Fantastisk kommunikation og service Jeg manglede en enkelt spilleplade, og Holger og hans team var super hjælpsomme med at finde en løsning. Jeg fik svar på mine forespørgsler lynhurtigt. Cornhole.d... Leggi di più

OK uden at være prangende. Bestillingsprocessen var OK med hurtig bekræftelse. Herefter gik det ikke så stærkt; bestillingen blev afgivet den 3. juni og varen modtaget den 16. - Altså næsten to uge... Leggi di più

Mega god kundeservice både via chat og mail samt hurtig levering. Der var en fejl i træbeklædningen, som gjorde den skrøbelig, og de sendte straks en ny. De bedste anbefalinger herfra 👌🏻

1. Negozio di giochi da tavolo
  2. Organizzatore di attività all'aperto
  3. Negozio di articoli sportivi
  4. Servizio di noleggio attrezzature sportive
  5. Produttore di giochi e giocattoli
  6. Negozio di giocattoli

Cornhole dk er Danmarks førende leverandør inden for Cornhole spil. Vær med til at spille sommerens sjoveste udendørsspil! Dette spil er garanteret timevis sjov til familie fester, gæster og til de festlige. Cornhole er det klassiske spil hvor man kaster kornposer mod modstanderens mål for at samle point. Spillet har enkle regler, og passer godt til både store og små spillere. Sæt dit kongespil tilbage i skuret og få fat i Cornhole. Et sjovt spil for hele familien, der kan spilles både inde og ude.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

46 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Modtaget forkerte vare

Havde bestilt en vare som var den forkerte ved ankomst, fik kontakt til Holger som svarede virkelig hurtigt på en lørdag , og fik den bestilte vare torsdag som IGEN var forkert og nu ønskes varen ikke grundet 2 gange forkerte vare.
Men mangler der svar tilbage !

Har nu været i kontakt med Holger og han har været omhyggelig og har rettet fejlen og faktisk ok hurtigt

Mikkel

9 luglio 2025
Logo di Cornhole

Risposta di Cornhole

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse, det er jeg dog utroligt ked af at høre at din oplevelse har været så dårlig 😥

Jeg har virkelig gjort mit bedste for at prøve at hjælpe med at løse det, og vi fandt også problemet i sidste ende, da vi desværre have fået en sending med poser hvor der var et forkert markat.

Da jeg først blev gjort opmærksom på at de 4 poser var forkerte, sendte vi derfor med det samme et nyt sæt til dig uden beregning.

At det så også var forkert, det finder vi først ud af da du modtager det, lagerfolkene er ikke cornhole specialister, så det er først anden gang vi får gennemtjekket alt og opdager de forkerte markerede poser.

Jeg har også i dag inden jeg læser din besked refunderet det fulde beløb for de ekstra poser, og I får også lov til at beholde de forkerte poser (værdi 800 kr.) bare så du ikke skal ulejliges yderligere med at sende dem retur.

Jeg kan ikke andet end beklage fejlen, og love at jeg altid forsøger at gøre mit bedste. Det håber jeg også at du kan forstå ud fra dette.

De bedste hilsner,

4 giugno 2025
Logo di Cornhole

Risposta di Cornhole

Hej Kristian,

Tak for din feedback og anmeldelse, på trods af den forlængede leveringstid :)

Der har desværre været forsinkelser ved postnord i samme periode som du bestilte, og det gjorde at alle ordrer var væsentligt længere undervejs end normalt.

Dette var deres officielle udmeldelse:
"Rekordhøje pakkemængder efter Grundlovsdag og pinse kan medføre forsinkelser på pakkeleveringer"
- Postnord

Det beklager vi naturligvis på deres vegne, vi kan kun sørge for at de får pakken så hurtigt som muligt :)

De bedste hilsner,
Holger A.

Super god og effektiv kommunikation…

Super god og effektiv kommunikation omkring min bestilling. Alt forløb som planlagt, selv med en kort deadline for levering. Vores custom made Cornhole spil blev taget rigtig godt imod af kollegerne, da det er let at sætte op, og alle kan deltage i spillet.

3 giugno 2025

Populær aktivitet på arbejdspladsen

Jeg bestilte to sæt cornhole-spil på vegne af min arbejdsplads, og vi har allerede haft masser af sjov med dem! Kvaliteten er virkelig god – solidt lavet, nemt at sætte op og helt perfekt til pauser, fredagsbarer eller sociale arrangementer.

15 maggio 2025

Nemt at lære, svært at mestre

En nærværende købsoplevelse, med fokus på mine ønsker som blev taget seriøst fra start.

Et leveret produkt, som overstiger forventningerne både på kvalitet og underholdnings grad.

Tak for handlen - og på gensyn!

11 marzo 2025