Fin og informativ konsultation
Det var en fornøjelse at være til konsultation hos Maca, som forstod mine behov og har sat mig ind i, hvordan en hårtransplantion foregår. Jeg glæder mig til det videre forløb.
Mynstersvej 2 st, 1827, Frederiksberg C, Danimarca
Jeg er lige kommet hjem efter min første hårtransplantation hos CPC. Jeg havde en meget god oplevelse. Jeg har fået en hårtransplantation før, for 13 år siden et andet sted i København, det var også fint men gjorde meget mere ondt. Hos CPC, når de lægger lokal bedøvelse, læger de et vibrerende instrument på hovedbunden. Dét tager en stor del af ubehaget og det var for mig ikke smertefuldt overhovedet at få foretaget denne behandling. Jeg fik en rigtig god behandling og en god frokost og de er nogle rigtigt søde mennesker :). Kan varmt anbefales. (Og desuden har de rigtig gode priser hos CPC.)

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Copenhagen Private Clinic. Maca og hendes team har udført et utroligt flot stykke arbejde og processen har hele vejen igennem været rar, personlig, professionel og ikke mindst sjov. Jeg har fået lavet én hårtransplantation før i Grækenland (hos Seneca). Det var cirka samme pris – så man behøver altså ikke længere at tage den lange rejse.
Bedste sted at få lavet en hårtransplantation i Danmark og vel sagtens også på verdensplan.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg havde en konsultation med Maca, og det var en virkelig god oplevelse. Hun var meget professionel og gjorde hele processen utrolig nem at forstå. Jeg havde en del bekymringer i starten, men hver eneste af dem blev taget seriøst og adresseret grundigt.
Nu ser jeg virkelig frem til selve behandlingen og ikke mindst resultatet! 😊

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Overvejer du en hårtransplantation, så er Copenhagen Private Clinic det rigtige sted.
Jeg søgte nettet rundt og fandt tilbud i Tyrkiet, Berlin, Sverige og Danmark. Jeg besøgte også klinikker i København for at evaluere dem.
Da jeg kom til CPC, mødte jeg Maca, som har mange mange års erfaring med hår transplantationer, og det var hende (og kolleger), som skulle udføre arbejdet. Det gjorde udslaget for mig: det var meget betryggende og beroligende og informativt at tale direkte med dem, som skulle udføre opgaven.
Jeg ville aldrig overveje at få lavet det samme i Tyrkiet, Berlin eller andre steder. Selvom transplantationen er en kendt og afprøvet procedure gennem mange år, er det alligevel et større indgreb end man regner med, og det er skønt at føle sig tryg i Danmark, og jeg følte mig specielt tryg hos Team Maca og Marco.
Største anbefalinger herfra

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Maca og CPC er stedet hvis du skal have lavet en hår transplation. De er søde og super dygtige.
Jeg er utrolig glad for resultatet, og kan varmt anbefale dem.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg fik en hårtransplantation hos Copenhagen Private Clinic (CPC) 1. November 2025, og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Jeg er meget taknemmelig for at min kæreste fik mig til at få en second opinion hos CPC, da jeg allerede havde booket flybillet til Tyrkiet. Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget, fordi Maca og hendes team, samt doktoren på kontoret gjorde et fantastisk stykke arbejde, til en virkelig god pris.
Operationen gik super godt, under dejlige rolige omgivelser. De tager kun én patient ind, så derfor er der hundrede procent fokus på dig. Resultatet taler også for sig selv, når jeg sammenligner mit med andre på reddit - en verden til forskel.
Jeg kan på det varmeste anbefale en hårtransplantation hos CPC.
Er man bange for smerten, så skal man slet ikke være det her hos CPC. De bruger en metode hvor de vibrerer ens hovedbund inden de stikker nålen ind i dig, som tager 90% af smerten væk.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg troede faktisk at man skulle til tyrkiet for at få en hårtransplantation i verdensklasse til en god pris.
Efter at have læst en artikel i ekstrabladet der påstod, at det behøvede man ikke fandt jeg CPC.
Mindre end 3 uger senere havde jeg får fået en lavet mine tindinger med 1500 grafs hos CPC.
Fantastisk team som er virkelig venlige og professionelle.
Kan kun anbefales.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg kan klart anbefale Maca og hendes team hos CPC. De er både professionelle, rolige og omsorgsfuld. Man kan mærke , at de virkelig går op i , at patienten får det bedste resultat. Hvis du overvejer en hår transplantation, er CPC helt klart det rette sted at gå hen.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg kan klart anbefale Maca og hendes professionelle assistenter hos CPC, hvis du står og overvejer en hårtransplantation.
Fra første konsultation mærker man tydeligt Macas passion for sit fag hvilket giver en tryghed som patient. Hele forløbet på transplantationsdagen gik gnidningsfrit og trods at jeg havde hørt at det kunne være smertefuldt, var det helt smertefrit.
Står du og overvejer en hårtransplantation, kan jeg anbefale Maca og hendes team hos CPC på det varmeste.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg havde mit første besøg hos Copenhagen Private Clinic i forbindelse med en hårtransplantation. Fra første kontakt følte jeg mig tryg og godt informeret. Forundersøgelsen var grundig, personalet var imødekommende, og alt blev forklaret klart. Jeg fik PRP behandling og en tydelig planlægning af selve operationen med forventet forløb og opfølgning. Særlig ros for kort ventetid og rolig atmosfære. Kan varmt anbefales.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Fantastisk oplevelse hos Copenhagen Privat Clinic! Klinikken er virkelig professionel, og de er eksperter inden for hårtransplantation. Servicen var helt i top, og personalet var utrolig venligt og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Privat Clinic til alle, der overvejer en hårtransplantation.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Just had a fantastic consultation today CPC. I feel I got the right answers to all my questions ,doubts and insecurities about getting a hair transplant. Very friendly. I left feeling confident in my choice. Thanks.
Det er nu 3 mdr siden jeg fik lavet en procedure hos Maca og hendes professionelle team hos CPC, og resultatet er intet mindre end verdensklasse. Fra første konsultation, til de gentagne frivillige opfølgninger fra deres side, har det været en super rar og tryg oplevelse, takket være klinikken og ikke mindst Maca.
Jeg kan på det varmeste anbefale CPC, og resultatet taler for sig selv. Jeg søgte kvalitet fra øverste hylde - og det fik jeg. Alt i alt - store 5 stjerner herfra.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg havde en fuldkommen og fantastisk oplevelse hos copenhagen private clinic. Jeg har virkelig følt mig i gode hænder og har ikke haft nogle komplikationer under min behandling. Det hele foregik meget professionelt og man kan tydeligt mærke at personalet har høj ekspertise. En smertefri og behagelig oplevelse fyldt med gode grin og godt humør. Jeg er meget taknemmelig for mit besøg, som jeg stærkt kan anbefale til andre, som leder efter det helt rigtige sted.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
Jeg fik behandling af Maca tilbage i 2022, og jeg fik overtalt flere venner og bekendte til at gøre det samme. Det mønster der går igen, er at Maca er den bedste til sit håndværk.
Ingen kan se, at jeg har fået en transplatation, for Maca kan kopiere det naturlige, og hendes teknik overgår klart markedets standard.
Derudover, så følte jeg mig i de tryggeste rammer, man følte sig nærmest hjemme.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
I cannot thank Maca enough, I just had my 4th PRP treatment a week an ago, and I’m amazed.
My skin is glowing like never before!
I even stopped using foundation and I just use my daycream with SPF, never felt comfortable doing that before, but now I prefer my skin without any coverage.
Another big plus is that the treatment is painless, you just feel a tiny pinch in your most sensitive areas!
The clinic is beautiful and it’s just a nice atmosphere as soon as you enter, and Maca is just so professional and you feel totally safe in her hands.
It is also so easy to get to the clinic by metro and if you arrive by car, you can park for free for 2 hours in the zone.

Risposta di Copenhagenprivateclinic
I can confidently say that my experience with Copenhagen Private Clinic for my hair transplant was nothing short of exceptional. Having visited several clinics in the past, I was often disappointed by the results—many of them cutting the hair roots, which led to uneven and less-than-satisfactory outcomes. But when I met Maca (Copenhagen Private Clinic), everything changed.
Maca took the time to honestly evaluate my situation and discuss the best approach for my hair restoration. Unlike previous clinics, she didn’t promise unrealistic results but rather gave me a clear, professional assessment with a realistic plan tailored to my needs. Her honesty and transparency were incredibly refreshing, and her level of professionalism left me feeling confident in my decision to trust her.
The procedure itself was carried out with incredible precision, and you could tell that Maca truly has a passion for her work. She was meticulous, ensuring every detail was perfect, and the result has been absolutely fantastic. My hair looks fuller, thicker, and completely natural—far beyond what I expected.
If you're considering a hair transplant, I highly recommend Maca. Her professionalism, honesty, and genuine passion for her craft make her stand out as one of the best in the field. The transformation has been life-changing for me, and I am beyond grateful for the care and dedication she put into my treatment.