Fantastisk kommunikation og service Jeg manglede en enkelt spilleplade, og Holger og hans team var super hjælpsomme med at finde en løsning. Jeg fik svar på mine forespørgsler lynhurtigt. Cornhole.d... Leggi di più

OK uden at være prangende. Bestillingsprocessen var OK med hurtig bekræftelse. Herefter gik det ikke så stærkt; bestillingen blev afgivet den 3. juni og varen modtaget den 16. - Altså næsten to uge... Leggi di più

Mega god kundeservice både via chat og mail samt hurtig levering. Der var en fejl i træbeklædningen, som gjorde den skrøbelig, og de sendte straks en ny. De bedste anbefalinger herfra 👌🏻

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Organizzatore di attività all'aperto
  3. Negozio di articoli sportivi
  4. Servizio di noleggio attrezzature sportive
  5. Produttore di giochi e giocattoli
  6. Negozio di giocattoli

Cornhole dk er Danmarks førende leverandør inden for Cornhole spil. Vær med til at spille sommerens sjoveste udendørsspil! Dette spil er garanteret timevis sjov til familie fester, gæster og til de festlige. Cornhole er det klassiske spil hvor man kaster kornposer mod modstanderens mål for at samle point. Spillet har enkle regler, og passer godt til både store og små spillere. Sæt dit kongespil tilbage i skuret og få fat i Cornhole. Et sjovt spil for hele familien, der kan spilles både inde og ude.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

46 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk god kundeservice :-)

Fantastisk god kundeservice. Den første pakke jeg modtog var blevet ødelagt under forsendelsen - men Cornhole.dk var hurtige til at fremsende en helt ny, uden problemer. En rigtig god oplevelse all-around :-)
Jeg anbefaler klart andre at handle fra dem

13 aprile 2024

Super service, kvalitet og levering.

Vi bestilte et custom premium sæt med eget print til, som ser fantastisk ud!
Derudover fik vi status på ordren med tilhørende video af produktionen af vores sæt, leveringen skete før tid, og herefter fik vi en venlig og varm opfølgning på vores køb.

Alt i alt en rigtig god og professionel oplevelse. Stort fem-tal herfra!

14 marzo 2024

STAEDTLER Nordic - Custom Cornhole & Pouches Success

Our team is very happy with the fantastic service we received from Cornhole.dk on our custom cornhole game project! Special recognition should be given to our contact, Holger, who went above and beyond with his assistance, reliability, and friendly customer service.

Facing a tight deadline, Cornhole.dk showcased true professionalism and efficiency, delivering a custom cornhole game that exceeded our expectations. The craftsmanship and full-service assistance were outstanding.

Holger's responsiveness and dedication to ensuring our needs were met made the entire process seamless. It's refreshing to experience such a high level of customer care and efficiency.

Our team recommends Cornhole.dk for their exceptional B2B /custom services!

25 gennaio 2024

God oplevelse

Noen problemer med levering, men god opfølgning fra Cornhole sørget for en god oplevelse.

4 ottobre 2023

Hej Kjartan,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, selvom der var nogle udfordringer med leveringen. Leveringen er desværre uden for vores hænder, men vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Hvis der nogensinde skulle opstå behov for yderligere hjælp eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her altid for at assistere dig.

Tak fordi du valgte Cornhole.dk!

Lynhurtig levering

Virkelig pænt sæt. Huller til håndtag og ben der kan klappes sammen, så sættet ikke fylder så meget. Ejeren var i nabolaget og leverede min orde få timer efter bestilling :-)

21 settembre 2023

Risposta di Cornhole

Mange tak for de fine ord Britta. Vi går altid den ekstra mil når vi har mulighed for det. Så fedt at kunne levere spillet personligt til dig :)

Mvh
Jeppe
Cornhole.dk

Hej Claus,

Fantastisk at høre, at du er tilfreds med produktet og vores hurtige levering! Det glæder os at vide, at vi lever op til dine forventninger.

Skulle du have spørgsmål eller brug for assistance i fremtiden, så ved du, hvor du kan finde os. Vi er altid klar til at hjælpe!

Tusind tak for din positive feedback. Din mening er vigtig for os.

Ønsker dig en rigtig god dag!

De bedste hilsner,
Holger fra Cornhole.dk

Cornholespil med vores eget design

Jeg købte et custom cornholespil til vores fritidshjem fra Cornhole.dk. Hele processen var nem, og Holger var meget hjælpsom med at guide os gennem designmulighederne. Da spillet ankom, var både børn og voksne begejstrede. Kvaliteten er rigtig god, og det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. Vi er meget tilfredse med vores køb og vil anbefale Cornhole.dk til andre.

14 settembre 2023

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at hele processen var nem, og at både børn og voksne er glade for spillet. Vi lægger stor vægt på kvalitet og detaljer, så det er skønt at høre, at det bliver bemærket.

Hvis I skulle have spørgsmål eller brug for assistance i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os.

Tak fordi du valgte Cornhole.dk og for din anbefaling. Det betyder virkelig meget for os.

Rigtig god fornøjelse med spillet!

Cornhole med firmalogo

Jeg har bestilt et Cornhole spil med firmalogo, og Holger har været super sød til at sende et par forskellige designmuligheder, som vi kunne vælge imellem.
Spillet blev modtaget på kontoret med stor glæde blandt alle kolleger, så nu glæder vi os til næste fredagsbar/cornhole-konkurrence på kontoret.

20 settembre 2023

Hej Benjamin,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at designprocessen og det færdige Cornhole spil med firmalogo faldt i god jord på kontoret. Fredagsbar med cornhole-konkurrence lyder som en skøn kombination!

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak for at vælge Cornhole.dk!

Hej Hans.
Vi sætter meget stor pris på de 5 stjerner, mange tak for det! Fedt at du er vild med kvaliteten på vores spil, vi gør enormt meget ud af at vi leverer de bedste cornholespil på markedet.

Mvh,
Jeppe