Cool Company Recensioni 675

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

I grund och botten en gedigen tjänst som stärker entreprenörskapet och skapandelusten - när allt det administrativa kan läggas åt sidan. Skatter, avgifter, moms, redovisningar och allt annat som tar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt och smidigt, även för mig som förstagångsfrilansare. Gränssnittet är intuitivt och det går fort att komma igång med faktureringen. Ett stort plus för att det finns kontroller och rutiner inbyg... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Informazioni su Cool Company

Scritti dall'azienda

Cool Company
Så funkar det
Räkna ut lön
Skapa konto

Att frilansa ska vara enkelt, smidigt och roligt – och det är precis vad Cool Company gör möjligt! Genom deras tjänst kan du fakturera utan företag, vilket innebär att du slipper all administration och pappersarbete som annars följer med att driva eget.

Oavsett om du jobbar som konsult, kreatör, hantverkare eller med något helt annat, kan du genom Cool Company få betalt för ditt arbete utan att starta eget företag. Du skickar enkelt din faktura, och vi tar hand om skatter, avgifter och bokföring. På så sätt kan du fokusera helt på det du är bäst på – att leverera värde till dina kunder.

Cool Company är perfekt för dig som vill testa på att frilansa utan att ta steget fullt ut till egenföretagande, eller för dig som vill ha en flexibel extrainkomst. Dessutom erbjuder vi snabb utbetalning och en trygg lösning där du är försäkrad under dina uppdrag.

Vill du jobba självständigt men slippa krånglet? Då är Cool Company den perfekta lösningen för dig!

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Review

Using cool compay made it possible to do intership with a company outside Sweden. The procedure is clearly mentioned in the website and the customer service line was really helpful, they answered all my queries with clarity. I really liked using cool company and would recommend it for freelancers.

30 maggio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Väldigt smidig tjänst som funkar bra…

Väldigt smidig tjänst som funkar bra med support via telefon när man behöver. Mycket bra att kunna ”föranmäla” uppdrag. Dock hade jag problem då CC skulle fakturerade en av mina kunder men fakturan inte kom fram, och jag visste att jag skrivit in rätt kontaktuppgifter (då en tidigare faktura kommit fram) allt löste sig dock efter snabb hjälp per telefon, bara olyckligt att en kund fick påminnelse men samtidigt ingen faktura från början…

15 maggio 2022

4 star

4 star given, since that is the best which i can be justified to the feedback asked.

23 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

En smidig och pålitlig lösning.

Jag upplever Cool Company som en smidig och pålitlig lösning för egen verksamhet. De minimerar administrationen för mig och jag slipper hålla koll på inbetalningar och redovisning av moms, skatt och sociala avgifter. Dessutom behöver jag inte oroa mig för att inte få betalt eller behöva påminna om förfallna fakturor.

Cool Company har ett lättbegripligt upplägg där jag har full koll på fakturering och inkomster. Jag kan utan tvekan rekommendera dem.

27 marzo 2022

Everyone is so helpful

Everyone is so helpful, I was ready to start invoicing in about 10 minutes. No hidden costs or trying to add additional fees like other brolly's I have spoken to. 100% recommend.

9 marzo 2022
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Hotar sina kunder med att inte få mil…

Hotar sina kunder med att inte få mil ersättning om man skriver vad man har kör

2 marzo 2022
Non scritta su invito
Logo di Cool Company

Risposta di Cool Company

Hej! Vad tråkigt att ni inte är nöjd med vår hantering av milersättning. Som egenanställd hos Cool Company kan du tillgodose dig den skattefria milersättningen på 18.50kr/mil vid körning med privat bil.

För att registrera och få godkänd milersättning kräver Skatteverket att man skriver in sträcka för sträcka. För att du ska kunna få milersättning måste du ha använt din egen bil. För att säkerställa en körjournal / reseräkning behöver även avreseplats och destination loggas. Detta kräver vi för att säkerställa att allt sköts korrekt både bokföringsmässigt och skattemässigt.

Hälsningar,
Cool Company

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più