Copenhagen Medical A/S Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Super tjekket! Ankom og stod i kø 4 min Meldte min ankomst til serviceminded og informativ medarbejer. Derefter blev ieg testet af en medarbejer der informerede mig omhyggeligt og testede mig... Leggi di più

Var til graviditetsscanning her i dag på Nørreport i København og min kæreste og jeg fik den dejligste behandling af den sødeste jordemoder. Det føltes som om, at hun havde al tid i verden til os og v... Leggi di più

Fin oplevelse af kvik-test i Egedal. God info og venligt personale. Jeg vil dog anbefale at de skruer ned for den høje musik og hyggesnak, så man bedre kan høre hvad der bliver sagt. Det kan i forvej... Leggi di più

Var i Rønne 9-6-2021 i går fik en dejlig modtagelse i aflæsning da jeg skulle ha mit papir og som hentet deres Teamleder fik en snak med hende kold og useriøs og ukompent ledere skal man squ lede l... Leggi di più

1. Ambulatorio di zona

Sundhed der passer til dit liv. Vores mission er at højne danskernes sundhed med fokus på forebyggelse og give større indblik i muligheden for at påvirke eget helbred. Hvor og hvornår, det passer den enkelte bedst. For at sikre fremtidens høje niveau indenfor sundhedsydelser er der behov for øget samarbejde mellem offentlige og private aktører. Vores ydelser tilpasses fremtidens behov for tilgængelighed og fleksibilitet igennem øget digitalisering og individualisering. Copenhagen Medical A/S blev skabt, da coronapandemien ramte Danmark. Opgaven med at kvikteste for COVID-19, har givet os værdifuld erfaring, med at levere en sundhedsydelse af høj kvalitet til borgerne, på en tillidsvækkende, tilgængelig og ordentlig måde. Det vil vi gerne fortsætte med.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slow and result never came

40 minutes waiting (Forum) and the test result never arrived (unspecified "human error" I was told over the phone when I contacted them).

10 aprile 2021

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Dear Customer, I am sorry that you never receive your test result.

Amalie Jenkins og Ayaat Akashe og…

Amalie Jenkins og Ayaat Akashe er sådan nogen fantastiske medarbejdere at de burde være supervisorer og få mere i løn. Tak for en meget professionel og omsorgsfuld behandling.

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Kære Alexander, mange tak for din søde anmeldelse, jeg håber du får en dejlig dag. Mvh Jesper Cphmed

Fantastisk oplevelse

Idag er min taxa chauffør, samt min ven og migselv blevet podet af jeres bedste og mest service mindet medarbejder. Amalie Jenkins & ayaat akashe.
Hurtigt og simpelt, de fortjener en forfremmelse begge to.

Kære James,
Jeg er glad for at høre at du havde en god oplevelse hos os, du må have en dejlig dag. Mvh Jesper Cphmed

Dårlig organisering og mange der ikke…

Dårlig organisering og mange der ikke laver noget, selvom der er meget lang kø her i Gentofte hallen en fredag eftermiddag.

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Kære Jacob, vi er kede af at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Jeg håber du efterfølgende har haft en bedre oplevelse hos os. Mvh Jesper Cphmed.

Corona test

Jeg var der over i påsken og der var ikke styr på det. Det virkede ikke til at de var så organiseret . Vi ventede i 1,5 time

5 aprile 2021

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Kære Jacob, Vi beklager mange gange den ventetid du har ventet på at få lavet din test, jeg håber ikke du har skulle vente så lang tid efterfølgende. Mvh Jesper Cphmed

Super tjekket!

Super tjekket!
Ankom og stod i kø 4 min
Meldte min ankomst til serviceminded og informativ medarbejer. Derefter blev ieg testet af en medarbejer der informerede mig omhyggeligt og testede mig efter foreskrifterne
Afl min test til en ung medarbejder ved et bord ved udgangen. Modtog svar efter 15 min
En helt igennem tjekket, hurtig ( hvilket ikke som sådan er et parameter for mig så længe testen udføres ordenligt ), godt oplært personale . Høflige og venlige

Meget meget god oplevelse
Ved testcenter Mariehøjcentret i Vedbæk/Nærum
Vh
Johanne Sand

29 marzo 2021

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Kære Johanne, mange tak for din søde og rare anmeldelse af os. Vi er super glade for at du havde en god oplevelse os hos. Mvh Jesper Cphmed

Fik aldrig svar, ingen opdagede fejlen.

Man burde få svar efter 15-30 minutter. Efter 15 timer ringede jeg til dem, men ingen tog telefonen (på nogle af deres numre).

På mail kunne de så oplyse at der var sket en fejl (som de først opdagede de jeg skrev). Nu skal jeg så testede igen.

27 febbraio 2021

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Kære Magnus, vi er kede af og høre at du ikke har modtaget svar, jeg håber at du har haft bedre oplevelser hos os efterfølgende. Mvh Jesper Cphmed.

Effektivitet og service i høj kvalitet

Fik taget en quicktest for Corona i dag i Bellacentret. Helt perfekt hvor jeg kunne blive siddende i bilen - kan varmt anbefales.

30 gennaio 2021

Risposta di Copenhagen Medical A/S

Kære Bjarne, vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os. MVH Jesper Cphmed.