Jeg har oplevet god service før, men slet ikke på niveau med denne service. Jeg fik én opgave og huske at købe en t-shirt til et babyshower min kone havde arrangeret, men skæbnen ville at jeg glemmer... Leggi di più
Lagde en ordre sent onsdag aften, som kunne afhentes i pakkeshoppen fredag formiddag. Havde valgt en babybody med eget billede på og trods for tvivlsom kvalitet af billedet, blev jeg kontaktet af firm... Leggi di più
Cooltryk.dk tager betydningen af ordet service til nye højder. Stod i en haste situation. Lars fik designet to body'er samt produceret dem på under 2 timer. Ikke nok med dette. Da han selv skulle I... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Cooltryk er en webshop, der sælger tøj til børn og voksne med sjove tryk.
Jacob Petersens Vej 11, 9240, Nibe, Danimarca
- info@marskmarketing.dk
- cooltryk.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hurtig levering
Hurtig levering. Modtog dog den forkerte vare, men det blev hurtigt løst og har modtaget den rigtige vare super hurtigt efterfølgende.
Bestiller gerne der fra en anden gang
Det var middel oplevelse, men GOD kundeservice!
Det var middel oplevelse, men rigtig fin kundeservice, da de ringer og skriver sms ved mangel af varer og man får hurtig en nem mulighed for løsning over sms.
Men eneste problem, var bare at man fik tilsendt 1 af de to produkter i forkert farve, så i stedet for kun den ene varer blev ændret i farve valg, blev begge.
Hurtig behandling og dejlige…
Hurtig behandling og dejlige imødekommende mennesker. Selv for en lille ordre
Fantastisk og handle ved jer
Fantastisk og handle ved jer. Både varen er super men også servicen er fremragende 👍🏼😊 stor ros herfra
Virkelig god service både i telefon og…
Virkelig god service både i telefon og på mail og lynhurtig levering. Baby bodyen lever også fuldt op til forventningerne! :)
Super god service og gode kvalitets…
Super god service og gode kvalitets produkter, jeg er mere end tilfreds, kan varmt anbefales...
God med hurtig levering
God med hurtig levering, varerne levede fuldt ud op til forventningerne.
Størrelsen passer ikke helt til alderen…
Størrelsen passer ikke helt til alderen - men kundeservicen er helt i top og jeg er meget tilfreds med produktet jeg har modtaget!
De lever helt op til mine…
De lever helt op til mine forventninger, vil helt sikker bruge dem igen
Fantastisk
Fantastisk! jeg skulle have en hagesmæk med et logo på. Da jeg ikke kunne finde den mulighed på deres hjemmeside ringede jeg til dem. Jeg fik fat i sen sødeste mand som hjalp mig og allerede næste dag havde jeg hagesmækken, sendt med postnord. Vi havde en kort mailsamtale om hvordan designet skulle være og det var mere end perfekt!! Priserne er også helt i bund. Køber klart derfra igen og anbefaler det videre!!!
Fin og hurtig service :-)
Hurtig levering og god service 👍
God service
God service! Jeg havde lidt problemer med at gennemføre ordren (årsag ukendt) jeg skrev til kundeservice og de ringede mig personligt op og gennemførte ordren for mig over telefonen! Har modtaget varen i dag! Super kvalitet! Sååå tilfreds👏🏻
Hurtig og god service
Super god service
Super god service, de ringede da de blev en dag forsinket og super fantastisk kvalitet