten lazeren en ik merk dat ik steeds zelfverzekerder begin te worden en nu heb ik de smaak te pakken ga m’n rechteronder arm hier na doen,ik ben erg tevreden over de behandelingen en vind het fijn dat als ik een afspraak wil verzetten dat dat gewoon via watsapp kan kan niet wachten tot de volgende sessie

Beste Ylari,

Wat mooi om te horen dat u zich steeds zelfverzekerder voelt na de behandelingen, dat is precies waar we het voor doen!
Fijn dat je tevreden bent over de behandelingen én dat je de communicatie als prettig ervaart.
We kijken ernaar uit je weer te zien bij de volgende sessie!

Deskundig personeel en behandelingen

Deskundig geholpen. Goede uitleg en behandelingen zijn vakkundig uitgevoerd! Blij met de resultaten. Personeel is heel erg vriendelijk!

12 giugno 2025

Beste Kirsten,

Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de behandelingen, het resultaat en onze service.
We doen het met veel plezier en vinden het belangrijk dat je je welkom en goed geholpen voelt.
Graag tot ziens!

Top meid in haar vak

Hoi ik kom meerdere keren bij Savana in Bergen op Zoom
Een hele vriendelijke sociale meid
Legt alles goed uit wordt zo goed ontvangen
Sociaal netjes in haar werk
Legt alles goed uit een luisterend oor
Ik krijg ook vele complimenten van mensen
Top Savana is echt aan te bevelen
Aanrader om zeker een keer naar Bergen op Zoom te gaan bij Savana

Beste,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de behandelingen bij Savana! We vinden het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt en goed geïnformeerd wordt, dus het is superfijn dat je dat zo ervaart. En wat leuk dat je complimenten krijgt over je huid! Dank je wel voor je vertrouwen en de lieve woorden, ook namens Savana.
Graag tot de volgende keer!

Een aanrader

Nu een aantal keren voor een behandeling geweest. Een nette en hygiënische locatie. Vriendelijk ontvangen, deskundige huidtherapeute die goed behandelen en goed advies geven, mijn huid ziet er al veel beter uit. Ik ben zeer tevreden.

Beste Angela,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de behandelingen en dat je huid al zo’n mooie verbetering laat zien!
Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden over onze praktijk en therapeuten. We helpen je graag weer bij een volgend bezoek!

Behandeling hoofd en aangezicht

Behandeling, ouderdoms plekken op hoofd en aangezicht door huidtherapeute behandeld.
Heel kundig ,verstaat haar vak.
Geeft duidelijke uitleg over de behandeling.
Praktijk en apparatuur schoon.
Vriendelijk personeel.

12 maggio 2025

Beste Rcik,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de uitgebreide review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de behandeling, de uitleg en de hygiëne in onze praktijk. We doen ons best om iedereen met zorg en deskundigheid te helpen, dus uw waardering betekent veel voor ons. Graag tot een volgende keer!

Het team van Cosmetique Totale

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più