ABSOLUUT NIET KOPEN! Wat een waardeloos product. Nieuw uit de doos, wil niet opladen. Coolado reageert nergens op. Service deugt volstrekt niet. Heb nu voor veel minder geld een uitstekend product bi... Leggi di più
Wij kochten via GVA shop een draagbare en draadloze luchtcompressor Coolado. Werkte van in het begin reeds niet, blijkbaar iets met de batterij. Na melding van het probleem werden we vrij correct bena... Leggi di più
Pomp twee weken geleden ontvangen via GVA shop. Omdat deze vandaag voor de eerste keer volledig leeg was, wou ik deze opladen. Eerst knipperde het acculampje blauw. Doet nu echter nietsn meer. Oo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Middenweijdt, 1871 VH, Schoorl, Paesi Bassi
- +32475818182
- info@coolado.com
- coolado.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
het artikel viel ons tegen voor het…
het artikel viel ons tegen voor het doel waarvoor we het hadden gekocht. Dus hebben we het geretourneerd .Geen geld terug gehad. verkoper beweerde het artikel niet ontvangen te hebben. Vond het ook wel heel bijzonder dat het retour adres in Belgie was.

tPump X aanbevolen
tPump X werd snel geleverd en bevalt tot nu goed.
Gebruik hem om fietsbanden op te pompen. Bandenspanning goed in te stellen. Ook handig tijdens fietsvakanties. Het kleine apparaat is makkelijk mee te nemen.

Risposta di Coolado
het toestel werkt zoals beloofd
het toestel werkt zoals beloofd - niet heel snel maar correct
afhandeling
Bij de eerste bestelling was het product niet meer op voorraad maar heb snel mijn bedrag terug gekregen.
Koopwaar perfect in orde werkt heel goed
Artikel werd snel geleverd
Artikel werd snel geleverd, echter op een vraag welke ik per e-mail stelde heb ik na 5 dagen nog geen antwoord gekregen

Risposta di Coolado
Snelle levering door Coolado.
Snelle levering door Coolado.
Mooie pomp, wel jammer dat display bij daglicht op een zonnige dag moeilijk af te lezen is. Pomp werkt verder goed.

Risposta di Coolado
Ik was redelijk vlug bediend
Ik was redelijk vlug bediend. Bij ontvangst van het toestel heb ik moeten zoeken naar een nederlandstalige handleiding. Niet onmiddellijk gevonden. Vroeger was dat verplicht, dan geen handleiding voor milieu doch een beetje een weg waar handleiding te vinden, vandaag dus enkele enkel engelse handleiding en trek je plan. Faktuur was nochtans in het nederlands.

Risposta di Coolado
Vlot geleverd en de pomp doet wat hij…
Vlot geleverd en de pomp doet wat hij moet doen. De banden van onze caravan zijn opgepompt om morgen (09/07/2021) te vertrekken!

Risposta di Coolado
Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle…
Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Risposta di Coolado
Not received order and refunded
Item was ordered and payed but after two days I was notified that item can not be delivered and three days later I got refund.

Risposta di Coolado
Door persoonlijk contact zeer goed op…
Door persoonlijk contact zeer goed op de hhogte gehouden van vertraging buiten de schuld van Coolado. Desondanks zeer vlotte levering. Product voldoet prima. Jammer dat er geen
Nederladse handleiding is bijgesloten. Wel te downloaden van internet.