Var “kommet til” at handle lidt i shoppen, nogle Assos bibs til en konkurrencedygtig pris. Havde lidt problemer med at få betalingen igennem, men Caroline svarede hurtigt på min besked og fandt... Leggi di più
Har udelukkende rosende ord til Copenhagenbikefit. Efter en lang proces med en cykel som måske ikke spillede 100% til min højde og drøjde, hjalp Tore med at finde en god løsning, som vi begge endte... Leggi di più
Super professionel og meget venlig betjening både af Tore og Caroline, man føler sig altid meget velkommen i butikken. Jeg fik lavet et bikefit september 2022 og købte dernæst en cykel efter Tores u... Leggi di più
Super godt bikefit! Bikefit er en svær størrelse og det kan gribes an på mange måder, Tore og Copenhagen Bikefits måde at gøre det på er super god. Det er i øjenhøjde, det er tilpasset dine behov og... Leggi di più
Har du komfortproblemer eller føler du dig ikke naturligt tilpas på din cykel? Vi har fået skabt en lille butik, hvor vi løser alle de problemer du måtte opleve på din cykel. Vi ser frem til at hjælpe dig.
Randersgade 35, 2100, København Ø, Danimarca
- 61651992
- tw@copenhagenbikefit.dk
- copenhagenbikefit.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ondt i R.... - no more!
Har du som jeg, været igennem 5 - 7 cykelsadler, må jeg ærgre dig med, at du kunne have sparet en pæn slat penge ved at gå til Copenhagen Bikefit med det samme.
Jeg planlagde en tur på min turcykel i sommer, og vidste, at den daværende sadel gav problemer med blodomløbet. Jeg var stødt på Copenhagen Bikefit på Cph Bikeshow, og vidste, at jeg var nødt til at gøre noget, hvis turen skulle være en succes.
Du får lov at prøve et udvalg af sadler, monteret på dén stelgeometri, som din cykel har, og så kan din bag mærke efter. Hver eneste af os har en unik fysik, også bagtil, og sadlen skal passe til netop dén. Du kan, med andre ord, købe nok så fin og dyr en sadel, det duer bare ikke, for her gælder kun den helt individuelle målestok. Jeg har ikke oplevet andre cykelbutikker yde dén service, og jeg er meget glad for, at jeg nu kan se de lange stræk i møde med fortrøstning. Turen er nu engang federe uden ondt i R....
Cph Bikefit har ikke de billigste ting, og du betaler naturligvis for service. Men jeg havde sparet smerter i både bag og tegnebog mange gange, hvis havde kendt til Cph Bikefit tidligere. Hermed stor anbefaling!

Fantastisk oplevelse!
Efter køb af ny cykel kæmpede jeg med knæsmerter og kunne ikke få det til at spille. Jeg blev anbefalet at tage fat i Copenhagen Bikefit – det gjorde jeg, og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Tore tog sig god tid til først at lytte til mine udfordringer og derefter gå alt fra klampeindstillinger til selve indstilling på cyklen igennem. Man føler sig virkelig velkommen og der er plads til at stille de spørgsmål man måtte have.
Det er nu nogle måneder siden, og det helt målbare resultat for mig er at jeg ikke længere har udfordringer med mit knæ. Min nye position på cyklen har gjort en kæmpe forskel. Jeg havde betænkeligheder med at booke tid i første omgang da det ikke er helt billigt, men her på den anden side kan jeg kun ærgre mig over, at jeg ikke gjorde det meget tidligere. Når jeg på et tidspunkt skifter til ny cykel vil jeg uden tøven booke tid hos Copenhagen Bikefit igen - varmeste anbefaling herfra!
Perfekt fit
Jeg fik lavet sadel fit og følte jeg blev informeret super godt til mit niveau af kundskab indenfor mekanikken og kroppen. De var super dygtige til at finde helt perfekt sadel og gav en masse tips og tricks udover selve sadel fit delen, så jeg kommer helt sikkert retur for komplet bikefit snarligt :)

Risposta di Copenhagenbikefit
God og professionel service ved Bikefit

Kan varmt anbefales!
Kan varmt anbefales!
Super service og helt i gennem professionelt bikefit.

Fremragende service og oplevelse
Jeg blev anbefalet Copenhagenbikefit (Tore) af en bekendt, og det levede i den grad op til mine forhåbninger.
Udover et glimrende bikefit fik jeg også hjælp til køb af dele og opbygning af ny passende cykel. Slutresultatet er en fremragende ny racer og øget komfort til en yderst rimelig pris.
Jeg kan varmt anbefale Copenhagenbikefit hvad enten man søger en ny del, et bikefit eller hjælp til opbygning af ny cykel.

Risposta di Copenhagenbikefit
Top professionel vejledning og bikefit
Top professionel vejledning og bikefit. Yderst god service og en man føler sig hørt og forstået. Det handler ikke kun om optimering i forhold til aero, men ligeså meget i forhold til komfort og til at gøre oplevelsen med din cykel unik, så du ikke kan lade være med at tage ud og cykle.

Enestående resultat
Enestående resultat, også for en motionist som mig. En helt anden oplevelse på cyklen efter et bikefit hos Tore. En meget behagelig oplevelse med høj value for money.

Super god oplevelse
Super god oplevelse ifm. køb af ny saddel til min mountainbike. Udfra en opmåling af mine siddeknogler "blindtestede" jeg ca. 10 udvalgte sadler og efter ca. en halv time havde vi sporet os ind på den perfekte saddel, som jeg kan bytte, hvis den mod forventning ikke skulle være ligeså behagelig i virkeligheden. Jeg skulle have besøgt Tore, da jeg købte min mtb for 4 år siden og undgået den skod saddel cyklen blev leveret med. Anede ikke, at der fandtes en ekspert på dette område - men det gør der :-)

Risposta di Copenhagenbikefit
Ikke ondt i knæ mere - Super god og professionel service
Jeg var meget imponeret over den service som jeg oplevede hos Copenhagen Bikefit. Jeg fik en grundig gennemgang af både min fysik og cykel - sammenholdt med mine ønsker til hvordan jeg ville/skulle bruge cykling, da jeg både kører race og triathlon.
Jeg fik både gode råd og vejledning i forhold til mine ønsker - og der var også gode snakke og hjælp at hente i forhold til helt andre ting end kun bikefit.
Jeg har efterfølgende virkelig fået en racer der er nemmere og hurtigere at køre, og hvor jeg ikke har ondt i knæ efterfølgende. Det har virkelig været ALLE pengene værd!

Risposta di Copenhagenbikefit
Meget professionel - kan varmt anbefales
Jeg har selv fået anbefalet Tore Winther fra Copenhagen Bike Fit. For nogle år siden fik jeg lavet et bikefit til en tricykel og en mountainbike hos en anden udbyder. Men i sammenligning er Tore langt mere professionel og Retül-systemet, han benytter sig af, er MEGET mere overbevisende. Man kan se sine egne data på en computerskærm, hvor de er opstillet på en rimelig pædagogisk måde. Tallene (og farverne) ændrer sig undervejs, mens man er til bike fit, så man kan se, hvad ændringerne i opsætningen af cyklen betyder. Tore er også god til at forklare, hvorfor han foretager de ændringer, han gør. Så det er helt klart ham, jeg går til, hvis jeg i fremtiden skal have lavet bike fit igen.

Risposta di Copenhagenbikefit
Dejlig varm og personlig service
Tore tager sig tid til at sætte sig ind i kundens behov og tager den derfra. Stopper ikke før vi er færdige, god til at forklare undervejs og hjælper gerne i månederne efter hvis man ikke er tilfreds.